bunu bana diyorsan ben chpli değlim abka.. hiç bir partiyide partizan anlayışı ile tutmam.
ama şuan memleketin başına ne geliyorsa chp den değil akpden bilirim. memleketi yöneten kimse ona bakarım.
şu olanlar chp yönetiminde olsun bak nasıl eleştiriyorum
acırmıyım la ben.. memleketin yararını değilde .. x kişisinin yararını cebini savunayım.
sizi kutuplaştıran zihniyetle malesef burnunuzun dibini göremiyorsunuz.
Disiplinli olmak en iyisi culpable abi. Nasilsa her gün para katılıyoruz burda. Yarın gene katlarsin.
O değil de bu enayi pala faiz kararı öncesinde neden banka satıyor acaba.
Muhbir
@ajans_muhbir
Bolu’da 79 vatandaşımızı kaybettiğimiz yangın felaketi, dünya tarihinde en çok ölümle sonuçlanan otel yangınları listesine girdi. (İnan Mutlu)
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.
Olmasini istedigim sey su idi : ben pozisyonda iken tw deki sistemin 1 likleri ayni yonde bear abinin 5 likleride ayni yonde olsun diyordum
20 gundur bu olusmadi
bugun bear abinin 5 likler sat verdi ayni yerlerden tw deki 1 liklerde sat verdi ama bende pozisyon yok
bahtsiz bedevi ve bagdat hikayesi
08/04/2025 itibari ile artik hisse.net e girmiyor ve okumuyorum
GARANTi
aşağıdan-yukarı alacak gibi.. Faiz haberi ile sevindik pozları ile vadeliyi yukarı taşır..
Önce indir(%-2) sonra +1-2.. plan bu olsa gerek!
Yer İmleri