Amerikada virus vakalarinin ilk goruldugu gunlerde okumustum.
Bir koronun 2 saatlik calismasi sonrasinda koro uyesi 60 kisinin tamami hastalanmis ve 2 kisi vefat etmisti.
Bunlarin hepsi birbirinin yuzune hapsirmadilar herhalde.
Muhtemelen 1 kisi virusluydu. Sarki soylerken agizdan cikan virusler kapali ortamda kalan 59 kisiyi kolayca enfekte etmisti.
Sosyal mesafe 1 metre, 2 metre diyenlere pek kulak asmayin bence....
Kendi mantiginizla dusunun. Her koyun kendl bacagindan asilir......SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Twinkle twinkle little star,
Soon you won't be twinkling anymore.....
O da doğru sn dimitris.Bizde doktorlarıın kod girmesinde az bişi yönlendirme yapıldığını kolayına covid girilemediğini duydum.İtalyada ispanyada almanyada bu baskı yapılamıyordur diye düşünüyorum.Çin ,brezilya ,rusya falan tabi karanlık memleketler ordaki rakamlar kesinlikle güvenilmezdir.Avrupadaki rakamlar bana daha güvenilir geliyor.Zaten daha ne desinler adamlar ispanyada ingilterede italyada bir ara her gün nerdeyse bin kişi ölüyordu .
Bu arada bilgisayarıızda güvenlik önlemi için ayak parmağına geçen var mı aranızda
Fakat ciddi cesaret tatile gitmek, Eceline Çişeyenler deye filmini yapmak lâzım.
Gerekse, Bayramda şehirler arası seyahat yasağı kalkınca biz o filmi seyredeceğiz zaten, 15 ilâ 20 gün sonrası ahali olarak tarrağı yemediysek, cesaretli olanlar salın gitsin.
Ben ise, Reyisi bekleyeceğim.![]()
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
Yer İmleri