Sayfa 313/948 İlkİlk ... 213263303311312313314315323363413813 ... SonSon
Arama sonucu : 7583 madde; 2,497 - 2,504 arası.

Konu: ERCB - Erciyas Çelik Boru

1. spek hakkaten burda sanırım totoş 2,80 zor dedik diye 2,80 bile göstermem diyor.Anında çekti 2,85den 30 bin lot satışı.

O zaman spekkk Totoşu bu yaptıklarında burdan sana ekmek yok hala mal kaptıyorsun çek şu kağıdı 3 ün üstüne de sende bizde kurtulam.

2.  Alıntı Originally Posted by abcd1234 Yazıyı Oku
    2,72 e çektiğim gibi verdi bunların niyeti kötü sanırım gene
    kötü olacak bir durum olduğunu zannetmiyorum

kafalarına göre işlem yapıyolar

3.  Alıntı Originally Posted by Uyargil Yazıyı Oku
    2.77 30250 lot koyan arkadaş lotlarını kaldır tahtaya da millete de bir nefes aldır
    Takma kafana biraz daha oynasın çocukken hiç oyuncağı olmamış galiba zavallının ama bakıyorum her gün alışlar kademe kademe artıyor biraz daha dikkat çekerse tavan serisi yakındır o zaman koysun bakalım iki üç kademe üste cesareti varsa

4. Ziraat 75 e satıp 2,70 den yerine koymaya çalışıyor :D

5.  Alıntı Originally Posted by zeytin Yazıyı Oku
    kötü olacak bir durum olduğunu zannetmiyorum

kafalarına göre işlem yapıyolar
    Biraz saflık varmı bunlarda

6. Aynen bunu yapmaya çalışıyor...

7. Baktım en çok yükselende MARKA var bir bakayım dedim hisse 0,26 dan soluksuz çıkmış nerdeyse SPK neden bu hisselere müdahale etmedide ÖZBAL a müdahale etti aklım almadı ama eğer ERCİYES olunca yasağı kaldırmazsa o zaman neler olur bilmem umarım kaldırmaz da alsatçılar bulaşmaz işte o zaman bize iyilik yapmış olur sanırım

8.  Alıntı Originally Posted by zamanadurdemek Yazıyı Oku
    Baktım en çok yükselende MARKA var bir bakayım dedim hisse 0,26 dan soluksuz çıkmış nerdeyse SPK neden bu hisselere müdahale etmedide ÖZBAL a müdahale etti aklım almadı ama eğer ERCİYES olunca yasağı kaldırmazsa o zaman neler olur bilmem umarım kaldırmaz da alsatçılar bulaşmaz işte o zaman bize iyilik yapmış olur sanırım
    o kağıt galiba sermaye azaltımına gitti , hisse fiyatları otomatik olarak yükseldi. Batık durumda idi en son.Hissenin adı değişmişti

Sayfa 313/948 İlkİlk ... 213263303311312313314315323363413813 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •