Sosyal medya eleştirilerinin karşısında sokağın elestirilerinin olumlu olduğunu söylüyor.
Sokak ya da sosyal medyanın ne kadarı futbolun çok basit bir oyun olduğunu kabul ediyor. Futbol çok basit bir oyundur. Teknik direktörler vs bilim adamları gibi konumlandirilamaz. Basit bir işe dünya paralar veriliyor. Ayrıca 220 milyon euro kadro değeri olduğu söylenen takımı yönetenler sorgulanmiyor..
Ortada çok anlaşılır birsey var. İyi futbol yok. Maç içerisinde dedim. Okan kaleciden bahsedecek. Kaç maçtır tek farkla kazanılan maçlar..
Kadro planlaması yanlış. Torera sakatlanma orta sahada oynayacak oyuncu yok. Ndombele denen adam sezon kampı geçirmedi..
Ndombele, sanzchez, tete, Zaha , zyech sezon kampına geçirmeyen oyuncular..
Okanin sezon öncesi transfer yönetimleri yanlış. Şimdi de kadro yapılanması yanlış.
Kerem demirbay orta göbekte oynayacak bir oyuncu değil. Kaç maç kerem demirbay yüzünden takım gol yiyor. Eğer bunu teknik direktör hala görmüyorsa ciddi soru işareti var..
Kerem demirbay bu takımda oynamaz değil. Oynar. Fakat orta göbekte oynayamaz..
Zaha iyi hoş güzel.. fakat takım savunmasına ve tıp kazanmaya katkısı iyi değil. Bu tür oyuncular benim tercihim olamaz.. gol atar, attırır. Fakat geri dönüşleri ve top kayıplarinda geri kazanimda çok zayıf.. Türkiye ligi için yeterli ama Avrupa için takıma zarar verir..
Zyech noktasında beklentim çok fazla yok. Davidson sanchez hamlesi olan bir oyuncu. Oyun tarzı kötü değil. Fakat sanırım ağır bir oyuncu. Orta sahaya yakin olması hoşuma gidiyor. Sıkıntı şu.. okanin Kerem demirbay ile oynaması ve davidson sanchez8n ağır olması gs in defans arkasına çok top atılmasına neden olur
Ndombele eğer form tutar ve kaliteli bir oyuncu ise torera ile orta sahada mutlaka ikili oynaması gerekli. Şu anki orta saha çok kötü..
Gs sadexe torera ile bu sezonu bitiremez. İsterse tüm sezon sahada olsun.. yeri gelecek bazı takımları sadexe torera dış geciremiyecek... Ne Kerem ne olivera gs için iyi bir orta saha değil.. umarım davidson iyi bir adamdır..
Futbol basit bir oyundur. Şu anda dünyanın en iyi hocası dedikleriniz dahi triskadir. Doktoruna mühendisine vs şapka çıkarırım. Teknik direktörleri dahiyane vs gibi kavramlar ile nitelemek Tam komedi..
Yönetim takım kaos futbolu oynuyor. Panik halinde koşuyorlar.. 5 atacakları takıma zar zor 70 lere gelirken 1 gol zor atıyorlar.. taraftar daha kaç maç diken üstünde maçları izleyecek
Yer İmleri