Sayfa 313/928 İlkİlk ... 213263303311312313314315323363413813 ... SonSon
Arama sonucu : 7418 madde; 2,497 - 2,504 arası.

Konu: GUBRF - Gübre Fabrikaları

1. Bence bir şekilde bu şirketide elden çıkarıcaklar.yönetim giderleri yüksek kar etmiyor derken.şimdilik zarar ettiriyorlar.gelişmeleri görürüz ilerde.aklım mantığım almıyor çünkü.düşünün yılda 550 bin ton fosfat çıkan madeni 28 milyon dolara özelleştir.sonra o şirkete 2.9 milyar teşvik ver.senin şirketin varken hemde.ben kazanmıyım al sen kazan demek bu.sonrada tunusta fosfat yatırımı de.hiç inandırıcı değil.cengiz burayada çöker.zamanını bekliyorlardır.

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

2.  Alıntı Originally Posted by onur4141 Yazıyı Oku
    Bence bir şekilde bu şirketide elden çıkarıcaklar.yönetim giderleri yüksek kar etmiyor derken.şimdilik zarar ettiriyorlar.gelişmeleri görürüz ilerde.aklım mantığım almıyor çünkü.düşünün yılda 550 bin ton fosfat çıkan madeni 28 milyon dolara özelleştir.sonra o şirkete 2.9 milyar teşvik ver.senin şirketin varken hemde.ben kazanmıyım al sen kazan demek bu.sonrada tunusta fosfat yatırımı de.hiç inandırıcı değil.cengiz burayada çöker.zamanını bekliyorlardır.

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    ortak burayada çökse satılsada ne olursa olsun hisse değer kazanır...şirketin başında tarım kredi olmasıyla cengiz olması çokta önemli değil biz yatırımcılar için....cengiz alırsa fosfat madenimiz olur işte ne güzel....

3.  Alıntı Originally Posted by xxtrader Yazıyı Oku
    ortak burayada çökse satılsada ne olursa olsun hisse değer kazanır...şirketin başında tarım kredi olmasıyla cengiz olması çokta önemli değil biz yatırımcılar için....cengiz alırsa fosfat madenimiz olur işte ne güzel....
    her yıl zarar eden aydın doğan satıyorum dedi en dip fiyattan sattı holdingi.. O rakam bile borsanın 2 katıydı... Yarın gübretaşı satıyoruz deseler emin ol şu ankinin en az 3 katı değer çıkar...

4.  Alıntı Originally Posted by İktisatçı Yazıyı Oku
    O da düzeltiyor işte be ortak ama tek farkla o hep bizi ........
    Sorma hep bizi hep bizi düzeltiyor nolcak bizim halimiz duyan yok sesimizi

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5.  Alıntı Originally Posted by İktisatçı Yazıyı Oku
    her yıl zarar eden aydın doğan satıyorum dedi en dip fiyattan sattı holdingi.. O rakam bile borsanın 2 katıydı... Yarın gübretaşı satıyoruz deseler emin ol şu ankinin en az 3 katı değer çıkar...
    o zaman sıkıntı yok ortak...satılacaksa satılsın ben hiç ihtimal vermiyorum......daha önce yazdım bizim derdimiz iran benzeri global bir şirketle ortaklık kurup marka olmak....bu yurt dışı olunca daha ekonomik olacaksa benim için sıkıntı yok....yurt dışı yatırım pahalı olur ama pazarı düşününce ucuz olur....cengiz mazı dağı tam tersi pazarı yok ama pahalı bir yatırım....1 milyar dolar yatırım yap ne için güneydoğu anadolu için.....biz tunusta 1 milyar dolarlık yatırım yapsak pazarımız hem dünya hem türkiye olacak...o yüzden cengiz yatırımı kafa yormaya gerek yok...ilk bakışta güzel gibi görünüyor ama değil bence....

6. http://www.bloomberght.com/enerji/ha...ugu-belirtildi

daha önce söylemiştim petrolde hedef 80-85 dolar diye....bu bile gübre sektörüne ilgiyi artırmalı normal şartlarda...üre fiyatları petrol fiyatları hepsi emtia ve sert yükselişler olmalı normalde...

7.  Alıntı Originally Posted by xxtrader Yazıyı Oku
    o zaman sıkıntı yok ortak...satılacaksa satılsın ben hiç ihtimal vermiyorum......daha önce yazdım bizim derdimiz iran benzeri global bir şirketle ortaklık kurup marka olmak....bu yurt dışı olunca daha ekonomik olacaksa benim için sıkıntı yok....yurt dışı yatırım pahalı olur ama pazarı düşününce ucuz olur....cengiz mazı dağı tam tersi pazarı yok ama pahalı bir yatırım....1 milyar dolar yatırım yap ne için güneydoğu anadolu için.....biz tunusta 1 milyar dolarlık yatırım yapsak pazarımız hem dünya hem türkiye olacak...o yüzden cengiz yatırımı kafa yormaya gerek yok...ilk bakışta güzel gibi görünüyor ama değil bence....
    Adam bedavaya getirdi ortak hangi 1 milyar dolar.2.9 milyar tl nakit ve alağıdakilere bir bakıver
    Proje Bazlı Teşvik Sistemi'yle yatırımcılar; Gümrük Vergisi muafiyeti, KDV istisnası, bina inşaat harcamaları için KDV iadesi, yatırım tutarının 2 katına kadar Kurumlar Vergisi indirimi veya 10 yıla kadar Kurumlar Vergisi istisnası, 10 yıla kadar sigorta primi işveren hissesi desteği, 10 yıl süreyle Gelir Vergisi stopajı desteği, nitelikli personel desteği, yatırımın finansmanında kullanılan yatırım kredisi için 10 yıla kadar faiz veya kar payı desteği, sermaye katkısı, 10 yıla kadar enerji desteği, yatırım yeri tahsisi ve belirli şartlarda söz konusu taşınmazın bedelsiz yatırımcıya devredilmesi, altyapı desteği, kamu alım garantisi gibi desteklerden yararlanacak.

8.  Alıntı Originally Posted by onur4141 Yazıyı Oku
    Adam bedavaya getirdi ortak hangi 1 milyar dolar.2.9 milyar tl nakit ve alağıdakilere bir bakıver
    Proje Bazlı Teşvik Sistemi'yle yatırımcılar; Gümrük Vergisi muafiyeti, KDV istisnası, bina inşaat harcamaları için KDV iadesi, yatırım tutarının 2 katına kadar Kurumlar Vergisi indirimi veya 10 yıla kadar Kurumlar Vergisi istisnası, 10 yıla kadar sigorta primi işveren hissesi desteği, 10 yıl süreyle Gelir Vergisi stopajı desteği, nitelikli personel desteği, yatırımın finansmanında kullanılan yatırım kredisi için 10 yıla kadar faiz veya kar payı desteği, sermaye katkısı, 10 yıla kadar enerji desteği, yatırım yeri tahsisi ve belirli şartlarda söz konusu taşınmazın bedelsiz yatırımcıya devredilmesi, altyapı desteği, kamu alım garantisi gibi desteklerden yararlanacak.

cengiz açısından öyle ama gübretaşın hedefi daha büyük...devlet bize düşük faizli 1 milyar dolar kredi versin yurt dışında ortaklık kuralım bin kat daha iyi benim bakışım bu yönde....cengiz açısından mükemmel bir yatırım beleşe tesis kurdu....biz alıp kursaydık global olamazdık sıradan gübre şirketi olurduk....global olmak için global pazarı olan yurt dışı şirketle ortaklık olmalı....

Sayfa 313/928 İlkİlk ... 213263303311312313314315323363413813 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •