Sayfa 312/332 İlkİlk ... 212262302310311312313314322 ... SonSon
Arama sonucu : 2649 madde; 2,489 - 2,496 arası.

Konu: KNFRT - Konfrut Gıda

Knfrt 4.50 lerde girmiş, 11 den başlayarak 15 lere kadar satıp sıfırlamıştm. Fakat bir gözüm hep KNFRT ekranında idi. Hikâyesi uzun sürecekti ve bu kadar çabuk ayrılmamalı idik.

Geçen ay Knfrt u 2 kere daha, 16 üzeri alıp yüzde 2-3 zararla geri vermiştim. 2 defa zarar ettim ama önemli değildi.

Tuclk de son gün 20.40 üzeri gün boyu 20 altına gelmeden zirveye yakın beklemişti. Oysa 20 üzerine her çıkışında hemen 19 Lara kadar geri veriyorlardı. Bir tuhaflık var dedim ve alımlar yaptım. Belki de şans oldu ama sonuç: ertesi gün tavan serisi başladı

Tuclk de de çıkıştan önce son gün alımlar yapmıştım. Tayming her şey değilse de çok şeydir

Neden KNFRT?
    Sonra bugün izlemeye aldım ve sabahtan beri 16.30 civarı düşmeden bekledi. Oysa Knfrt da tuclk gibi zirvesine yaklaşıp hemen geri düşüyor 15 lerde bekliyordu. Bu sefer düşmeden 16 larda beklemesi farklı geldi bana

Dün Knfrt u da tuclk gibi aynı sebeple aldım🤪
    Belki çocukça 🤪. 6.hisle hisse alımı
    Tayming her şey değilse de çok şeydir.
    Knfrt borsada uzun vade (3-5 yıl) takip listemde ilk 10 içerisindedir.
    Hepimize bol kazançlar olur inşallah.

2. Benim de böyle günlerde bu kağıt sinirimi cok bozuyo ama garip bi bağımlılıgi var cıkmak istemiyom 😂

Sn. playmaker genelde aynı hisselerde pozisyonlarımız oluyor Bence de orta uzun vade rahatça tutulabilecek bir şirket. Bu arada bilançoyu merakla bekliyorum.

Alıntı Originally Posted by Picighetto Yazıyı Oku
    Benim de böyle günlerde bu kağıt sinirimi cok bozuyo ama garip bi bağımlılıgi var cıkmak istemiyom ��
    beta sı düşük bir hisse, genelde endekse ters korelasyon' lu

5.  Alıntı Originally Posted by playmaker Yazıyı Oku
    Knfrt 4.50 lerde girmiş, 11 den başlayarak 15 lere kadar satıp sıfırlamıştm. Fakat bir gözüm hep KNFRT ekranında idi. Hikâyesi uzun sürecekti ve bu kadar çabuk ayrılmamalı idik.

Geçen ay Knfrt u 2 kere daha, 16 üzeri alıp yüzde 2-3 zararla geri vermiştim. 2 defa zarar ettim ama önemli değildi.

Tuclk de son gün 20.40 üzeri gün boyu 20 altına gelmeden zirveye yakın beklemişti. Oysa 20 üzerine her çıkışında hemen 19 Lara kadar geri veriyorlardı. Bir tuhaflık var dedim ve alımlar yaptım. Belki de şans oldu ama sonuç: ertesi gün tavan serisi başladı

Tuclk de de çıkıştan önce son gün alımlar yapmıştım. Tayming her şey değilse de çok şeydir

Neden KNFRT?
    Sonra bugün izlemeye aldım ve sabahtan beri 16.30 civarı düşmeden bekledi. Oysa Knfrt da tuclk gibi zirvesine yaklaşıp hemen geri düşüyor 15 lerde bekliyordu. Bu sefer düşmeden 16 larda beklemesi farklı geldi bana

Dün Knfrt u da tuclk gibi aynı sebeple aldım��
    Belki çocukça ��. 6.hisle hisse alımı
    Tayming her şey değilse de çok şeydir.
    Knfrt borsada uzun vade (3-5 yıl) takip listemde ilk 10 içerisindedir.
    Hepimize bol kazançlar olur inşallah.
    Maşallah voleyi vurmuşssunuz...Sermayeyi bayağı katlamışssınızdır...Egegübrede maalesef umduğumuz gibi olmadı.Bende knfrtdayım...Zor bir hisse....Umarım ayağınız uğurlu gelir....
    Burada, tarafımdan yapılan yorum ve görüşler, YATIRIM TAVSİYESİ NİTELİĞİ kapsamında değildir.
    Borsada fırsatlar bitmez!!!Yeterki Rabbim Nasip etsin kazanmayı!!!

6. Orta vadeli olarak aldığım iki hisseden biri knfrt oldu.Yıl sonu bilançoyu gormeden satmayı düşünmüyorum. Burdan aldığım karları uzun vade hisselerime ekleme yaparak ilermeyi düşünüyorum strateji güzel ama bakalım evdeki hesap çarşıya uyacak mı?

Şirketin faliyet raporlarını okudum yaptığı ve yapacağı işleri beğendim.Dünyada gıda teması devam ettiği sürece ekmek çıkar orta uzun vade de.

Alıntı Originally Posted by ank11 Yazıyı Oku
    Maşallah voleyi vurmuşssunuz...Sermayeyi bayağı katlamışssınızdır...Egegübrede maalesef umduğumuz gibi olmadı.Bende knfrtdayım...Zor bir hisse....Umarım ayağınız uğurlu gelir....
    Sayın ank 11

Sermayeyi katlamaktan ziyade benim için artık önemli olan ; olayın psikolojik hazzı noktası
    Bir tespit yapıp, tespitin doğru çıkması, birilerinin de mutlu olmasına vesile olmak.

Şahsen olaya artık sadece bu yönden bakıyorum. Bu arada kazanmak da güzel tabi.

EGGUB olayı şöyle; ben 40 larda girip 60 a yakın çıkmıştım. Sonra tekrar 60 olduğunu gördüğümde hemen almıştım. 250 leri görüp yataya sardığına kanaat getirdiğimde, liman faaliyetlerinde yavaşlamayı görünce 200 lerde tamamen çıkmıştım.

EGGUB bir gün yatırımcısını zengin edecek ama patron nedense bir şekilde hep taş koyuyor. Yüzde 1000 bedelsiz dese mesela uçar. Gübre işini devrediyoruz dese yine uçar. 700 Dönüm liman arsası ve konteynır limanı değerleme yapsa yine uçar....
    Neyse bir gün uçacak ama o zaman ne zaman, buna patron karar verecek. Bu yüzden EGGUB şimdilik bana uzak. Fırsat gördüğümde yine girerim bir gün.

Borsada temel teknik bilmek kadar tayming daha önemli bir unsur.

Yani 5 yıl önce 80 kuruştan girmekten, 2 ay önce 3 tl den girmek çok daha avantajlıdır.

8. Ben cok daha yüksek kar bekliyodum

Sayfa 312/332 İlkİlk ... 212262302310311312313314322 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •