Sayfa 311/866 İlkİlk ... 211261301309310311312313321361411811 ... SonSon
Arama sonucu : 6921 madde; 2,481 - 2,488 arası.

Konu: KARTN - Kartonsan

1.  Alıntı Originally Posted by demisas Yazıyı Oku
    ben o bebeleri engelledim...Yuzde on uc gun Artsin dorduncu gun neden tavan olmadi diyenleri...yada endeks eksiyken artida kapattigi zaman biz yillardir beklioruz bubartis da ne ki diyenleri ))

bu yazima da cevap vermek isteuenlerin yazilarini okuyamicam sorry ))

de gidi de
    Soyle dusunuyorlar anladigim kadariyla..sanki burda pozitif birseyler yazilinca butun ky lar yigilacak ve hisse gitmeyecek korkusu ve tersi patrona ne pahasina sallandiginda da butun ky lar cil yavrusu gibi dagilacak ve tahta rahatlayacak..kimse olmayinca birileri cizip goturecek dusuncesi var galiba..ilginc gercekten..26 senedir borsada islem yapiyorum 15 sene de profesyonel anlamda calistim..en az 10 senedir de forumdayim..burda yazilanlari göz ucuyla okuyorum , ve degerli paylasimlari degerlendiriyorum tabi ama salt burdaki yorumlara göre al/sat yaptigimi hic hatirlamiyorum..herkese de tavsiye ederim..bol sans diliyorum herkese..uzun vadede duranlar dahil herkes mutlu olur kazanir umarim..

Sent from my iPhone using Tapatalk

2. Olumsuz dusunen arkadaslara sadece sunu soyluyorum..bu karton daha bir hafta -10 gun once 430-440 bandinda surunurken, kac kisinin aklina bugun 590 seviyesine cikacagi gelirdi..ben ve birkac kisi olumlu seyler yazarken bir kisiminiz 374 lerden falan bahsediyordu..10 sene 3 sene 5 sene madem hala tasiyorsun daima ileriye bakacaksin gecmise degil..borsada dun yok bugun var ve hatta stop loss var..ytdegildir

Şirketin yatırımcı ilişkilerinin ismini ezberleyen ve kendini o şahısa ezberleten yatırımcı doğru yoldadır tebrik ederim .. daha ilerisi gk a katılmak...

Bilgiler arasında acayip nöanslar var durdo patronu Alican bey aynı zamanda kasad başkanı o yanlış hatırlamıyorsam adam amerikaya tüm ambalajcılar birleşip girsek bile ufacık kalırız eğer abd de bize yönelirse 3 kat büyür Türkiye karton sektörü dedi
    ben o an geçen ay artış % 78 haberini hatırladım sonra bugün gelen bu ay artışı %101 haberini okudum yani abd yönelmeye başlamış devamı gelirse 3 kat büyürüz diyor adam...
    Zaten kartn geçmiş fk ortalamasının altında onu biliyoruz birde böyle bir gelişme var... Esg akımı var... Pandemi etkisi var... Vs

İnşallah yanılmayız ve inşallah Allah mahçup etmesin bizleri.
     Alıntı Originally Posted by lalezar Yazıyı Oku
    Sayın sertol verdiğiniz Bilginer gerçekten değerli ben okuyorum ve de araştırıyorum Meltem hanım artık benden bıktı pak holdingi şimdi sürekli arayarak taciz ediyorum lakin gelin görün ki adam bildiğini okuyor
    Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4. Yanılmayı o kadar çok isterim kiii.
     Alıntı Originally Posted by pmngr Yazıyı Oku
    Olumsuz dusunen arkadaslara sadece sunu soyluyorum..bu karton daha bir hafta -10 gun once 430-440 bandinda surunurken, kac kisinin aklina bugun 590 seviyesine cikacagi gelirdi..ben ve birkac kisi olumlu seyler yazarken bir kisiminiz 374 lerden falan bahsediyordu..10 sene 3 sene 5 sene madem hala tasiyorsun daima ileriye bakacaksin gecmise degil..borsada dun yok bugun var ve hatta stop loss var..ytdegildir

5.  Alıntı Originally Posted by kasvet Yazıyı Oku
    Yanılmayı o kadar çok isterim kiii.
    Kasvet bey size nacizane tavsiyem bu yuksek bedelsiz hisselerin uygun olanlarindan bir sepet yapmaniz..niye gobek baginizi begenmediginiz patrona bagladiniz?!?..hem de 10 sene..bu rasyonel bir tutum degil kusura bakmayin..bdsz ise sadece bu mu var dusuk sermayeli

6.  Alıntı Originally Posted by pmngr Yazıyı Oku
    Kasvet bey size nacizane tavsiyem bu yuksek bedelsiz hisselerin uygun olanlarindan bir sepet yapmaniz..niye gobek baginizi begenmediginiz patrona bagladiniz?!?..hem de 10 sene..bu rasyonel bir tutum degil kusura bakmayin..bdsz ise sadece bu mu var dusuk sermayeli

Bu arada bu tavsiyem surekli bardagin bos tarafini goren diger arkadaslar icin de gecerli..karton un payi portfoyumde %10 bile degil..boyle olunca stres ve duygusallik da azaliyor..

7. Teşekkürler dostum. Riskimi her zaman 4 e bölerim. 10+ yıldır %25 burada. Cellatla aşk[emoji2] Bu arada Bfren e tedbir gelmiş. Kredili işlem, brüt takas...Artık daha rahat götürürler diye tahmin ediyorum. örn. Kent....Bilerek brüt e aldırıyorlar BENCE...
     Alıntı Originally Posted by pmngr Yazıyı Oku
    Bu arada bu tavsiyem surekli bardagin bos tarafini goren diger arkadaslar icin de gecerli..karton un payi portfoyumde %10 bile degil..boyle olunca stres ve duygusallik da azaliyor..

8. Giden hisseyi neden durdururlar anlamıyorum

Bırak giden gitsin

Sen düşüşü önleyecek tedbir al

Vatandaş çıkışdan değil düşüşden zarar ediyor emenuke

Sayfa 311/866 İlkİlk ... 211261301309310311312313321361411811 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz