ABD nin Uzaylı Bilim kurgu Filmlerinin revaçta olduğu hayranlıkla izlediğimiz "Dünyada Birlik mesajları" veren ABD resmen Firavun gibi hareket etmiş.! Esas zararlı uzaylı kendileriymiş. ! Onun için tüm Dünya artık bunu görmeli ve ona göre hareket etmeli. Nasılki O Thom Hanks in Şimdi ismini hatırlayamıcam Zamanda yolculukmuydu öyle bir şey olmalı, Nasılki İnsanları Tanrı olduğuna inandırarak sömüren Firavunu Atom bombasıyla Tam uzaya kaçarken Patlatmaları gibi Artık dünyada her ülke kendi kaderini Tayin etmede haklı konularda özgür olmalı.
ABD Dünyada Savaşı kaşıdıkça Herkes en güçlü ben olucam derken Dünyanın sonunu getirecek. Bunu hiç tınlayan yok ! Trumpta ilk geldiğinde yaptığı ilk şey Dünya için en önemli konu olan İklim anlaşmasından Çekilmek oldu.! Bu konuya herkes dikkat etmeli çünkü gizlensede esas konu Dünya için kuraklıktır..?!
Bu yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.
anlık takas rica tşk.
Dürüstlük pahallı bı mülktür,ucuz insanlarda bulunmaz.
Kardeşim bu memlekette aynı zamandan holding statüsünde olan ECacıbaşı İlaç ı neden gören yok..
Kasasında milyara yakın nakit para, konyon, AKM vb sahip olan gyosu, ilaç dağıtım işi, fason ilaç üretimi olan Eczacıbaşı ilaç....
İnşallah zaman ve sabırla aşacaz bu günleri...
Yatırım tavsiyesi değildir
Sayın Dvk_Psh doğru söylüyorsunuz fakat ben ne zaman satayım altan alayım dediysem hep lot azalttım. Hisseyi araştırır, tespit eder, uygun yerden alıp hedef koyup, hedefe gelince satarım. Biliyorsunuz benim maliyet bayağı düşük. 19 alıp bu fiyatlara üzülmem. 10 dan alıp 19 dan satmadım diye üzülmem. Ben hedefe bakarım. Hisse düşer de çıkar da, trade yapabileni her zaman takdir etmişimdir. Hisseye inanmasam inanın bende 19 dan satardım. 19 alan da 10 dan alan da maliyeti 0 olanda inşallah hep beraber kazanacağız. bakalım siz hissenin yarısını satıp 0 maliyetle mi daha fazla kazanacaksınız, yoksa hissenin tamamamı nı satmadan elinde tutanlar mı kazanacak, yani elinde yüzde elli olan mı, yüzde yüz olan mı daha fazla kazanacak onu zaman gösterecek. K.Y.T.D.
Neye göre güzel olacak? Gökten para yağıyor siz burda hayal kuruyorsunuz.
AĞAÇ İSTEYEN TOHUM EKER....
Yer İmleri