Sayfa 314/460 İlkİlk ... 214264304312313314315316324364414 ... SonSon
Arama sonucu : 3676 madde; 2,505 - 2,512 arası.

Konu: MRGYO - Martı GYO A.Ş.

1. 1 in altı herkesin beklediği bir şey sanırım. Bence de 0, 99 u görecek. Ama ordan dönüp günü ufak bir artışla kapatabilir. Ondan sonra yine dönüp 1 in altını görürse de şaşırmam. Bir umut yok çünkü halen hissede çok fazla ky var. Özellikle bunu anlamak için mynete bakıyorum. En çok izlenenlerde ve en çok yorumlananlarda varsa pek hayır gelmez diyorum. Tabi bu genel olarak galipin olduğu hisselerde böyle. Yoksa öyle olup çatır çatır giden hisselerde var. Ama galip öyle sanıldığı gibi hele hele ağa denilecek büyük adam değil. O gariban ky nın sırtından geçinen ufak işlerin adamı sadece. Ytd

2. sanırım kalan 3 milyon lotuda dun ve bugün verdi Galip, yarindan itibaren çıkış veya bir tepki alımı gelecektir.. şuan ortalama düşürmek için daha aşağı bekleyenler beklemeyip kademeli alıma geçecektir

Lenovo P2a42 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

daha düşük seviyeleri beklemiyorum, yabancı para birimindeki grafiği de artık desteklere geldi...1,02 altını zor görür...görürse de anlık olur gibi geliyor bana...10 altını görmeseydik daha ümitli olurdum ama bu borsada ümit değil gerçekler konuşuyor ne yazık ki...ytd..

4.  Alıntı Originally Posted by Laykın Yazıyı Oku
    daha düşük seviyeleri beklemiyorum, yabancı para birimindeki grafiği de artık desteklere geldi...1,02 altını zor görür...görürse de anlık olur gibi geliyor bana...10 altını görmeseydik daha ümitli olurdum ama bu borsada ümit değil gerçekler konuşuyor ne yazık ki...ytd..
    evet aynı düşünüyorum bugün o rakamlara satanlar spekülatif sattı ve çok sığ oldu satışlar genelde 1,04 de alış satış oldu .. yukarı ivmelenme olursa satışlar kesilip hızlıca 1,18 direncini deneyebilir

5. mrgyo bugün küçükte olsa bir hamle bekliyorum yukarı yönlü..

6.  Alıntı Originally Posted by cifr Yazıyı Oku
    mrgyo bugün küçükte olsa bir hamle bekliyorum yukarı yönlü..
    inşALLAH ama 10 gündür düşüyor....

7. ucuza hisse vermeyin hissenize sahip çıkın

8. Biz sahip çıkıyoruz ama patron çıkmıyor malesef ytd

P10S cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 314/460 İlkİlk ... 214264304312313314315316324364414 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •