Bankaya girilir mi bilmem de 1 yıldır bize iyi girdi piyasa. Gram altın alsaymışız şimdi kuyumcu açardık
Teyit etmedim ama IŞık ökte denilen zat , bu sene aralar bankacılık endeksi yıllıkta dolar bazında %80 getirdi , şimdi %50ye indi diyordu.
Zamanlamayı tutturabilen için muazzam bir getiri.
Ondan sonra da getiride faiz ve altin geliyordu.
Son artista altın 2, faiz 3.siraya geldi
46,5 milyar kısa vadeli
67 milyar uzun vadeli
Finansal borç varken, satışların maliyeti çılgınca devam eden enflasyon yüzünden hunharca artmaya devam edip satış yaptığı kurlar aylardır aynı yerinde kalırken şu kadar milyar bu kadar milyar kar beklemek üst düzey amatörlük gerektirir ki bu da buradakilerin çoğunda ziyadesiyle mevcut [emoji38]
İyi uykular.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Cahillik mutluluktur!
Katılıyorum
Üstelik boçlar euro cinsinden, euro pozisyonunu da hedge yapmışlar.
Bu borçlar geçen 3 aydada, ondan öncekindede vardı. sırası ile 9 ve 6 milyar tl kar etti. şimdi ise deli bir ihracat geliri ve 1.12 euro usd kuru ile gerçeklenmiş bir üç ay var. 11-12 milyar kar hiçde hayal değil. Amatörlük hiç değil.
Farkında olan arkadaşların, üstelik forumda da emek verip bizi bilgilendirip , almayıp eli böğründe kalırsa üzülürüm. Benim için sorun yok , ford hareketin başında . Bi 20 gün daha kaybederim. Bundan sonrası daha iyi olacak çünkü
Enf. muhasebesi garabeti bitmeden borsadan bi bk. olmayacak, saat 14:30 işlem hacmi 40 milyar.
Yazdıklarımın hiçbiri al-sat-tut önerisi değildir.
Karamsarlar konusur iyimserler para kazanır.
😀
Yer İmleri