Herkes satıp satmamakta bilgisini paylaşmakta özgür bence. Burası forum herkes fikrini söylüyor. Bunları değerlendirme iradeside yatırımcı da. Bugün hem buraya yazdım hemde tahtada spek e mesajımı verdim. . Beklentimiz belli olur olmaz kader kısmet artık. Olursa bizimdir olmazsa temettü almaya devam ederiz sağlık olsun. Satış iptal oldu felan haberler gelmiş bilemem doğruluk payını. Benim bildiğim Aydın doğan vedasini yaptı. Ceo şirketten ayrıldı. Protokol imzalandı 1.1 milyar usd üzerinden buradan geri dönüş mümkün mü evet ama g.t ister bukadarida.
O kadar..
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ateşteki ağaç menem, dönüp duran şu taş menem,
Bak şu ateş yalımına, ben bu yanana sığmazam...
Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.
@borsavizyon
Siz herseyin en iyisini hak ediyorsunuz? Anladin sen onu.....
P.tesi ya tavan ya taban
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Demirören ile Doğan Grubu arasında Doğan medya şirketlerinin satışı için takvimin planlandığı şekilde ilerlediği bildirildi-RTRS
Sputnik internet sitesinde yayınlanan habere göre; Demirören ile Doğan Grubu arasında Doğan medya şirketlerinin satışı için takvimin planlandığı şekilde ilerlediği, devir görüşmelerinde sorun olmadığı bildirildi.
Konu hakkında bilgi sahibi bir kaynak Reuters'a yaptığı değerlendirmede, "Demirören ile Doğan Grubu arasında Doğan Medya şirketlerinin satışı için takvim planlandığı şekilde gidiyor. Hisse devir görüşmelerinde sorun yok" dedi.
Sözkonusu habere aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz:
https://tr.sputniknews.com/turkiye/2...eri-sorun-yok/
Yazdıklarım kişisel görüşümdür, hiçbir şekilde al sat tut tavsiyesi değildir !
Yer İmleri