Burgan Dijitalden 32 gün için 26.5 alabilirsiniz. Ben başvurdum ertesi günü hesap açıldı bankayada gitmenize gerek yok. Isterseniz 32 günden daha kısa vadeli hesapta acabilirsiniz o zaman 24.5 veriyor oranı. Internet ve mobil arayüzü biraz sıkıntılı diger bankalara göre. Bunun dışında daha yüksek bir oran yok sanırım sizin miktar için.
Arap sermayesinden rodeo 500K ve üstü usd ye 8.5 gibi rakam veriyor.......Bu miktarda parası olan arkadaşların bilgisine sunulur........
Onb Finansbank 115 bn yüzde 27.5 verdi .32 gün arkadaşlar .bağlamadım bi kaç gün daha beklıcem .hısse var biraz aselsan satınca .bağlıcam .borsada kafam hıc rahat olmuyo .bi şeymi oldu bişeymi olacak .sürekli tetik üstündeyiz.kızlarımın geleceği için bırazda böyle bi şeye karar verdim .10 yıldır borsada sürekli zarar zarar mafoldum.kendimi garantiye almam lazım birde aileme haksızlık yaptığımı düşünmeye başladım .bi bolluk göstrremedim.kendi maaşımda var 3 bin bide buradan gelirse .mis gibi ..saygılar
enflasyonun kontrolden çıkmasının sebeplerinden biri de bu ! insan tercihleri ile hayatta belli noktaya gelir nasıl 3.50 den dolar alan birinin kazancını kıskanmaya hakkımız yoksa aynı şekilde tercih ettiği bir meslek yüzünden yüksek gelir elde eden birini kıskanıp diğer meslek guruplarının maaşını yüksek gelir elde eden mesleklerle eşitlenmesini beklemekte saçmalık olur! Bu ekonomik dengeyi bozup enflasyonu patlatmaktan başka bir işe yaramaz ! aynı şey kredi çekip çektiği parayı işini büyütmek için kullanmayıp lüks arabaya yatıran esnafı kurtarmak için tekrar kredi verilmesi gerektiğini savunanlar içinde geçerli ! muhalefet partilerinin de bu tarz vaatlerle oy istemesi de işin diğer ilginç boyutu !!
usdtry
6.13 e geldi..
hadi hayırlısı..
ytd.
syg,
Oranlara bir goz atin isterseniz,
https://mevduatlar.com
alabilirsiniz gibi duruyor mu? Bence evet![]()
Yer İmleri