Originally Posted by
playmaker
Knfrt 4.50 lerde girmiş, 11 den başlayarak 15 lere kadar satıp sıfırlamıştm. Fakat bir gözüm hep KNFRT ekranında idi. Hikâyesi uzun sürecekti ve bu kadar çabuk ayrılmamalı idik.
Geçen ay Knfrt u 2 kere daha, 16 üzeri alıp yüzde 2-3 zararla geri vermiştim. 2 defa zarar ettim ama önemli değildi.
Tuclk de son gün 20.40 üzeri gün boyu 20 altına gelmeden zirveye yakın beklemişti. Oysa 20 üzerine her çıkışında hemen 19 Lara kadar geri veriyorlardı. Bir tuhaflık var dedim ve alımlar yaptım. Belki de şans oldu ama sonuç: ertesi gün tavan serisi başladı
Tuclk de de çıkıştan önce son gün alımlar yapmıştım. Tayming her şey değilse de çok şeydir
Neden KNFRT?
Sonra bugün izlemeye aldım ve sabahtan beri 16.30 civarı düşmeden bekledi. Oysa Knfrt da tuclk gibi zirvesine yaklaşıp hemen geri düşüyor 15 lerde bekliyordu. Bu sefer düşmeden 16 larda beklemesi farklı geldi bana
Dün Knfrt u da tuclk gibi aynı sebeple aldım
Belki çocukça . 6.hisle hisse alımı
Tayming her şey değilse de çok şeydir.
Knfrt borsada uzun vade (3-5 yıl) takip listemde ilk 10 içerisindedir.
Hepimize bol kazançlar olur inşallah.
Maşallah voleyi vurmuşssunuz...Sermayeyi bayağı katlamışssınızdır...Egegübrede maalesef umduğumuz gibi olmadı.Bende knfrtdayım...Zor bir hisse....Umarım ayağınız uğurlu gelir....
Burada, tarafımdan yapılan yorum ve görüşler, YATIRIM TAVSİYESİ NİTELİĞİ kapsamında değildir.
Borsada fırsatlar bitmez!!!Yeterki Rabbim Nasip etsin kazanmayı!!!
Yer İmleri