makul sebeplerle pirimlenen hisselere bir itirazım olmuyor olmaz
zirvesinde olan sasa aksaya göre temel verilerde çok pahalı duruyor o fiyatı da daha yukarılarınıda hak etmiyor değil
keza rtlab o primi boşuna yapmış değil.
makul sebeplerle pirimlenen hisselere bir itirazım olmuyor olmaz
zirvesinde olan sasa aksaya göre temel verilerde çok pahalı duruyor o fiyatı da daha yukarılarınıda hak etmiyor değil
keza rtlab o primi boşuna yapmış değil.
her satılan hisse ardında bir dümen döner örnek micoo
gmde en son hisse sattığnda milyon milyon
66 ları görmüştü ve arkasından oluşan trend ile 2 katına gitti
aynı şeyi gs yaptı oda gitti verebileceğim bir çok örnek var
satılan hisseler muhakkak birilerine peşkeş çekiliyordur demekten kendimi alı koyamıyorum![]()
:Bir Anda Sabah Olmaz Ebeda
Son düzenleme : dobra; 03-10-2020 saat: 20:46.
Reis bunca yıldır borsacıyız.....Çevremdekilere şöyle diyorum ''Yeni borsacılardan HAVA PARASI alıyoruz 1 yıldır'' diye.....Çeşme akarken dolduralım değil mi?
Çok yükselmişlerden az yükselmişlere kaymak lazım Reis....!!!
İşi bu dönemde yaver giden bir arkadaşın bir hisse başlığındaki paylaşımı
durum budur.
memlekette en sıkıntılı dönem yaşanıyor, hisseler zirveden zirveye koşuyor, arsalarında gömü bulunmuş gibi.
bu sıkıntıyı iktidara bağlayanlardan olmadığımı herkes bilir, mesele pandemi, zaten bu iktidar olmasaydı sokaklarda yaşancak olan sefaleti düşünemiyorum bile.
vallahi
bu iktidar türkiyenin şansıdır
iktidarda olmasaydı
fetö 15 temmuz gibi bir hainliği yapma gereği duymadan ipleri tamamen eline almıştı
yok 15 temmuz gibi bir kahpeliği yapsaydıda iktidarda reis olmasaydı o zamanda halk sokağa çıkmaz darbede başarılı olurlardı
pandemi döneminde de belki ilk defa muhafazakar kesim güvenlik güçlerine karşı itidali elden bırakırdı
öyle cuma namazlarının yasaklanmasında bir BİT YENİĞİ ARARDI.
https://www.ensonhaber.com/gundem/er...-tek-yol-zafer
kutsalı olmayan (şehitliği şehadeti bilmeyen) insanı cephede tutmanın yolunu ancak böyle bulmuşlar.
Yer İmleri