Sayfa 312/1252 İlkİlk ... 212262302310311312313314322362412812 ... SonSon
Arama sonucu : 10014 madde; 2,489 - 2,496 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by Emre1976 Yazıyı Oku
    Abank yeni para 500 üstü mü
    hepsi için evet

2.  Alıntı Originally Posted by Emre1976 Yazıyı Oku
    Sn memorex iyimiş biraz uğraş diyosunuz
    uğraşacak bir şey yok ,sadece X bankasının telefon bankacılığını arayıp diğer kredi kartınızı istiyorum deyip başvuruyorsunuz gerisini banka hallediyor

3.  Alıntı Originally Posted by memorex Yazıyı Oku
    uğraşacak bir şey yok ,sadece X bankasının telefon bankacılığını arayıp diğer kredi kartınızı istiyorum deyip başvuruyorsunuz gerisini banka hallediyor
    Aynen doğrudur

4.  Alıntı Originally Posted by şirinbaba Yazıyı Oku
    teb % 3 mü veriyor vadeli altına? emin misiniz? web sayfasında aylık 0,5 yazıyor
    %2.9 olarak güncellemişler. Yardımcı olabilecek bir arkadaş var ise, diğer bankalarda da altın vadeli mevduat faiz oranlarını bilen varsa ve paylaşırsa çok memnun olurum.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul, New York
    Gönderi
    3,060
     Alıntı Originally Posted by ragwaer Yazıyı Oku
    %2.9 olarak güncellemişler. Yardımcı olabilecek bir arkadaş var ise, diğer bankalarda da altın vadeli mevduat faiz oranlarını bilen varsa ve paylaşırsa çok memnun olurum.
    aldığınız oran şubeden mi?

internet şube ve web sitesi aşağıdaki gibi.

“Sermaye piyasası, sabırsız kişiden sabırlı kişiye para aktaran bir araçtır". Warren Buffett
    "Don't be dazzled by the stock market.. It's a giant distraction" John Bogle

6. Evet, şubeden aldığım oran.

HUAWEI VNS-L31 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7.  Alıntı Originally Posted by ragwaer Yazıyı Oku
    Evet, şubeden aldığım oran.

HUAWEI VNS-L31 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    kaç gr için bu oranı alıyorsunuz. sakıncası yoksa paylaşabilirmisiniz. ileride bizde elimizde o kadar altın olursa pazarlık şansımız olup olamdığını düşünebiliriz böylece

8.  Alıntı Originally Posted by fcsteo7 Yazıyı Oku
    kaç gr için bu oranı alıyorsunuz. sakıncası yoksa paylaşabilirmisiniz. ileride bizde elimizde o kadar altın olursa pazarlık şansımız olup olamdığını düşünebiliriz böylece
    5000gr üstü için bu oranı aldım, ama diğer bankaları da merak ettiğim için arkadaşlara sormak istedim. Bilgisi olan var mı acaba, altın vadeli mevduat faiz oranlarını, paylaşırsanız çok memnun olurum.

Sayfa 312/1252 İlkİlk ... 212262302310311312313314322362412812 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •