"Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."
Burada insanlar boş konuşur, yalan konuşur. buna göre yatırım yapılmaz.biri hisseye girerse, biri çıkar .benim fikirlerim size tavsiye değildir.laf salatasıdır.
3.9. EVA ÜRETİMİ
Güneş panellerinin ön ve arkasında olmak üzere her iki yüzeyinde de kullanılarak cam, hücre ve
hücre backsheet’in (arka tabaka) 180 C derece sıcaklık altında birbirine yapışmasını sağlayan,
naylon görünümlü bir madde olarak tanımlanan EVA; fotovoltaik güneş panellerinin üretiminde
kullanılan bir kimyasal üründür.
Türkiye’de güneş enerjisi panellerinin birçok bileşeni gibi, stratejik ihtiyacı olan EVA solar film
de Şirket tarafından tamamen ithal girdi olarak temin edilmekteydi. EVA solar film, yenilenebilir
enerji yatırımına dönük ara ham madde olması ve ülkemizde daha önce üretimi bulunmaması
nedeniyle ithal girdi maliyetlerini azaltacak olması açısından stratejik bir mamuldür.
Yerli Eva film üretimiyle birlikte; girdi maliyetlerinin azalması, enerji üreticilerinden başlamak
üzere zincirleme bir şekilde panel bileşeni üreticilerine devlet teşvikleri sağlanmasına katkı,
sektörde yerli ürün eksikliğini kapatarak sanayinin desteklenmesi ve güneş enerjisinin
büyümesinde olumlu paya sahip olunması, makine, teçhizat ve ekipman temininde ithal girdilerle
sağlandığı fotovoltaik güneş panelleri pazarında yerli panel üreticisi firmaların ithalat maliyetlerini
azaltarak yerli sermayenin ülke içinde kalmasının sağlanması şeklinde katkılarının olacağı
değerlendirilmektedir.
Şirket bu kapsamda; EVA üretimi için, Antalya Organize Sanayi Bölgesi 3. kısımda bulunan eski
fabrika binasını restore etmiş, EVA üretimi için gerekli olan makine ve ekipmanları temin edilerek
2023 ilk yarısı itibarıyla seri üretime başlamıştır. İlk etapta yıllık 10.7 milyon m2 üretim kapasite
ile faaliyetlerine başlayan tesis 2023 yılı ikinci yarısı itibarıyla kapasitesinin 34.7 Milyon m2
olması planlanmaktadır.
Burada insanlar boş konuşur, yalan konuşur. buna göre yatırım yapılmaz.biri hisseye girerse, biri çıkar .benim fikirlerim size tavsiye değildir.laf salatasıdır.
Şirketimizin faaliyet alanları çerçevesinde, 18-30 yaş aralığında üniversite öğrencilerine
yönelik olarak gençlerin enerji sektörünü tanıyabilmeleri ve kariyer fırsatlarını
değerlendirebilmeleri için “CW Gençlik” adı altında bir Sosyal Sorumluluk Projesi
oluşturulmuştur. Proje kapsamında gençler, Şirketimiz ürünlerinin tanıtımına ve satışına destek
olabilecek ve tanıtım ve satışını yaptıkları ürünler bazında gelir elde etme fırsatı
yakalayacaklardır. Şirketimiz bünyesinde bu faaliyet kapsamında elde edilecek gelirin de bir
kısmının sosyal yardımlarda kullanılması planlanmaktadır.
Kamuoyuna saygıyla duyurulur
Malesef daha önce çizdiğim oboyu bu yamyamlar resmettiler..Grafigin güncel görünümü asagidaki gibidir.
Bu arada onca kap larda atıldı ama nafile.14.11 omuz çizgisi üzerinde (o zamanki kurla 387 idi) bir türlü kapanis gelmeyince obonun boyun çizgisi olan 11.54$ seviyesini bugun test ettirdiler.
Bundan sonrası için teknik olarak bu destek çok önemli.Bu seviyenin alti uzun barlarla hacimli kırılırsa yandı gülüm keten helvası..
Kişisel görüsümdür.Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.Alan da satan da kendi bilir..
Bundan sonrası için ben taktacinin yerinde olsam dolar bazlı bu formasyonu asagi yönlü kırar gibi gösterip dokecegimi döküp yoluma devam ederdim..
Kişisel görüsümdür.Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.Alan da satan da kendi bilir..
Açıklama
Şirketimiz Yönetim Kurulu tarafından 19 Ekim 2023 tarihinde; Şirketimizin, fotovoltaik enerji üretim sektöründe fotovoltaik güneş paneli üretimi-satışı başta olmak üzere; anahtar teslim güneş enerjisi sistemleri kurulumu, tasarım, mühendislik ve bakım hizmetleri, güneş enerjisi sistemleri ekipmanları tedarik ve satışı, güneşten enerji üretimi vb. amaçlarla faaliyet gösterecek CW Energy USA, Inc. unvanlı, yeni şirket kurulmasına ve yeni kurulacak şirketin sermayesine %100 oranında sermaye payı ile iştirak edilerek tüzel kişi ortak olunmasına karar verilmiştir. Bu doğrultuda şirket kuruluşu için gerekli işlemler başlatılmıştır.
Kamuoyuna saygıyla duyurulur.
ABD de şirket kuran bildiğim borsadaki popüler firmalar aklimdakiler şunlardı :
Borusan
Kontrolmatik
Şişecam
Işıkplastik
Şimdi bunun anlamı şudur .bilanço artık bundan sonrakı senelerde 10 katı gelir.
Borusanin bilançosu yüksek geldiğinden ve geleceginden ötürü tavan tavan gider be kuzum.
cwene yatırımlık olmuştur.
yani al-sat değil, al-yat hissesidir.
Hayırlı olsun.
Aldat demedim, al-yat dedim.
Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri