Sayfa 312/781 İlkİlk ... 212262302310311312313314322362412 ... SonSon
Arama sonucu : 6247 madde; 2,489 - 2,496 arası.

Konu: THYAO - Türk Hava Yolları

1. mayıs ayı yolcu sayısı 6.350 milyon ve doluluk ise %80 seviyesinde idi.haziran verileri bundan daha iyi olacak.

temmuz ayı yurt içi doluluk %90 dayanır.bayram etkiside var.bilet fiyatları ise tavana yakın olur.tavan fiyat 990 tl oldu.

yurt dışı doluluk ise %85 leri bulursa rekor olur.bilet fiyatlarıda artış trendinde.temmuzda taban fiyatlar yukarı çekilmiş.

bence thy 6 aylıkda rekor kar getirecek.10 milyar tl üzeri.9 aylıkda ise merkez bankası gibi çalışılacak.yıl sonu 50 milyar tl kar gelir ise hisse fiyatı kaç olur.

orta vadeli yatırımcıların endişe etmesine ve panik olmasına gerek yok.

2. ayrıca dolar/avro paritesi dolar lehine işliyor.thy avantajı var.zira borçlar avro ve japon yeni.bilanço ise dolar bazlı.

3. Ukrayna, savaşın temel nedeni olan Nato üyelik talebinden vazgeçtiğini açıklamış.
    Savaşın sonu gözüktü sanirim.

Sezon açılırken gelen haberke yüzde 10 dan fazla düşmüştük.
    Barış haberi gelirse oradan da yüzde 10 dan fazla alacağımız var.
    İnşallah çabuk olur, herkese, tüm dünyaya çok zararı oldu.

4. https://twitter.com/GozdeKuyumcu/sta...zyJIK5IZA&s=19

Havacılıkta işler yolunda görünüyor.
    Yatırım tavsiyesi değildir.

5. Grev vesaire derken dün yani 25 Haziran'da 1517 uçuş. Yılın en iyi ikinci sayısı.

6.  Alıntı Originally Posted by surcontre Yazıyı Oku
    Ukrayna, savaşın temel nedeni olan Nato üyelik talebinden vazgeçtiğini açıklamış.
    Savaşın sonu gözüktü sanirim.

Sezon açılırken gelen haberke yüzde 10 dan fazla düşmüştük.
    Barış haberi gelirse oradan da yüzde 10 dan fazla alacağımız var.
    İnşallah çabuk olur, herkese, tüm dünyaya çok zararı oldu.
    Sn surcontre,
    Haber dogruysa bence güzel bir gelişme ancak piyasalar ne kadar iyi haber olarak algılar ve ne kadar tepki verir bilinmez ancak bence piyasanin tepkisi olmayabilir. Çünkü muzakereler yapılmıştı daha önceden ama yakın görüşler pek oluşmadı taraflar arasında.

Umarım iyi haber olarak algılar piyasalar.

Ama daha net ve keskin kararlara ihtiyaçlar var gibi. Mesela muzakereler hemen başlamalı, geçiçi ateşkes yapılabilir. Akabinde Putin ve Zelensky birlikte görüşme yapmaları çok iyi olur, ve yapılacak açıklamalarda anlaşmaya yakınız çoğu konuda anlaştık birkaç pürüz kaldı ve onlarida en kisa sürede çözücez gibisinden açıklamalar piyasaları baya baya rahatlatabilir şeylerdir. Bu şekilde bir gelişme tüm piyasaların kendine gelmesini sağlar diye düşünüyorum ben. Umarım her iki ulke içinde guzel gelişmeler olur ve kısa sürede anlaşma yaparlar.
    Tavsiye içermez kendi düşüncem dır

7.  Alıntı Originally Posted by Eneshg Yazıyı Oku
    Grev vesaire derken dün yani 25 Haziran'da 1517 uçuş. Yılın en iyi ikinci sayısı.
    Hocam Avrupa havacılık oradaki kriz nedeniyle baya etkileniyor. Belki bizede yansıması oluyordur ama etkisinin bir hayli az olduğunu düşünüyorum. Gelen veriler yinede bence çok iyi gibi geldi bana.
    Avrupa Şimdi de farkli olarak havacılık krizi başladı. Umarım kisa sürede çözerler yoksa etkisi yayılabilir.

8.  Alıntı Originally Posted by Yalniz Mehmet Yazıyı Oku
    Sn surcontre,
    Haber dogruysa bence güzel bir gelişme ancak piyasalar ne kadar iyi haber olarak algılar ve ne kadar tepki verir bilinmez ancak bence piyasanin tepkisi olmayabilir. Çünkü muzakereler yapılmıştı daha önceden ama yakın görüşler pek oluşmadı taraflar arasında.

Umarım iyi haber olarak algılar piyasalar.

Ama daha net ve keskin kararlara ihtiyaçlar var gibi. Mesela muzakereler hemen başlamalı, geçiçi ateşkes yapılabilir. Akabinde Putin ve Zelensky birlikte görüşme yapmaları çok iyi olur, ve yapılacak açıklamalarda anlaşmaya yakınız çoğu konuda anlaştık birkaç pürüz kaldı ve onlarida en kisa sürede çözücez gibisinden açıklamalar piyasaları baya baya rahatlatabilir şeylerdir. Bu şekilde bir gelişme tüm piyasaların kendine gelmesini sağlar diye düşünüyorum ben. Umarım her iki ulke içinde guzel gelişmeler olur ve kısa sürede anlaşma yaparlar.
    Elbette barış, bahsettiğiniz gibi bur süreç alır
    Ufukta gözüktü en azından.
    Rusya kazandı sayılır, ne kadar geç olursa Ukrayna o kadar toprak kaybeder.

Bu nedenle sanırım, Zelenski nin danışmanı Financial Times a konuşmuş, Nato üyeliği gerçekçi değil demiş.

Sayfa 312/781 İlkİlk ... 212262302310311312313314322362412 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •