Şuan salgındaki gidişat verileri enfilasyon verilerine çok benziyor çok uyumlu ve sakin
TV de bir aydın muhtemelen başka bir düşünürden alıntı yaparak "özünde bütün sorunları kaşırsan altından bir kadın çıkar" veya benzer bir söz söyledi.
Kadınlar hakkında bilgim yok. Sırf erkeklerden oluşan bir toplum olsa idi belki fikir cimnastiği yapılabilirdi.
Masa başı kararlar genelde insanların duygusal kısımlarını göz ardı edebiliyor. Bir insanın duygularını bile ancak kendisi, belki bir sırdaşı, aynı durumu yaşamış biri ve Tanrı anlayabilir (belki diye yazdım ama duvardan ses geldi). Filozof Atakan bana özel okul olması gerekir dedi çocuk afaroz edildi.
Yani kadınların da sorunların içine katılması gerekebilir, içlerinde anne olanlar hem erkek hem kız çocuk yetiştirip insanların nasıl bir varlık olduğuna dair daha deneyimli oluyorlar.
Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
Borsada bilgisiz bir yatırımcıyım.Temel analizden-teknik analizden anlamam. Kulağım delik değildir. Kimse benim yazdıklarımdan etkilenip işlem yapmasın.(eski nickim : hallederiz )
bu mesaj 3 viop basligindada varFransayi kalinlastirmistim ve bu mesaji ilk yazdigimda fransada vaka sayilari cok abarti degildi ..Virusun altinda baska bir sey var ama biz bunu ogrenemiyecegiz . ogrendigimizde de is isten gecmis olucak ..
tabiki kocaman bir yalan .. siddet ile yapilsa bile 1.4 milyardan bahsediyoruz .. 0noktasindaki 1.4 milyardan bahsediyoruz .. ister 700 de baslasin karantinaya ister 7000 de . wuhan harici diger bolgelerde sert onemler alinmadi daha oncede yazdim wuhanda enfekte olan bir insan hicmi cinin diger sehirlerine gitmedi de direk ucak biletini alip dunyanin degisik ulkelerine gitti .. birde su var wuhan dan ucan bir insanin gidecegi ulkeye gore cinin baska bir havalimanindan yada baska bir ulkeden aktarma yapmasi gerekiyor . yani Wuhandan italyaya gelmis bir insanin cinin baska bir sehrine gitmeden italyaya gitmesi imkansiz .. [yada baska bir ulkeden aktarma yapicak .. kore singapur yada fransa ]
08/04/2025 itibari ile artik hisse.net e girmiyor ve okumuyorum
Babası oğluyla konuşur
Bütün kadınlar şeytandır evladım
Peki Annem der çocuk .
hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
Hala turizm den hava yolu sirketinden bahsedenler var . low cost yok artik low cost olayida bitiyor . emirates ucus oncesi covid testlerine basladi ucaga binmeden once test yapiliyor sonuc 10 dakikada cikiyor hasta degilseniz ucaga aliniyorsunuz .. isyerleri acilicak ucuslar basliyacak deniliyor .. Alinicak yeni kararlar ile 198 kisilik bir ucaga 120 kisiden fazla bilet satamiyorsunuz arka 3 koltuk kesinlikle satilamiyor . arka tuvalet kullanimi yasak . sosyal mesafeden dolayi 3 lu koltuklarin orta kismi bos kalicak 2 li koltuk var ise koridorlar satilmayacak .. . bunca seyin ustune birde havalimanlarinda Covid 19 test sertifikasi isterlerse bak sen o zaman cumbuse.. sayet hayat normala donucek olursak uluslararasi ucuslarda ulkeye girislerde bu sertifikanin sorulmasi kacinilmaz olur zaten
kisaca daha once Istanbul Paris ucusuna 600$ oduyorsaniz normal yasama donuldugu zaman bu rakam 1000 1200$ a cikicak
08/04/2025 itibari ile artik hisse.net e girmiyor ve okumuyorum
Yer İmleri