Sayfa 312/548 İlkİlk ... 212262302310311312313314322362412 ... SonSon
Arama sonucu : 4381 madde; 2,489 - 2,496 arası.

Konu: DGZTE - Demirören Gazetecilik

1.  Alıntı Originally Posted by borsavizyon Yazıyı Oku
    Lafiniz banaysa 2.92 ortalamam .
    4.10 ve uzeri fiyatlardan, yangindan mal kacirircasina mal aldin, beyanin var burada. Anca kendini kandirirsin. Lafim sadece sana degil ustelik, senin gibi cok insan var burada.....

2.  Alıntı Originally Posted by AUSSIE Yazıyı Oku
    4.10 ve uzeri fiyatlardan, yangindan mal kacirircasina mal aldin, beyanin var burada. Anca kendini kandirirsin. Lafim sadece sana degil ustelik, senin gibi cok insan var burada.....
    Herkes satıp satmamakta bilgisini paylaşmakta özgür bence. Burası forum herkes fikrini söylüyor. Bunları değerlendirme iradeside yatırımcı da. Bugün hem buraya yazdım hemde tahtada spek e mesajımı verdim. . Beklentimiz belli olur olmaz kader kısmet artık. Olursa bizimdir olmazsa temettü almaya devam ederiz sağlık olsun. Satış iptal oldu felan haberler gelmiş bilemem doğruluk payını. Benim bildiğim Aydın doğan vedasini yaptı. Ceo şirketten ayrıldı. Protokol imzalandı 1.1 milyar usd üzerinden buradan geri dönüş mümkün mü evet ama g.t ister bukadarida.

3.  Alıntı Originally Posted by 1BRAH1M Yazıyı Oku
    Herkes satıp satmamakta bilgisini paylaşmakta özgür bence. Burası forum herkes fikrini söylüyor. Bunları değerlendirme iradeside yatırımcı da. Bugün hem buraya yazdım hemde tahtada spek e mesajımı verdim. . Beklentimiz belli olur olmaz kader kısmet artık. Olursa bizimdir olmazsa temettü almaya devam ederiz sağlık olsun. Satış iptal oldu felan haberler gelmiş bilemem doğruluk payını. Benim bildiğim Aydın doğan vedasini yaptı. Ceo şirketten ayrıldı. Protokol imzalandı 1.1 milyar usd üzerinden buradan geri dönüş mümkün mü evet ama g.t ister bukadarida.
    O kadar..

SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Ateşteki ağaç menem, dönüp duran şu taş menem,
    Bak şu ateş yalımına, ben bu yanana sığmazam...

4.  Alıntı Originally Posted by AUSSIE Yazıyı Oku
    Yollim mi ekstreyi.4.10 uzerinden 30 bin yapi krediden alisim var digerleri 2.80den baslayarak hatta alirken de soyledim.
    Senli benli konusuyosunuz da askerligi birlikte mi yaptik selametle
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.
    @borsavizyon

5. Siz herseyin en iyisini hak ediyorsunuz? Anladin sen onu.....

6.  Alıntı Originally Posted by iki gozum Yazıyı Oku
    Bu haberle taban olmuyorsa tavan olmalı.?
    Şirketten açıklama bekliyoruz..!!

YTD
    P.tesi ya tavan ya taban

SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7. Demirören ile Doğan Grubu arasında Doğan medya şirketlerinin satışı için takvimin planlandığı şekilde ilerlediği bildirildi-RTRS

Sputnik internet sitesinde yayınlanan habere göre; Demirören ile Doğan Grubu arasında Doğan medya şirketlerinin satışı için takvimin planlandığı şekilde ilerlediği, devir görüşmelerinde sorun olmadığı bildirildi.

Konu hakkında bilgi sahibi bir kaynak Reuters'a yaptığı değerlendirmede, "Demirören ile Doğan Grubu arasında Doğan Medya şirketlerinin satışı için takvim planlandığı şekilde gidiyor. Hisse devir görüşmelerinde sorun yok" dedi.

Sözkonusu habere aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz:

https://tr.sputniknews.com/turkiye/2...eri-sorun-yok/
    Yazdıklarım kişisel görüşümdür, hiçbir şekilde al sat tut tavsiyesi değildir !

Alıntı Originally Posted by Kenan06. Yazıyı Oku
    P.tesi ya tavan ya taban

SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Satış rakamları bunu belirleyecek.
    Şirketten bu konu hakkında açıklama bekliyoruz..!!

YTD

Sayfa 312/548 İlkİlk ... 212262302310311312313314322362412 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •