Sayfa 314/928 İlkİlk ... 214264304312313314315316324364414814 ... SonSon
Arama sonucu : 7420 madde; 2,505 - 2,512 arası.

Konu: GUBRF - Gübre Fabrikaları

1.  Alıntı Originally Posted by xxtrader Yazıyı Oku
    cengiz açısından öyle ama gübretaşın hedefi daha büyük...devlet bize düşük faizli 1 milyar dolar kredi versin yurt dışında ortaklık kuralım bin kat daha iyi benim bakışım bu yönde....cengiz açısından mükemmel bir yatırım beleşe tesis kurdu....biz alıp kursaydık global olamazdık sıradan gübre şirketi olurduk....global olmak için global pazarı olan yurt dışı şirketle ortaklık olmalı....
    Ortak çok pozitifsin senden fazla biz isteriz gübretaş ın fosfat yatırmı yapmasını karlılığın artmasını para basmasını ama gel görki kazın ayağı öyle değil bakan yolsuzluk var dedi gübretaş da sesini kestiler dahada ortalarda görünmüyor bakan dedi bunu bakan daha neyin hesabını yapalım biz ortaklar battık tezek çukuruna çıkamıyoruz

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2.  Alıntı Originally Posted by ekrem55 Yazıyı Oku
    Sorma hep bizi hep bizi düzeltiyor nolcak bizim halimiz duyan yok sesimizi

Ortak borsada çok cimri olacaksın. şunu anladım borsa almak istediğin fiyatı 3 e bölüp öyle alacaksın.. mezar taşı fiyatına...

3.  Alıntı Originally Posted by ekrem55 Yazıyı Oku
    Ortak çok pozitifsin senden fazla biz isteriz gübretaş ın fosfat yatırmı yapmasını karlılığın artmasını para basmasını ama gel görki kazın ayağı öyle değil bakan yolsuzluk var dedi gübretaş da sesini kestiler dahada ortalarda görünmüyor bakan dedi bunu bakan daha neyin hesabını yapalım biz ortaklar battık tezek çukuruna çıkamıyoruz

ortak satılırsa özelleşse bunlar hep bize yarar..iran satılırsada. ben mazı dağı fosfat madenini global marka olmayı düşünen gübretaş için küçük görüyorum....bakanın görevi yolsuzluk yapanları yargıya teslim etmek konuşmak değil...

4. İran Merkez Bankası, İran vatandaşlarının döviz işlemlerini 10 bin avro ile sınırladı. Döviz işlemlerine ilişkin karar, devletin resmi yayın organlarından duyuruldu.
    İran Merkez Bankası, bugün duyurduğu karar ile döviz işlemlerinde 10 bin avroluk sınır uygulanacağını bildiri.Karara göre vatandaşlar banka dışında ellerinde en fazla 10 bin avro bulundurabilir. Elinde daha fazla avro olan vatandaşların ay sonuna kadar 10 binin üstü olan meblağı satması ya da bankaya yatırması gerektiği bildirilirken, karara uymayanlar için yasal işlem yapılacağı bilgisine yer verildi.İran'da riyalin aşırı değer kaybı için olağanüstü toplanan yönetim dolar karşısındaki değer kaybını önlemek için dolar kurunu da 42 bin riyale sabitlemişti.

Raziden kar felan beklemeyin arkadaşlar İran GÖÇÜYOR.....

5.  Alıntı Originally Posted by İktisatçı Yazıyı Oku
    İran Merkez Bankası, İran vatandaşlarının döviz işlemlerini 10 bin avro ile sınırladı. Döviz işlemlerine ilişkin karar, devletin resmi yayın organlarından duyuruldu.
    İran Merkez Bankası, bugün duyurduğu karar ile döviz işlemlerinde 10 bin avroluk sınır uygulanacağını bildiri.Karara göre vatandaşlar banka dışında ellerinde en fazla 10 bin avro bulundurabilir. Elinde daha fazla avro olan vatandaşların ay sonuna kadar 10 binin üstü olan meblağı satması ya da bankaya yatırması gerektiği bildirilirken, karara uymayanlar için yasal işlem yapılacağı bilgisine yer verildi.İran'da riyalin aşırı değer kaybı için olağanüstü toplanan yönetim dolar karşısındaki değer kaybını önlemek için dolar kurunu da 42 bin riyale sabitlemişti.

Raziden kar felan beklemeyin arkadaşlar İran GÖÇÜYOR.....
    bizim fabrika göçmesin ortak...bizim fabrika % 75-80 ihracat yapıyor....dolara karşı sabit kur politikası uygulamaya çalışıyorlar....iran zaten iyi bir ekonomi değil ki....yeni bir şey değil....

6.  Alıntı Originally Posted by xxtrader Yazıyı Oku
    ortak satılırsa özelleşse bunlar hep bize yarar..iran satılırsada. ben mazı dağı fosfat madenini global marka olmayı düşünen gübretaş için küçük görüyorum....bakanın görevi yolsuzluk yapanları yargıya teslim etmek konuşmak değil...
    Ortak inşallah özelleşir yoksa burasını harbi ismine uygun hale getirmişler çiftlik gibi yönetiyorlar

7. ilkbaharın güzelliğini yaşayın ekrana hic bakmayın bile...İyi tatiller...Elden başka birşey gelmez...

SM-A310F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8. Özelleştirmeleri için süründürürler işte orası sıkıntı bizde öyle bekleriz yıllarca

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sayfa 314/928 İlkİlk ... 214264304312313314315316324364414814 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •