Tabi ki olmaz, geleceği olmayan sektör. Bitmiş bir gazete. Çağrı yapmayarak bizi mağdur ettiler şimdi bir de dohol de aynı şey
Bir an önce yalanlama gelse iyi olacak
SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tabi ki olmaz, geleceği olmayan sektör. Bitmiş bir gazete. Çağrı yapmayarak bizi mağdur ettiler şimdi bir de dohol de aynı şey
Bir an önce yalanlama gelse iyi olacak
Holding haberi yalanlamış ama çok yerde geçmiyor.
Süper haber.egeen in alınma olasılığı.
Haberin kaynağı olan site.
https://www.mergermarket.com/
Gerekmedikçe yazmak istemiyordum; ama; yine dayanamadım...Son günler de Doğan ile ilgili çıkan haberlerin maksatlı olduğuna inanıyorum.Bu tür haberlere yorum bile yapılmamalı...Doların yükselmesiyle yıl sonu kar'ı daha iyi gelecek.9 aylık bilanço da dolar 5.48 olarak hesaplanmıştı.Eğer yıl sonunu dolar bu fiyattan veya daha üst seviyeden kapatırsa kur farkı olarak en az 150 milyon kar yazacak.Yani yıl sonu kar'ı 600-750 milyon arası olabilir.Gayet güzel.Ayrıca başka beklentiler de var.Zaten yarından itibaren kağıdın tekrar yükselişe başlayacağını ,hatta yatırım bankası haberi geldiğinde en az % 10 yapacağını tahmin ediyorum...
Son düzenleme : ebcim; 16-12-2019 saat: 22:00.
Egeen dingil üretiyormuş , [emoji2] tamda bize göre, otomotiv yan sanayi, ambalaj sanayi araştırıyoruz demişlerdi...
Venus_V3_5070 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bildiklerini anlat, ama akıl vermeye kalkma,Anlatılanları iyi dinle,ama hepsini doğru sanma,Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir unutma...
Yer İmleri