Sayfa 312/900 İlkİlk ... 212262302310311312313314322362412812 ... SonSon
Arama sonucu : 7200 madde; 2,489 - 2,496 arası.

Konu: YGYO-Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by laguns Yazıyı Oku
    bu haber buralarda bir yerde dursun şirketin ederi bu kadar beyler ...

Yeşil GYO hissesinde patron satışı yaşandı. Şirketin patronu Kamil Engin Yeşil, 5.4 milyon adet payını 0.90-1 TL fiyat aralığında 23/08/2017 tarihinde sattı. Satışla birlikte şirketteki payı yüzde 56.46'ya geriledi.
    Şirketten KAP'a şu açıklama yapıldı:

23.08.2017 - 23.08.2017 tarihleri arasında YEŞİL GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. payları ile ilgili olarak 0,9 - 1 TL fiyat aralığından 0 adet alış işlemi ve 5.415.000 adet satış işlemi Tarafımca
    gerçekleştirilmiştir.
    görecez bakalım satmış mı bi dümen bi çevirmiş ederi 0.90 mıymış

2.  Alıntı Originally Posted by eroank Yazıyı Oku
    görecez bakalım satmış mı bi dümen bi çevirmiş ederi 0.90 mıymış
    sattı görüntüsü var tabiiki ama niye sattı neden sattı niçin sattı bunu bilmeye çalışmak önemli.kaz gelecek yerden tavuk esirgenmez daha önce de yazdım ...anlaşmalı olarak devretmediği ne malum ..o kadar hisseyi sen ben alamayacağımıza göre,o kadar hissseyi alanda %10-20 ile bu işe girmeyeceğine göre bekle bizi 1,20 üzeri tabiki siz benim veya başkasının demesi ile alım satım yapmayın bizimki biraz hayal biraz fantazi...ama burası borsa olurmu olur hele şu açıkçılar kapatmaya başlasın o zaman tadı yerine gelir...

3.  Alıntı Originally Posted by nurikinay Yazıyı Oku
    sattı görüntüsü var tabiiki ama niye sattı neden sattı niçin sattı bunu bilmeye çalışmak önemli.kaz gelecek yerden tavuk esirgenmez daha önce de yazdım ...anlaşmalı olarak devretmediği ne malum ..o kadar hisseyi sen ben alamayacağımıza göre,o kadar hissseyi alanda %10-20 ile bu işe girmeyeceğine göre bekle bizi 1,20 üzeri tabiki siz benim veya başkasının demesi ile alım satım yapmayın bizimki biraz hayal biraz fantazi...ama burası borsa olurmu olur hele şu açıkçılar kapatmaya başlasın o zaman tadı yerine gelir...
    Ne kadar açık var acaba nerden gorebiliriz

4.  Alıntı Originally Posted by nurikinay Yazıyı Oku
    beklemekte sabırlı olmakta fayda var belki yeşil gibi 0.80 den 10 lara gider hikaye uydurur katarlı der sattım der bilemeyiz 60 bin lot 0.81 maliyetim var kendi düşüncelerim

5. mrg nin değeri. ne kadar...benim fikrimi söyleyeyim..patrona acil para lazım oldu ve senet satmak zorunda kaldı..şu anlama geliyor kağıdı alttan vermiş oldu...niyeti kötü olsaydı 2.50 lilere çekip mal verirdi gelene gidene...pegyonun elinde denizlide mevcut avm var ..yeşil mekez istanbul..taşı toprağı altın...
    kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.

6. burada bazı arkadaşlar engin yeşil denen muhteremin kim olduğunu bilmiyorlar ... onun için hayal dünyasında geziyorlar ..

bu hisse 40 kuruş da olur 4 tl de ama patron ne ister esas soru bu !! bence ikisi de istemez !!!

7.  Alıntı Originally Posted by laguns Yazıyı Oku
    burada bazı arkadaşlar engin yeşil denen muhteremin kim olduğunu bilmiyorlar ... onun için hayal dünyasında geziyorlar ..

bu hisse 40 kuruş da olur 4 tl de ama patron ne ister esas soru bu !! bence ikisi de istemez !!!
    innovialar dibimde...az çok firmayıda sahibinidetanıyoruz lakin şirket isterse 20 krş olsun isterse 20 tl umrumda değil bizim derdimiz arada ne yontabiliriz büyüklerden o..yoksa bizimetimiz budumuz belli güççücük ky yiz....

8. beni sahibi ilgilendirmez..şu an elinde olan şirket malı varlıklardır işim... daha henüz müşteri seyrek..
    kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.

Sayfa 312/900 İlkİlk ... 212262302310311312313314322362412812 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •