Sayfa 312/1006 İlkİlk ... 212262302310311312313314322362412812 ... SonSon
Arama sonucu : 8046 madde; 2,489 - 2,496 arası.

Konu: Viop LXII

1. 10 gunde %6.6 kar guzel abi
    Senin masallahin var ordan kitle burdan kitle kar yaz
    biz ordan zarar burdan zarar kitlesek gene zarar

Alıntı Originally Posted by Bear_Bull Yazıyı Oku
    seni kırmıyayım diye işlem yaptım

13000 teminat bağladım
    3150 opsiyondan geri aldım
    10000 tl teminata 10 gün için 660 tl bırakacak
    fena değil
    08/04/2025 itibari ile artik hisse.net e girmiyor ve okumuyorum

Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    Ne alaka yahu...DEPREM-MADEN-YANGIN VS..hepsinde de BAKANLAR istifa etmeliydi.Bunu ben de defalarca ifade ettim..Hatta AKP yi eriten ana unsurlardan birisi mesuliyet kabul etmemesi.TABANI DİNLEMEMESİ..

MİSAL ÖZLEM ZENGİN...Tabanın %99 u sevmez.Ama gurup toplantısında RTE nin hemen arkasındaki tek güçtür.
    Burada sorun biz burada AKPYİ-CHP yi de eleştiririz..

Ama bazı kesimler ASLA ASLA kendi cenahlarındakileri eleştirmez..bence bağnazlık budur.
    bunu bana diyorsan ben chpli değlim abka.. hiç bir partiyide partizan anlayışı ile tutmam.

ama şuan memleketin başına ne geliyorsa chp den değil akpden bilirim. memleketi yöneten kimse ona bakarım.

şu olanlar chp yönetiminde olsun bak nasıl eleştiriyorum

acırmıyım la ben.. memleketin yararını değilde .. x kişisinin yararını cebini savunayım.

sizi kutuplaştıran zihniyetle malesef burnunuzun dibini göremiyorsunuz.

3. Disiplinli olmak en iyisi culpable abi. Nasilsa her gün para katılıyoruz burda. Yarın gene katlarsin.

O değil de bu enayi pala faiz kararı öncesinde neden banka satıyor acaba.

4.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Reisim hünkârım Allah aşkına şu karıyı paylaşma. Hem yaşlandı hem çok tahrik edici. Sonra da lipidom yükseliyor sana sulanmaya başlıyorum olmadı emlağın kıyında yamacında dolanıyorum
    Sanada iyilik yaramıyor yaw
    Hamdım Piştim Yandım

Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    bunu bana diyorsan ben chpli değlim abka.. hiç bir partiyide partizan anlayışı ile tutmam.

ama şuan memleketin başına ne geliyorsa chp den değil akpden bilirim. memleketi yöneten kimse ona bakarım.

şu olanlar chp yönetiminde olsun bak nasıl eleştiriyorum

acırmıyım la ben.. memleketin yararını değilde .. x kişisinin yararını cebini savunayım.

sizi kutuplaştıran zihniyetle malesef burnunuzun dibini göremiyorsunuz.
    ha şunuda söyleyim.

22 yıldır.. bırak trdeki partileri.

dünyanın en dandik partisi bu ülkeyi yönetseydi.. bu rezilliği ve fakirleşmeyi görmezdik.

6. Muhbir
    @ajans_muhbir
    Bolu’da 79 vatandaşımızı kaybettiğimiz yangın felaketi, dünya tarihinde en çok ölümle sonuçlanan otel yangınları listesine girdi. (İnan Mutlu)
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.

7. Olmasini istedigim sey su idi : ben pozisyonda iken tw deki sistemin 1 likleri ayni yonde bear abinin 5 likleride ayni yonde olsun diyordum
    20 gundur bu olusmadi
    bugun bear abinin 5 likler sat verdi ayni yerlerden tw deki 1 liklerde sat verdi ama bende pozisyon yok
    bahtsiz bedevi ve bagdat hikayesi

Alıntı Originally Posted by ALPER Yazıyı Oku
    Disiplinli olmak en iyisi culpable abi. Nasilsa her gün para katılıyoruz burda. Yarın gene katlarsin.

O değil de bu enayi pala faiz kararı öncesinde neden banka satıyor acaba.
    08/04/2025 itibari ile artik hisse.net e girmiyor ve okumuyorum

GARANTi
    aşağıdan-yukarı alacak gibi.. Faiz haberi ile sevindik pozları ile vadeliyi yukarı taşır..
    Önce indir(%-2) sonra +1-2.. plan bu olsa gerek!

Sayfa 312/1006 İlkİlk ... 212262302310311312313314322362412812 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •