Dusuk sermayenin de mutlaka bir gun dezavantajlari olucaktir,borsa ya re sen kote olmalari hic bir seyi degistirmez sirketi yonetenler sirketin borsadaki potansiyelinin gayet farkinda
Dusuk sermayenin de mutlaka bir gun dezavantajlari olucaktir,borsa ya re sen kote olmalari hic bir seyi degistirmez sirketi yonetenler sirketin borsadaki potansiyelinin gayet farkinda
Elbet re sen kotasyonu saglayan kanunlar bir gun sermaye artisi konusunda da mecburiyet kilacaktir.yillik 700 mlyn uzeri toplam cirosu olan bir holdinge 635 bn sermaye nedir derler.en guzeli hisselerde imtiyazin bulunmamasi
Yonga mobilya 2000 3000 leri gördü ISBIR inde görmemesi için sebep yok bedelsiz potansiyeli yüksek bir hisse.Ytd
Arkadaşlar yönetim eninde sonunda bu durumdan rahatsız olacak ve hissenin önünü açmak için çalışmalar yapacaktır yönetime surekli mail atarak bu konuyu sürekli gündemde tutabiliriz.
Istiraklerin halka arzi gundeme gelebilir
Istiraklerin halka arzi gundeme gelebilir
Çoğunluk hisse onlardadır,o yüzden yönetimdedirler,,,,yönetim düşürülmek isteniyorsa,küçük ortaklar bir araya gelmelidir
Fakat birbirlerini tanıdıklarını sanmıyorum.
Bu iş kooperatif yönetimi gibidir.
YORUMLAR TAVSİYE NİTELİĞİ TAŞIMAYIP YATIRIM DANIŞMANLIĞI KAPSAMINDA DEĞİLDİR. YATIRIMCI PROFİLİNİZE UYMAYABİLİR.
Yer İmleri