İnfo hedefin fonuna mı alıyor ne?Fiyata bakmıyor 3 TL ye holding mi olur diyor elin uşağı.
İnfo hedefin fonuna mı alıyor ne?Fiyata bakmıyor 3 TL ye holding mi olur diyor elin uşağı.
Burada verdiğim bilgiler amatörce bilgilendirme amaçlı olup yatırım tavsiyesi kapsamında değerlendirilmemelidir ve her türlü alım satım işlemlerinizde yatırım danışmanınıza danışarak karar vermeniz önerilir.
su an hisse resmen devredıyor başka bır guruba![]()
tavana malın %2,25 ini yazdım gelde al silmeyeceğim.
.
İndire bindire götürüyor,götürecek.Tavanda 1.500 k mal var. Sanırım bugün satan arkadaşlarda baya çok mal varmış.Benim kadar.![]()
Burada verdiğim bilgiler amatörce bilgilendirme amaçlı olup yatırım tavsiyesi kapsamında değerlendirilmemelidir ve her türlü alım satım işlemlerinizde yatırım danışmanınıza danışarak karar vermeniz önerilir.
Bofa yaptığı operasyonda 1.500.000 TL içerde.3.20 ve üstü kapanış şık olur bence.
karanlıkta 3.20 de 1.2 milyon vardı alındı ve 600 bekleyerek kapandı . yarın bedelsızler tahtada olacak ama artık onemı yok .zaten varmış gıbıydı ıkı gundur . neden oldugunu anlamamsıtım dun ve bugun. info devreye gırene dek . halen anlamış da değilim orası ayrı mesele .
beklentiler belli
silopi ve kasada kı atıl duran nakit varlık .
portfoyde gorebılırısnız ama satamazsınız .
Yer İmleri