Sayfa 312/932 İlkİlk ... 212262302310311312313314322362412812 ... SonSon
Arama sonucu : 7451 madde; 2,489 - 2,496 arası.

Konu: #OltayaTakılanlar

Alıntı Originally Posted by obblomovv Yazıyı Oku
    Üstad...
    İyi niyetinizden, tavrınızdan-tarzınızdan zerre şüphem olmadığından...
    Topiğinizi de fazla kirletmeden, "IHEVA" temelinde,
    naçizane genel-geçer fikrimi yazmaya devam edeyim:

Sistem, algoritma, indikatör vb. nin ikame edemeyeceği en temel şey, "tecrübe" dir.

Naçizane tecrübeme dayanarak:
    "Enver ÖREN" şirketlerinden birine "bıyıklı" olmayan yabancı geleceğini düşünmek hayaldir.

Şu grafiğe bakan; değil yabancı, "lâl olsa" yuh AMEKE der.
    4 TL' den 1 TL' lere soluksuz inebilen bir mizacı var bu grubun senetlerinin.

Haaa hükümete yakın, hatta müsebbiblerinden biri olması itibari ile, arada "Kanal İstanbul" gündeme geldikçe GYO' su gider.
    Ama IHEVA' ya USD bazlı grafik çizmek...
    Hassas insansınız üzülürsünüz...

Ortalamalar? Cık!. Pivotlar? Cık!

Gider... Ama spek tahtalarından biri nasıl gider, gelirse.
    Bence...
    Sevgiler, selamlar.
    Duygulardan arındırılmış sistem 3 gündür IHEVA diyor, ben demiyorum. Duygusuz sistem bıyıklıyı bıyıksızı ayırt etmez. Siz de bana inanın Sayın obblomovv, inanın ben de sizden zerrece şüphe etmem. İyi niyetinizden eminim. En fazla sistemde sistemi göçüren bir senet sahibi olmuş oluruz ki bunu da yüzdeye vurursak çok fazla tutmaz. Sizin yorumunuzu okuyunca iyice merak etmeye başladım ben de. Bakalım IHEVA önümüzdeki günlerde ne yapacak?

Selam ve saygılarımla...
    “Başarısızlık yeniden ve daha zekice başlayabilme fırsatından başka bir şey değildir.” Henry Ford

2.  Alıntı Originally Posted by Dandanakan Yazıyı Oku

Ayen bunu Temmuz ayında istek üzerine çizmiştim o zaman kırmızı trend üzeri kapanış icap eder demiştim.
    Şuan yeşil trend 5.93 üzerinde kapanışlarda kırmızı trend 6.98

Ayen kırmızı trende geldi sayılır.

3. sayın bjk coccinella, yaklaşık 1 aydır sisteminizi takip ediyorum. sisteme giren hisselerin tamamında çok güzel ivmelenmeler oldu. çalışmalarınızın ve başarılarınızın devamını dilerim. dün ve bugunde ayendekı hareketlılık dikkat çekici
    ''Yatırım Tavsiyesi Değildir'' görüşlerim tamamen şahsi düşüncelerim olup beni bağlar

Alıntı Originally Posted by palmet Yazıyı Oku
    sayın bjk coccinella, yaklaşık 1 aydır sisteminizi takip ediyorum. sisteme giren hisselerin tamamında çok güzel ivmelenmeler oldu. çalışmalarınızın ve başarılarınızın devamını dilerim. dün ve bugunde ayendekı hareketlılık dikkat çekici
    Teşekkür ederim Palmet abi...
    “Başarısızlık yeniden ve daha zekice başlayabilme fırsatından başka bir şey değildir.” Henry Ford

5.  Alıntı Originally Posted by BJK Coccinella Yazıyı Oku
    Duygulardan arındırılmış sistem 3 gündür IHEVA diyor, ben demiyorum. Duygusuz sistem bıyıklıyı bıyıksızı ayırt etmez. Siz de bana inanın Sayın obblomovv, inanın ben de sizden zerrece şüphe etmem. İyi niyetinizden eminim. En fazla sistemde sistemi göçüren bir senet sahibi olmuş oluruz ki bunu da yüzdeye vurursak çok fazla tutmaz. Sizin yorumunuzu okuyunca iyice merak etmeye başladım ben de. Bakalım IHEVA önümüzdeki günlerde ne yapacak?

Selam ve saygılarımla...
    Estağfurullah. Mesele size inanmak, inanmamak değil.
    Ki sisteminizin de ne kadar emek gerektiren, spesifik bir sistem olduğunu,
    sonuçlarını da karşılıksız emekle iyi niyetle paylaştığınızın uzun süredir şahidiyim.
    Sisteminiz de gayet başarılı bence. Yeniden ellerinize, emeğinize sağlık.

Ancak tüm algoritmalar ve sistemler gibi,
    duygulardan ve tecrübelerden arındırılmış olmasını da hem olumlu hem de olumsuz yanıyla almak gerekir.
    Sisteminizin;
    -"IHEVA sahipli tahta, grup şirketten kazandığından fazlasını yatırımcının sırtından, borsadan kazanıyor"
    demesini de beklemiyorum elbet.

Bireysel fikrim:
    Bu tür tahtalarda teknik, sadece spek için tuzak aracıdır. Day trade yapabilen hızlıca kâr alıp çıkabilenler dışındakilere taşıtılır mâl.

Grafik üzerinden bakalım:

Kama formasyonu dışında umut vaad eden bir teknik veri yok.
    Bütün ortalamalar, göstergeler ve pivotların altında.
    Haaa! Kama/takoz) formasyonu hele ki haftalar, aylarca sürüyorsa(bu süreçte yatırımcı bezdirilmiş mal toplanmıştır muhtemel) kırılımı da sert olur elbet.
    Tahta sahibi bunu kullanacaktır.
    Grafikte görülen 2 KR/Hafta eğimle daralan kamanın ucu kırılana dek...
    (Olağan seyrinde 2-3 hafta sürebilir, yakın zamanda yukarı kırılırsa sisteminiz muhteşem bir iş yapmış olur).

Tekrar ediyorum. Amacım sisteminizi sorgulamak değil. Zaten haddime de değil.
    Dilerim gönlünüzce olur.
    Bilmukabele.

https://www.kisavade.com/
    Al,sat,tut,yakala,sık,bırak vb. tavsiye için aracı kurumunuzla görüşün.

İyi akşamlar arkadaşlar;

Alıntı Originally Posted by BJK Coccinella Yazıyı Oku
    İyi akşamlar arkadaşlar;

AYEN an itibarı ile 7,29'u görerek mezun olmuştur.

Alıntı Originally Posted by obblomovv Yazıyı Oku
    Estağfurullah. Mesele size inanmak, inanmamak değil.
    Ki sisteminizin de ne kadar emek gerektiren, spesifik bir sistem olduğunu,
    sonuçlarını da karşılıksız emekle iyi niyetle paylaştığınızın uzun süredir şahidiyim.
    Sisteminiz de gayet başarılı bence. Yeniden ellerinize, emeğinize sağlık.

Ancak tüm algoritmalar ve sistemler gibi,
    duygulardan ve tecrübelerden arındırılmış olmasını da hem olumlu hem de olumsuz yanıyla almak gerekir.
    Sisteminizin;
    -"IHEVA sahipli tahta, grup şirketten kazandığından fazlasını yatırımcının sırtından, borsadan kazanıyor"
    demesini de beklemiyorum elbet.

Bireysel fikrim:
    Bu tür tahtalarda teknik, sadece spek için tuzak aracıdır. Day trade yapabilen hızlıca kâr alıp çıkabilenler dışındakilere taşıtılır mâl.

Grafik üzerinden bakalım:

Kama formasyonu dışında umut vaad eden bir teknik veri yok.
    Bütün ortalamalar, göstergeler ve pivotların altında.
    Haaa! Kama/takoz) formasyonu hele ki haftalar, aylarca sürüyorsa(bu süreçte yatırımcı bezdirilmiş mal toplanmıştır muhtemel) kırılımı da sert olur elbet.
    Tahta sahibi bunu kullanacaktır.
    Grafikte görülen 2 KR/Hafta eğimle daralan kamanın ucu kırılana dek...
    (Olağan seyrinde 2-3 hafta sürebilir, yakın zamanda yukarı kırılırsa sisteminiz muhteşem bir iş yapmış olur).

Tekrar ediyorum. Amacım sisteminizi sorgulamak değil. Zaten haddime de değil.
    Dilerim gönlünüzce olur.
    Bilmukabele.

Sayın obblomovv;

İşin özeti, anlaştığımız konularda anlaşamıyoruz Sağlık olsun

Sayfa 312/932 İlkİlk ... 212262302310311312313314322362412812 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •