Seçim Balonunu patlatmışlar.
İlk tur şöyle %30 alacağım ikinci tur %65 alacağım şöyle uçacağım kaçacağım diye konuşurken
Fatih Altaylı: İddiya girelim mi?
M.İnce: Şöyle bir tur atıp geleyim
https://twitter.com/search?q=%23TEKETEK
İki yanlış var , iki yanlıştan bir doğru çıkmaz
1. Yanlış M. İnce iyi bir pazarlamacı yani esnaf ama aynı ölçüde hatta uzağında bile bir sistem kurucu değil .
2. CHP içindeki gruplar asla onun başkanlığında birleşmez . Zira kemik yapı var çoğunluk karşı çıkar .CHP yi tanıyan ne demek istediğimi anlar.
Bence asıl sorun şu Muharrem e kim oynuyor arkasında kim var, kendi malı vb. ile seçime girmeye veya riske atmaya değmez , birilerinin siyah minibüsleri vb finanse etmesi lazım. Onlar aslında Muharrem e başkanlık değilde bakanlık aldırıp oradan tahsilatı yapacak grup . Bu bir bilgiye değil deneyime göre ifadedir. Yanlış anlaşılma da olmasın .
Şerro görünümlü İbinatör.
19,04 gibi görünse de serbest piyasada
19,27 alış 19,30 satış kurlarından işlem görüyor.
Ama o Mehmet SIMSEK'i meydanlarda yuhalatmisti, hatirlayin.
Moraller cok bozukken, Mehmet SIMSEK'in donuyor olmasina sarilacak, yeni bir ekip yeni ekonomi diyecekti, M.Simsek buna izin vermedigi gibi, o yuhalamanin cezasini da kesti.
Simdi sira cozulmelere geldi, cok kritik noktada olan brokratlar, yakinda bunlara yuruyun lan..! tavri gostermeye basliyacaklar.
Borsadan cikislara ben katilmiyorum, cikip ta, soyulacagini bile bile TL.de mi tutacak parasini.
Caresi mi var ?
Adam milleti kafa-kola almis, hicbir cikis noktasi yok, oyle ki milletin deprem yardimi olarak gonderdigi ikinci el giysileri bile satiyor.
Millet mecbur dolar ya da altin aliyor.
Millet donarken, sagnak yagmur altinda, ayakkabisiz gezerken, bunlar etiketli ( hic kullanilmamis ) giysileri ayirip ihrac etmisler, geri kalanlari da geri donusumcu iplik fabrikalarina satmislar, dun Murat AGIREL, iplik fabrikasina bugun 12.TIR cikti diyordu youtube'da.
Adam hirsizdir soyar, ama bunun da bir olcusu ahlaki olur.
Bunlar oyle alismislar ki, surekli en garibani soyuyor.
Tarimla ugrasan bir koylu yurttas, bunlar duzelir diyen bir roportajciya, ya benim bu 250.000 TL. zararim ne olacak diyordu.
Ozetle, soyuyor, soydugunu da beli kirilmis olarak birakiyor. Bir daha ayaga kalkamsina imkan yok.
Hirsiz'in bu kadar serefsizini ben hic gormemistim.
Yer İmleri