Sayfa 313/498 İlkİlk ... 213263303311312313314315323363413 ... SonSon
Arama sonucu : 3984 madde; 2,497 - 2,504 arası.

Konu: EGEEN - Ege Endüstri

1.  Alıntı Originally Posted by Hedef2019 Yazıyı Oku
    Hayırlı uğurlu olsun. YTD
    Sayın Hedef2019
    Önce kurulanlardan ne hayır gördük ki kapta kurulacağı belirtilen şirkete ortak olmaktan ne hayır göreceğiz. Yine de iyi piyasada tetikleyici olur inşallah.

CPH2125 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2. Şirketimiz Yönetim Kurulu;

Şirketimizin yeni iş geliştirme hedefleri doğrultusunda, başta savunma sanayi, arazi ve yol dışı özel amaçlı mobilite araçlarına yönelik olmak üzere her türlü, komponent ve sistemlerin tasarımı, üretimi ve satışını yapmak amacıyla kurulmasına teşebbüs edilen EAT EGE ARAÇ TEKNOLOJİLERİ ANONİM ŞİRKETİ ünvanlı, 35.000.000 TL sermayeli şirkete 28.000.000 TL ile iştirak edilerek ortak olunmasına karar verilmiştir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

3. Cummins Drivetrain and Braking Systems üretim kapasitesini artırmak için yatırım yapıyor | Cummins Inc.
    Cummins Haber Odası: Yeniliğimiz, Teknolojimiz ve Hizmetlerimiz
    Cummins Aktarma Organları ve Fren Sistemleri üretim kapasitesini artırmak için yatırım yapıyor
    03 Ekim 2024 Cummins Bileşenleri İş Birimi tarafından,
    Aktarma organları çizimi
    Cummins Inc.'in Bileşenler segmentinin bir parçası olan Cummins Drivetrain and Braking Systems (CDBS), 190 milyon doları aşan stratejik yatırımlarla hava disk frenleri (ADB'ler) ve arka akslar için üretim kapasitesini artırıyor. Bu yatırımlar, Cummins'in ticari araç sektöründe gelişmiş fren ve aks çözümlerine yönelik artan talebi karşılama konusundaki kararlılığını vurguluyor. Sektör, geleneksel kampana frenlere kıyasla gelişmiş durdurma gücü ve güvenlik gibi avantajlarıyla ADB'lere doğru önemli bir kaymaya tanık oluyor. ADB'lerin benimsenmesinin Kuzey Amerika'daki Sınıf 8 kamyonlarda %70'in üzerine çıkması bekleniyor.

Meritor® ürün teklifleriyle hava diski fren sektöründe önemli bir oyuncu olan Cummins, bu pazar trendinden yararlanmak için stratejik olarak konumlandırılmıştır. Yenilik ve kaliteye güçlü bir şekilde odaklanan Cummins, gelişmiş fren teknolojisinde öncü olmuştur. Şirketin ADB üretim kapasitesini artırmaya yönelik yatırımları, hızlanan müşteri talebini karşılamasını ve ADB pazarında lider konumunu daha da sağlamlaştırmasını sağlayacaktır. Cummins'in kapsamlı ADB portföyü, tek ve çift pistonlu teklifleri içerir ve çok çeşitli ticari araç uygulamalarıyla uyumludur.

Dünyanın en büyük ağır hizmet tipi kamyon aksları üreticisi olan Cummins, önden çekişli ve çekişsiz akslar ile tek, tandem ve tridem arkadan çekişli akslar dahil olmak üzere kapsamlı bir aks portföyü sunmaktadır. Yeniliğe lazer odaklı Meritor® arka aksları, yük kapasitelerini artırarak ve yakıt maliyetlerini düşürerek daha fazla verimlilik sağlar.

Cummins Drivetrain and Braking Systems, Başkan Yardımcısı ve Genel Müdürü Ken Hogan, "Cummins Drivetrain and Braking Systems, son on yılda ABD ve Meksika'daki tesislerimizde Kuzey Amerika'daki arka aks üretim kapasitesini %30 oranında artırmak için önemli miktarda sermaye yatırımı yaptı. Ürünlerimize olan talebin sürekli artması ve 2025 ve 2026'da yaklaşan büyük ön alım pazarları nedeniyle, 2026 yılına kadar arka aks ağımıza ek kapasite eklemek için yatırım yapıyoruz." dedi.

Ağustos 2022'de, daha önce Meritor olarak bilinen Cummins Drivetrain and Braking Systems, insanlar ve gezegenimiz için daha iyi olan ekonomik olarak uygulanabilir karbonsuzlaştırılmış güç aktarma organı çözümleri geliştirmek amacıyla Cummins tarafından satın alındı.

Önemli Yatırım Özetleri:
    Hava diski fren kapasitesi: 33 milyon dolarlık bir yatırım, Cummins'in Kuzey Amerika hava diski fren üretim kapasitesini yaklaşık %75 oranında artıracak. Öncelikle Monterrey, Meksika tesisine odaklanan bu yatırım, muhafaza, kaliper ve ayar tertibatı için genişletmelerin yanı sıra op şaftları ve tork plakaları için işleme operasyonlarını da içeriyor. Yatırımın 2025'in ikinci yarısında kurulması planlanıyor. Ayrıca, ProductionNEXT programının bir parçası olarak Cummins, hava diski fren üretiminde inovasyonu desteklemek için Galler, Cwmbran'daki üretim tesisine 35 milyon dolar yatırım yaptı.

Arka aks kapasitesi: 55 milyon dolarlık bir yatırım, Cummins'in Kuzey Amerika Meritor arka aks portföyü üretimini 2025'in ikinci yarısında yılda 50.000 ünite artıracak. Bu geliştirme, arka aks montajı, taşıyıcı montajı, braket kaynağı, dahili ısıl işlem, konik dişli takımı boş işleme, dövme takımları, taşıyıcı döküm işleme, diferansiyel bileşen işleme ve harici tedarikçiler için ek takımlar için ek kapasite içeriyor.

Lojistik Merkezi lansmanı: Altyapı ve sistemlere 30 milyon dolarlık yatırım, Monterrey'de yeni bir Lojistik Merkezi'nin ve bir Depo Yönetim Sistemi'nin lansmanını görecek. Bu yatırım, Cummins'in Kuzey Amerika'daki büyüyen ihtiyaçlarını desteklemeyi amaçlıyor.

Cummins'in üretim kapasitesini artırmaya yönelik yatırımları, sektörün 2025 ve 2026'da büyük ön alım pazarlarına hazırlandığı kritik bir zamanda geliyor. Şirketin stratejik yatırımları yalnızca mevcut talebi karşılamakla kalmayacak, aynı zamanda onu ADB ve arka aks pazar segmentlerinde gelecekteki büyümeye de konumlandıracak.

"Kuzey Amerika'daki tüm temel fren teknolojilerine yatırım yaparak, sektör lideri Q+™ kampana freni, EX+™ havalı disk freni ve Quadraulic™ hidrolik disk frenimiz dahil olmak üzere, gelişen müşteri ihtiyaçlarımızı karşılamaya kararlıyız. En son bakır içermeyen yönetmeliklere uygun sürtünme malzemesi, sürtünme aşınması algılama ve sürtünme azaltma sistemleri içeren eksiksiz ve yerleşik bir fren ürün portföyümüz var. EX+™ havalı disk freni, mevcut olduğu yerlerde kamyon gösterge panellerine entegre edilmeye hazır balata aşınması algılama özelliğiyle bugün Kuzey Amerika pazarında zaten mevcuttur. Bir sonraki ürün lansmanlarımız, fren sağlığı izleme ve aşınma tahminini daha da geliştirmek için dijitalleştirmeyi ekleyecektir" - Stefan Schaeffer, Kuzey Amerika Ticari Lideri

ÜretimSONRAKİ
    Cummins Drivetrain and Braking Systems'ın büyüme stratejisinin önemli bir bileşeni olan ProductionNEXT programı, daha çevik, verimli ve dayanıklı bir küresel tedarik zinciri oluşturmayı hedefliyor. Girişimler arasında, üretim seviyelerini artırmak ve operasyonları düzene sokmak için yeni üretim hatları ve son teknoloji bir lojistik merkeziyle Monterrey, Meksika'daki operasyonları genişletmek; yüksek fazla mesai seviyelerini hafifletmek ve kapasiteyi artırmak için Laurinburg, Kuzey Carolina'dan Oshkosh, Wisconsin'e iki üretim hattının taşınması; ve müşteri talebini karşılayıp fazla mesaiye olan bağımlılığı azaltırken güvenliği ve genel ekipman verimliliğini artırmak için Morristown, Tennessee'de 3.000 tonluk yeni bir dövme presinin kurulması yer alıyor.

ProductionNEXT yakın zamanda, Cwmbran'daki hava diski freni üretimine 35 milyon dolarlık yatırımın yanı sıra, üç tesiste (Fletcher, Kuzey Karolina; Asheville, Kuzey Karolina; ve Monterrey, Meksika) braket kaynak, taşıyıcı ve aks montaj kapasitesini artırmak için 40 milyon dolarlık bir sermaye enjeksiyonu duyurdu. Küresel Tedarik Zinciri Dönüşümü Kıdemli Direktörü Robert Frazier, ProductionNEXT programına liderlik ediyor
    Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir

4. 1 saat önce bu habere istinaden; Cummins Aktarma Organları ve Fren Sistemleri (CDBS), hava disk frenleri (ADB'ler) için üretim kapasitesini artırıyor.

Bu yatırımlar, Cummins Inc.'in ticari araç sektöründe gelişmiş fren ve aks çözümlerine yönelik artan talebi karşılama konusundaki kararlılığını vurguluyor.
    Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir

5. postamıza kaydolun!

Cummins Inc.'in Bileşenler segmentinin bir parçası olan Cummins Drivetrain and Braking Systems (CDBS), hava disk frenleri (ADB'ler) ve arka akslar için üretim kapasitesini genişletmek amacıyla 190 milyon doların üzerinde yatırım yapıyor. Bu yatırımlar, ADB'lerin gelişmiş güvenlik ve durdurma güçleri nedeniyle giderek daha fazla benimsenmesiyle ticari araç sektöründe gelişmiş frenleme ve aks çözümlerine yönelik artan talebi karşılamayı amaçlıyor . Yatırım planı, inovasyon ve verimliliğe odaklanarak Kuzey Amerika ve Birleşik Krallık'taki tesisleri genişletmeyi içeriyor.

Önemli Noktalar:

Kuzey Amerika'daki hava disk freni üretimine 33 milyon dolarlık yatırım yapılarak kapasite %75 artırıldı ; odak noktası Meksika'nın Monterrey ve Galler'in Cwmbran'ı oldu.
    2025 yılına kadar arka aks üretimini yıllık 50.000 adet artırmak için 55 milyon dolarlık yatırım .
    Artan altyapı ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla Monterrey'de yeni bir Lojistik Merkezi için 30 milyon dolar .
    ProductionNEXT programı küresel tedarik zincirinde çevikliği ve dayanıklılığı artırıyor.
    Cummins'in yatırımlarının, 2025 ve 2026'daki büyük ön alım pazarları da dahil olmak üzere önümüzdeki yıllarda artan talebe hazırlanırken ADB ve arka aks segmentlerindeki gelecekteki büyümeyi desteklemesi bekleniyor . Şirketin ProductionNEXT programı, yeni üretim hatları ekleyerek ve önemli lokasyonlardaki operasyonları düzene sokarak tedarik zincirini daha da güçlendirecek.

Lapinus
    Kuzey Amerika Ticari Lideri Stefan Schaeffer, "Kuzey Amerika'daki tüm temel fren teknolojilerine yatırım yaparak, sektör lideri Q+ kampana freni, EX+ havalı disk freni ve Quadraulic hidrolik disk freni dahil olmak üzere, gelişen müşteri ihtiyaçlarımızı karşılamaya kararlıyız " dedi. Cummins'in portföyünde , en son düzenlemelere uygun sürtünme malzemesi , balata aşınması algılama ve fren sağlığı izleme için dijitalleştirme yer alıyor .

Cummins'in büyüme stratejisi , fren ve aks pazarlarındaki liderliğini sürdürmek için inovasyon ve kaliteye odaklanmayı, sürdürülebilir ve verimli güç aktarma organı çözümleri geliştirmeye olan sürekli bağlılığı göstermektedir .

https://thebrakereport.com/cummins-e...le-production/

6.  Alıntı Originally Posted by paslı çivi Yazıyı Oku
    postamıza kaydolun!

Cummins Inc.'in Bileşenler segmentinin bir parçası olan Cummins Drivetrain and Braking Systems (CDBS), hava disk frenleri (ADB'ler) ve arka akslar için üretim kapasitesini genişletmek amacıyla 190 milyon doların üzerinde yatırım yapıyor. Bu yatırımlar, ADB'lerin gelişmiş güvenlik ve durdurma güçleri nedeniyle giderek daha fazla benimsenmesiyle ticari araç sektöründe gelişmiş frenleme ve aks çözümlerine yönelik artan talebi karşılamayı amaçlıyor . Yatırım planı, inovasyon ve verimliliğe odaklanarak Kuzey Amerika ve Birleşik Krallık'taki tesisleri genişletmeyi içeriyor.

Önemli Noktalar:

Kuzey Amerika'daki hava disk freni üretimine 33 milyon dolarlık yatırım yapılarak kapasite %75 artırıldı ; odak noktası Meksika'nın Monterrey ve Galler'in Cwmbran'ı oldu.
    2025 yılına kadar arka aks üretimini yıllık 50.000 adet artırmak için 55 milyon dolarlık yatırım .
    Artan altyapı ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla Monterrey'de yeni bir Lojistik Merkezi için 30 milyon dolar .
    ProductionNEXT programı küresel tedarik zincirinde çevikliği ve dayanıklılığı artırıyor.
    Cummins'in yatırımlarının, 2025 ve 2026'daki büyük ön alım pazarları da dahil olmak üzere önümüzdeki yıllarda artan talebe hazırlanırken ADB ve arka aks segmentlerindeki gelecekteki büyümeyi desteklemesi bekleniyor . Şirketin ProductionNEXT programı, yeni üretim hatları ekleyerek ve önemli lokasyonlardaki operasyonları düzene sokarak tedarik zincirini daha da güçlendirecek.

Lapinus
    Kuzey Amerika Ticari Lideri Stefan Schaeffer, "Kuzey Amerika'daki tüm temel fren teknolojilerine yatırım yaparak, sektör lideri Q+ kampana freni, EX+ havalı disk freni ve Quadraulic hidrolik disk freni dahil olmak üzere, gelişen müşteri ihtiyaçlarımızı karşılamaya kararlıyız " dedi. Cummins'in portföyünde , en son düzenlemelere uygun sürtünme malzemesi , balata aşınması algılama ve fren sağlığı izleme için dijitalleştirme yer alıyor .

Cummins'in büyüme stratejisi , fren ve aks pazarlarındaki liderliğini sürdürmek için inovasyon ve kaliteye odaklanmayı, sürdürülebilir ve verimli güç aktarma organı çözümleri geliştirmeye olan sürekli bağlılığı göstermektedir .

https://thebrakereport.com/cummins-e...le-production/
    Sayın paslı çivi paylaşım için teşekkürler.
    Cummins'in tedarikçisi olarak egeen'e de yansır sanırım bu gelişme. Acaba egeen kapasite artırımı da bunun bir sonucu mu?

CPH2125 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyadan uzak
    Gönderi
    23,649
    Kartalın ufukta gördüğünü tavuklara anlatamazsın.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Andromeda Nova386 12'22'84'
    Gönderi
    7,271
    Güzel bir pazartesi olsun arkadaşlar daha önce de yazdım Egeen Kasımdan sonra saplar geçer. Egeen in falı beni titretti yani yön yukarı çıktı. Patron hiç cö-mert değil ama umarım bu günden sonra biraz yüzümüz güler. Bir de Osman a sormak lazım bize hep kızlar gelecek dedi ne gelen var ne de giden. Falında 4 yapraklı yonca çıkan Egeen bu günden sonra güldürecek gibi. Alırım dedim mi alırım diyen bir patronumuz var.

Dip Not : Ekime kadar çünkü kasım Aralık civarı biter yeni fabrika diye çok yazdım. Bu gün değil artık her gün güne döverek başlar patron sonra alarak yukarı yaparak kapatır. Ne de olsa fabrika onun. Bu güne kadar Hisseleri eze eze topladı. Bu günden sonra galiba kazmanın sapı ile dalar diyorum.

Ne bana, nede Fala, inanmayın. Bensiz olur da falsız da kalmayın !..

AL / SAT / YAT / TUT yada Turşu kur tavsiyesi değildir, sadece FaL ve dedikodu.

Sayfa 313/498 İlkİlk ... 213263303311312313314315323363413 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •