Sayfa 312/682 İlkİlk ... 212262302310311312313314322362412 ... SonSon
Arama sonucu : 5454 madde; 2,489 - 2,496 arası.

Konu: AVTUR - Avrasya Petrol ve Turizm

1. Hissenin düşeceğini öngören ve sürekli bu bahsi ortaya atanlar,düşse de aşağıdan alsam diye bekleyen ölücülerdir.Yoksa malda olan adamın düşeceğini düşünmesi normal değil,o zaman aşağıdan almak için buralardan sat niye tutuyorsun?Kağıt riskli kağıt ama doğru yerde yakalarsan da baldan tatlı,bu hafta tepki hareketi gelir...

Bu forumda yazdığım yazılar yatırım tavsiyesi içermemektedir.Yazdığım yazıdaki ifadelerden etkilenip de yatırım yapan veya yatırımından vazgeçen kişilerin hareketlerinden sorumlu değilim.Tüm yazdıklarım paylaşım,sohbet ve geyikten ibaret...
    Bu forumda yazdığım yazılar yatırım tavsiyesi içermemektedir.Yazdığım yazıdaki ifadelerden etkilenip de yatırım yapan veya yaptığı yatırımdan vazgeçen kişilerin hareketlerinden sorumlu değilim.Tüm yazılarım paylaşım,sohbet ve geyikten ibarettir...

2.  Alıntı Originally Posted by çınar33 Yazıyı Oku
    Ben de şu anda hisse yok. Hisse hakkında uzun vadeli olarak yatırım amacıyla olumsuz düşünüyorum kısa vadeli olumsuz düşünmüyorum. Günlük alıp satarıma ya kar ya zarar olarak düşün . alırım çıkarsa satarım düşerse yine satarım. Aynı gün zor kalmadıkça hisseyi taşımamaya çalışıyorum. özellikle hızlı düşen bütün hisselerde mutlaka yükseliş olur ama yine tekrar ediyorum bunların satışının bitip bitmediğini bilmiyoruz yukarda bir arkadaş iş bankasındakinin de onların olduğunu söylüyor inşallah değildir buradan metro ufak ufak alım yapmaya başlayarak yukarı doğru taşır

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    bence hisseniz yoksa etik açısından burada yorum yapmanız uygun değil derim, dikkat edin etik dedim, tabi kimseye yorum yapma diyecek konumda değilim, sadece benim hissem var ve ben hisse çıkacak diyince olumsuz yazmanız hoş olmuyor yani.

3. Hemen hemen her gün alıp satmam yorum için yeterli bir sebep değil mi

4.  Alıntı Originally Posted by çınar33 Yazıyı Oku
    Hemen hemen her gün alıp satmam yorum için yeterli bir sebep değil mi

peki ortak ...

5.  Alıntı Originally Posted by çınar33 Yazıyı Oku
    Günlük düşük 7.00 yüksek 8.30 şimdi 7.39
    15.03.2017 deki yazım daha kimse yoktu Cep telefonundan ikinci sayfa sadece

Sent from my iPhone using hisse.net mobile app

6.  Alıntı Originally Posted by çınar33 Yazıyı Oku
    Kimsenin olmadığına seviniyorum

16.05.2017

7.  Alıntı Originally Posted by çınar33 Yazıyı Oku
    Ben bugün 900 TL civarında çarpıldım

16.05.2017 deki yazım. yaklaşık 4000 lot altı küsürlerden almıştım yine altı civarında satmıştım ve 900 TL civarında zarar etmiştim . sonraki günlerde zaten Tabanlar başlamıştı Buda üçüncü sayfadaki yazım şimdi olmuş burası cep telefonundakine göre 125 sayfa

8. Bence bu kadar dusus yeter 14500 zarardayim cumaki azcik cikis bile 500 tl mi cikardi ben tepki cikisi verecegini düşünüyorum hoş vermesede zararim cikana kadar buradayim ytd kesinlikle düşünerek alin

Sayfa 312/682 İlkİlk ... 212262302310311312313314322362412 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •