Sayfa 313/964 İlkİlk ... 213263303311312313314315323363413813 ... SonSon
Arama sonucu : 7712 madde; 2,497 - 2,504 arası.

Konu: KERVN Kervansaray Yatırım Holding A.Ş.

1. komediye devam spk nın sucduyurusu hakkındaki görüşün komik adam suc duyurusu var mı yok mu hukuken hakkınızı arıyorsunuz ya)..y.t.d yo yapıştır demem ki eğer spk nın bülteninde ki suc duyurusu hakında paralele olarak suc duyurusunda bulunduk dersen özür diler yanlış düşünmüşüm derim ve yaptık dersen inanırım bende kişi beyanına inanmak esastır onun icin belge istemem zaman en büyük belgedir..y.t.d

2.  Alıntı Originally Posted by ixsir4 Yazıyı Oku
    bu kadar mahkeme hani bu kadar aksiyon hani bakın aksiyon mu istiyorun bak spk nın suc duyurusu al sana aksiyon) ha tabi unuttum aksiyonunuz cok oldu) o kadar oldu ki hic bir ky ne aksiyon yaptığınızı göremedi ,sen ona aksiyon deme pandomin de)...y.t.d
    En azından biz mücadelemizi yapıyoruz. Hakkımızı buradan ona buna şunu yapın bunu yapın diyerek direk kendimiz arıyoruz. Hayırdır siz niye rahatsız oldunuz onu anlayamadım...

Sayın ixir kervan geçmişiniz temiz değil, biz kimin ne olduğunu biliyoruz. Bu hisse Ankara olacak diye diye bir sürü ky nin canını yaktınız... Kara batak gibi yok muratordulu yok ixir4 onlarca nickle yazarak bize yediremezsiniz...

Hele siz hiçççç....

3. Bakın bir diğer davamızın duruşma günü geliyor.... Bu ayın 28'inde eğer ki haklı taleplerimiz mahkeme tarafından kabul görürse... Mahkemenin karar vermesine en yakın tarihteki şirket değeri üzerinden diyor kanun...

yani inş kazanırız ve mahkeme eliyle şirkete değerleme yaptırırız... Grupa saldırı bundan mı yoksa sayın ixir...

Bak Türkiye'de belki ilklerden biri olan fesih davası geliyor... Ve herkes sapsağlam yerinde duruyor...

4. sorulan soru ne spk nın suc duyurusuna paralel suc duyurusu yaptınız mı ? bu ky arasına nifak sokmak veya grubunuza karsı bir hamlemi diyorsunuz, grubunuzla cok yaşayın)spk size taza cephane vermiş saldırın diyoruz grup olarak daha ses getirir diyoruz şeref başkanı hakkında suc duyurusu yapıldığını daha cabuk öğrenir diyoruz..y.t.d

5. arkadaşı ben senin diğer davalarını mı soruyorum diyorum ki spk nın suc duyurusuna paralel olarak suc duyurusu yaptınız mı yapmadınız mı soru net değil mi:? kısaca evet veya hayır .y.t.d

6.  Alıntı Originally Posted by ixsir4 Yazıyı Oku
    sorulan soru ne spk nın suc duyurusuna paralel suc duyurusu yaptınız mı ? bu ky arasına nifak sokmak veya grubunuza karsı bir hamlemi diyorsunuz, grubunuzla cok yaşayın)spk size taza cephane vermiş saldırın diyoruz grup olarak daha ses getirir diyoruz şeref başkanı hakkında suc duyurusu yapıldığını daha cabuk öğrenir diyoruz..y.t.d
    Siz bize akıl vereceğinize kendiniz yaptınız mı??

SM-C5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

7.  Alıntı Originally Posted by ixsir4 Yazıyı Oku
    bursa grubu spk nın yaptığı suc duyurusunun aynısını yaptınız mı grup olarak holdingin bilmem kac hissesini toplayan yatırımcıları olarak bakıyım spk ne zaman suc duyurusunda bulunmuş 08/09/2017 evet bulundunuz mu yoksa ? hani kücük yatırımcı icin hak arıyordunuz ya bakın spk size müthiş fırsat sundu bekliiyoruk hayırlı haberlerinizi)suc duyurularını) yoksa sizde doslar alış verişde görsün modunda mı hareket ettiniz) hadi suc duyurusuna spk yı yalnız bırakmayın50 kişi aynı anda organize birşekilde suc duyurusu yaparsa amma sansasyon olur....y.t.d
    Bak sayın ixir bu yazdıklarınızdan sadece bir tanesi...

yani ne imiş... adam gibi sorarsanız adam gibi cevap alırsınız yok bu şekilde sorarsanız bu şekilde cevap alırsınız...

Sayın ixir biz kimin ne amaçla ne sorduğunu zaten biliyoruz yazdıklarınızı bir daha okuyun... Biz bu yollardan geçtik geri dönüyoruz... Bir daha diyorum biz kimin ne olduğunu biliriz...

Siz canınızı sıkmayın...

8. o yazdığımın arkasındayım sen deki yaptık özür diler hatalıyım deriim ..y.t.d peki ben kimim kimin ne olduğunu biliyorsanız..y.t.d

Sayfa 313/964 İlkİlk ... 213263303311312313314315323363413813 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •