Sayfa 313/505 İlkİlk ... 213263303311312313314315323363413 ... SonSon
Arama sonucu : 4036 madde; 2,497 - 2,504 arası.

Konu: RTALB - RTA Laboratuarları

1. bedelsiz sermaye artırımı için düzeltme geldiğine göre onay olurmu. çünkü spk son aşamada bu tarz düzeltmeler yapılsın istiyor. bu hafta yada haftaya gelir diye bugün yarın biraz almak istiyorum. belki bu hafta süpriz olur.
    geçen çok kötü çarpılmıştık inşallah yine çarpılmayız,

2. RTA nın parası ıle albaraka bankasını tavan yaptılar. 1,21 den hısse alan murat guler. yaklasık 2 haftada % 20 kazandı. ınanmayan baksın albarakanın yayınladıgı KAP' a. işta boyle beyler. rtalbın parasını a1 kapıtal kullanıyor. a1 kapıtalde bu para ıle gıdıp albaraka hıssesı alıyor. pekı neden alıyor. cunku murat guler bızzat şahsı adınada alabaraka hıssesı almıŞ. bakınız albaraka kapına.. yazık degıl mı burdakı yatırımcıya, ayıp degıl mı ? yazıkları olsun , LANET OLSUNN

3.  Alıntı Originally Posted by Fogel Yazıyı Oku
    bedelsiz sermaye artırımı için düzeltme geldiğine göre onay olurmu. çünkü spk son aşamada bu tarz düzeltmeler yapılsın istiyor. bu hafta yada haftaya gelir diye bugün yarın biraz almak istiyorum. belki bu hafta süpriz olur.
    geçen çok kötü çarpılmıştık inşallah yine çarpılmayız,
    Temmuzdan once beklemiyorum gelmesini bedelsizin. Bence pardusun arzi gelip guleri primletecek rtalb de adam dokecek daha sonra bedelsiz gelecek diye dusunuyorum. Ytd

4.  Alıntı Originally Posted by ŞAHONUN PUNGARI Yazıyı Oku
    RTA nın parası ıle albaraka bankasını tavan yaptılar. 1,21 den hısse alan murat guler. yaklasık 2 haftada % 20 kazandı. ınanmayan baksın albarakanın yayınladıgı KAP' a. işta boyle beyler. rtalbın parasını a1 kapıtal kullanıyor. a1 kapıtalde bu para ıle gıdıp albaraka hıssesı alıyor. pekı neden alıyor. cunku murat guler bızzat şahsı adınada alabaraka hıssesı almıŞ. bakınız albaraka kapına.. yazık degıl mı burdakı yatırımcıya, ayıp degıl mı ? yazıkları olsun , LANET OLSUNN
    A1 karla sattigi zaman o para kime gelecek? Guler ve rtalb e niye bu kadar skntı ediyorsun.

5.  Alıntı Originally Posted by ŞAHONUN PUNGARI Yazıyı Oku
    RTA nın parası ıle albaraka bankasını tavan yaptılar. 1,21 den hısse alan murat guler. yaklasık 2 haftada % 20 kazandı. ınanmayan baksın albarakanın yayınladıgı KAP' a. işta boyle beyler. rtalbın parasını a1 kapıtal kullanıyor. a1 kapıtalde bu para ıle gıdıp albaraka hıssesı alıyor. pekı neden alıyor. cunku murat guler bızzat şahsı adınada alabaraka hıssesı almıŞ. bakınız albaraka kapına.. yazık degıl mı burdakı yatırımcıya, ayıp degıl mı ? yazıkları olsun , LANET OLSUNN
    helal olsun sıze, rta, a1 kapıtal, pardus ve guler şirketlerın karlarını bu şekılde murat gulerın cebıne koyun.. şirketlerınıız kar payı vermesın, hısse fıatı yukselmesın, bedellı yapın. elınızde olmayan hısse ıle sırf nıtelık lı pay ıle şirket yonetın. sonrada gıdın murat gulerın kendı adına aldıgı albaraka hıssesını, a1 kapıtal olarak da alın. boyle hopp murat gulerın cebıne para ınsızn. ne guzel vallaa. nasıl olsa spk yok, tıcaret kanunları yok.. hesap verme yok..yatırımcıyıda susturun. patronde genel kurula gelmesın. cımere yazdım sızı. bılıyorum bırsey olmayacak ama yazdımm

6.  Alıntı Originally Posted by ŞAHONUN PUNGARI Yazıyı Oku
    helal olsun sıze, rta, a1 kapıtal, pardus ve guler şirketlerın karlarını bu şekılde murat gulerın cebıne koyun.. şirketlerınıız kar payı vermesın, hısse fıatı yukselmesın, bedellı yapın. elınızde olmayan hısse ıle sırf nıtelık lı pay ıle şirket yonetın. sonrada gıdın murat gulerın kendı adına aldıgı albaraka hıssesını, a1 kapıtal olarak da alın. boyle hopp murat gulerın cebıne para ınsızn. ne guzel vallaa. nasıl olsa spk yok, tıcaret kanunları yok.. hesap verme yok..yatırımcıyıda susturun. patronde genel kurula gelmesın. cımere yazdım sızı. bılıyorum bırsey olmayacak ama yazdımm
    kardeş kimi kime şikayet ediyorsun, bu alçaklar şikayet ettiğin yerleri de besliyorlar, malesef düştüğü durum budur.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    tamamen tahmin, farklı bakış açısı buna göre yatırım yapılmaz, yapmayın...

7.  Alıntı Originally Posted by magduryatirimci Yazıyı Oku
    A1 karla sattigi zaman o para kime gelecek? Guler ve rtalb e niye bu kadar skntı ediyorsun.
    MESELA AYNI HISSEYI MURAT GULERIN KENDI ADINA ALMASI ARDINDn a1 kapıtalın alması senı hıc rahatsız etmıyor mu ?

8. RTA nın parası ıle albaraka bankasını tavan yaptılar. 1,21 den hısse alan murat guler. yaklasık 2 haftada % 20 kazandı. ınanmayan baksın albarakanın yayınladıgı KAP' a. işta boyle beyler. rtalbın parasını a1 kapıtal kullanıyor. a1 kapıtalde bu para ıle gıdıp albaraka hıssesı alıyor. pekı neden alıyor. cunku murat guler bızzat şahsı adınada alabaraka hıssesı almıŞ. bakınız albaraka kapına.. yazık degıl mı burdakı yatırımcıya, ayıp degıl mı ? yazıkları olsun , LANET OLSUNN

Sayfa 313/505 İlkİlk ... 213263303311312313314315323363413 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •