yeni anlaşmalar çok güzel. yönetime tebrikler.
yeni anlaşmalar çok güzel. yönetime tebrikler.
Sirketin beklentiside o yonde.
Taşkent'te toplam 470 MW kurulu güce sahip olacak doğalgaz kombine çevrim santrallerinin ve Buhara'da 270 MW kurulu güce sahip olacak doğalgaz kombine çevrim santralinin 2021 yılının son çeyreğinde devreye alınması beklenmektedir. Yatırımların hayata geçmesiyle birlikte Özbekistan'da toplam 740 MW kurulu güce erişilecektir. Santral ekipmanlarının, Aksa Enerji bünyesindeki mevcut santrallerden sağlanması planlanmakta olup, yatırım maliyetleri optimize edilerek ekonomik katma değer yaratılacaktır.
Özbekistan özelinde bütün hesaplar alt üst oldu 240 mw ile yola çıktık 740 mw ulaştık sene sonu üretim beklentisi artan ciro azalan borç ypp de artıya geçmesi... Durup dinlenmek lazım ayaklarımız yere bassın biraz... Irak elektrik satışı ay sonu afrika sözleşme ayrıca dilenen yenilenebilir enerji beklentisini unuttum. Hayırlı olsun tüm yatırımcısına ve şirketi yönetenlere.
En az 8 tavanlık haber. Ama gitmese de umrumda değil)
Redmi 8 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
"Adamın ahmağı malını gereksiz övermiş, daha ahmağı da başkasının malını yalan yere yerip kendi malını övermiş"
Son haberlere bence yeterli vermedi. Muhtemelen konu Aksen olunca herkes 3-5 kez düşünüyor.
2021 ilk bilançosu ile birlikte temkinli davrananların bile dikkatini çekeceği düşüncesindeyim.
2021 sonuna kadar Özbekistan bitirilebilirse, 2022 ikinci çeyrek sonrası "vay be, Aksen bir zamanlar 8'lerdeymiş" denilecektir.
Tek çekincem, eğer doğalgaz çıkarabilirsek şirketin bundan istifade edecek modern bir DGS'si kalmamış olacak..
YTD
SM-N950F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ya hala millet uyanamadı
Ya da uyandırma kerizi bulandırma denizi durumları.
Bu şirket üretiminin üçtebirini yurtdışında üçte ikisini yurt içinde yapıyordu.
Ancak buna karşılık faaliyet karının ise üçte ikisini yurtdışı operasyonlardan yapıyordu.
Bu kapasite artışı müthiş olacak. Millet uzun vade yatırım ne bilmiyor. Boş ver bilmesinler
Atil durumdaki tesislerin kullanıma girmesinden sonra gerekirse yeni santral alimlari gundeme gelebilir, ilk once mevcut atil kapasiteler yerlerini bulsunda gerisi hallolur. Dogalgazi bulsak bile cikartmasi en az 3-5 yıllık bir is.
Borçların onemli bolumu kısa vadeli ve bunların büyük kisminin ödemesi bu sene icinde gorunuyor. Borc odemeleri, Irak ve Ozbekistanin devreye girmesi ve kısa vadeli borclarinin çok hafiflemesiyle 2022 de mükemmel bir performans bekliyorum şahsım adına. YTD.
Haklısınız, şimdi burada boş duracağına başka yerde çalıştırıp para kazanmak daha mantıklı.
Doğalgaz süreci uzun sürebilir.
Her durumda makul bir yatırım yapıp 2 yıl sabredebileni kesinlikle üzmeyeceğini düşünüyorum.
YTD
SM-N950F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri