Sayfa 311/501 İlkİlk ... 211261301309310311312313321361411 ... SonSon
Arama sonucu : 4002 madde; 2,481 - 2,488 arası.

Konu: AKENR - Akenerji Elektrik Üretim A.Ş.

1. 2019 yilinda 49 kurustu hey gidi gunler gun gununde degerli buda benden olsun mirin kirin ederlerdi eskiden simdi guluyorum yatirim tavsiyesi degildir 10 sene 15 sene sonra ne olur bilmiyorum bahcendeki zeytinler buyur yeni ektigimiz incirler buyur saclarima ilk beyaz duser sanirim oglum buyur hayat devam eder

Alıntı Originally Posted by Noname34 Yazıyı Oku
    2019 yilinda 49 kurustu hey gidi gunler gun gununde degerli bu.da benden olsun mirin kirin ederlerdi eskiden simdi guluyorum yatirim tavsiyesi degildir 10 sene 15 sene sonra ne olur bilmiyorum bahcendeki zeytinler buyur yeni ektigimiz incirler buyur saclarima ilk beyaz duser sanirim oglum buyur hayat devam eder
    Fazla romantik oldu sanki...
    Yarin yasayacaginin garantisi yok ama Reis iktidarda oldugu surece bu dinckok/ciftci sirketinden bir cacık olmayacağı ortada

Tek yol satış.

Dinçkökler ..... olup gidecekler

Başka yolu yok

Torunlardan haber yok mu?

İlk YEKDEM döneminde devreye giren yenilenebilir enerji santrallerinin sayısı 10 yıllık teşvik dönemlerini tamamlıyor. Bu santrallerin yerine yeni projelerin devreye alınmaları büyük önem taşıyor. 2023 yılı sonunda teşvik sisteminden çıkacak toplam yenilenebilir enerji kurulu gücümüz 10,181 MW olacak.

2023 yılında YEKDEM sisteminden çıkacak 2,460 MW seviyesindeki yenilenebilir enerji kurulu gücünün 1292 MW’ı Hidroelektrik, 955 MW’ı Rüzgâr, 194 MW’ı Jeotermal ve 18 MW’ı Biyokütle enerjisi santrallerinden oluşuyor.

2022 yılında toplam kurulu güçleri 2.403,301 MW olan 86 elektrik üretim santrali 10 yıllık süre için uygulanan YEKDEM kapsamındaki alım desteğinden son kez yararlanmıştı.

4.  Alıntı Originally Posted by Siesta Yazıyı Oku
    Hedef hisse borsadan çıkana kadar tutmak

Bu çıkış kanlı mı olur kansız mı olur, onu zaman gösterecek

Hedef fiyatlar dolar zirvesi, akkökün cez'e satis fiyati, halka arz fiyati...

Isteyen uzerine faiz eklesin, bedelli sermaye eklesin.
    Isteyen otursun hesaplasin
    dolar zirvesi mi hadi inşallah diyelim.

bu arada bu bizim şirket neden yenilenebilir enerji işine girmiyor ya da ges yapmıyor.(gerçi akasya avm çatısına bi ara kuracaklardı ne oldu o iş)

Alıntı Originally Posted by ikisekiz Yazıyı Oku
    dolar zirvesi mi hadi inşallah diyelim.

bu arada bu bizim şirket neden yenilenebilir enerji işine girmiyor ya da ges yapmıyor.(gerçi akasya avm çatısına bi ara kuracaklardı ne oldu o iş)
    Akenerji'nin biti kanlanana kadar atı alan üsküdarı geçti.

Lisanssız ges 10bin mw'ı buldu. Onun da yönetmelik hqbire degisti. Üretip üretip yekdem'e bedelsiz bağış yapıyor bir kısmı. Beğenmeyen şalter kapatsin, kervan yolda düzülür diyor hökümet.

6. Merhaba.

Sn Siesta, Ak Enerji'nin borcu 10 milyar değil de 1-2 milyar olsa, fiyat ne olurdu sizce ?

Saygılarımla.

Alıntı Originally Posted by bulutafeg Yazıyı Oku
    Merhaba.

Sn Siesta, Ak Enerji'nin borcu 10 milyar değil de 1-2 milyar olsa, fiyat ne olurdu sizce ?

Saygılarımla.
    Liradan 1 sıfır atılırsa olabilir

Ama sahibi yine dinçkörler olacak, değil mi?

Yine 4'lerde dolaşırdı, arada 5'i zorlardı

Cante bilançoyu yolladı.

Bunlarınki muhasebeci, bizimkiler kelle paçacı.

Çan 2 termik santrali:

Çanakkale ili, Çan ilçesi Yayaköy mevkiinde bulunan santralimiz, 340 MWm /330 MWe kurulu güce sahip ve tamamıyla yerli kömüre (linyit) dayalı olup, 01.08.2018 tarihi itibariyle Bakanlık Kabulü yapılmış ve ticari faaliyete geçmiştir.

330mw yerli kömür santrali. 6ayda 550milyon kar etmiş. Piyasa degeri 16.5milyartl (50milyar lirayi da görmüştü)

Akenerji 1200mw ..bugunki artisla 3.9milyar lira pd'ye ulasti.
    Bizim egemer eşek başı... yenilenebilirler desen köydeki su değirmenleri. Ayyıldız da pazarda satılan rüzgargülü. Piyasa fiyatlaması bunu gösteriyor.

Sayfa 311/501 İlkİlk ... 211261301309310311312313321361411 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •