Sayfa 314/993 İlkİlk ... 214264304312313314315316324364414814 ... SonSon
Arama sonucu : 7941 madde; 2,505 - 2,512 arası.

Konu: Yatırım Fonlarına, Borsa Endekslerine ve Hisselere W Bakışı-1

1.  Alıntı Originally Posted by onur1064 Yazıyı Oku
    tabi aciklayayim
    mevduat zaten su an 12,5-13 bandında
    merkez su an ne GLP üst bandini kullandi ne de faize müdahale etti ..
    bugün ki mega sürpriz ki ben fazla onemli olacagini düsünmüyorum piyasanin gazını 1 hafta alır
    sonra usd/tl yükselisine devam eder..su an gercekten ciddi bi ekonomi savas veriyor hükümet ..rezervler cok kötü durumda ..merkezin bastigi karsiliksiz para ülke icinde dönmeye basladi hem dolardaki yükselis hemde enflasyondaki 2 puanlık artış merkez üzerinde baskiyi iyice artiracaktir
    su an her yolu deniyor ama son care faiz artirimi olcaktir
    borsa ile ilgili ikinci corona vakalarının artışı bütün dünyada borsalarda satış dalgasi olacagini düsünüyorum bu belirsizlikle para kıymetli madenlerde yeni rekorlara sebeb olacaktir
    Teşekkürler. Ama ikinci bir korono vakasını artık dünya üzerinde kimse takmaz. Ve de ekonomiler bunu kaldırmaz. Fransada PSG taraftarları takımları finale yükselince sokakları doldurdu. Çin de iki gün evvel binlerce kişi havuzlarda eğlenirken görüntüleri tv ler gösterdi. Yani geriye dönüş zor. Ama karşılıksız basılan paralarda hem fikirim. Ve son söz olmaz diyoruz ama olmaz diye de bir şey yoktur. Pozisyonunu alırsın ya kaybedersin ya da kazanırsın olay bu.

Alıntı Originally Posted by onur1064 Yazıyı Oku
    tabi aciklayayim
    mevduat zaten su an 12,5-13 bandında
    merkez su an ne GLP üst bandini kullandi ne de faize müdahale etti ..
    bugün ki mega sürpriz ki ben fazla onemli olacagini düsünmüyorum piyasanin gazını 1 hafta alır
    sonra usd/tl yükselisine devam eder..su an gercekten ciddi bi ekonomi savas veriyor hükümet ..rezervler cok kötü durumda ..merkezin bastigi karsiliksiz para ülke icinde dönmeye basladi hem dolardaki yükselis hemde enflasyondaki 2 puanlık artış merkez üzerinde baskiyi iyice artiracaktir
    su an her yolu deniyor ama son care faiz artirimi olcaktir
    borsa ile ilgili ikinci corona vakalarının artışı bütün dünyada borsalarda satış dalgasi olacagini düsünüyorum bu belirsizlikle para kıymetli madenlerde yeni rekorlara sebeb olacaktir
    aynı fikirdeyim, çıkış bugunmu yoksa pazartesi mi yapayım ona karar veremedim

3.  Alıntı Originally Posted by Tbey35 Yazıyı Oku
    Teşekkürler. Ama ikinci bir korono vakasını artık dünya üzerinde kimse takmaz. Ve de ekonomiler bunu kaldırmaz. Fransada PSG taraftarları takımları finale yükselince sokakları doldurdu. Çin de iki gün evvel binlerce kişi havuzlarda eğlenirken görüntüleri tv ler gösterdi. Yani geriye dönüş zor. Ama karşılıksız basılan paralarda hem fikirim. Ve son söz olmaz diyoruz ama olmaz diye de bir şey yoktur. Pozisyonunu alırsın ya kaybedersin ya da kazanırsın olay bu.
    su an avrupada yaz mevsimi etkisi ile corona vakalari fazla ciddiye alinmiyor
    okullar acilmasi ve havalarin sogumasiyla yeni lockdownlar devreye girecektir
    aşı konusuna da hic güvenmiyorum domuz gribinin aşısı bile bulunmadi daha bu kadar sürede aşının bulunmasi bana göre cok düsük ihtimal
    hadi bulundu diyelim siz aşıyı vurdururmusunuz hemen
    bilinmeyenli denklem cok
    ha bizim endeks ve dünya endeksleride cok şişirildi batacak firma hergün tavan oldu bu sekilde sagliksiz bi borsa yükselisinin düsüsünü cok iyi gördünüz

4. bakın dün demistim endeksin 2 -3 puan yükselmesi sizi aldatmasin
    acin bakin xu100 deki kagitlara cogu ekside yada cok az primli
    yalanci bahar su an

Alıntı Originally Posted by onur1064 Yazıyı Oku
    bakın dün demistim endeksin 2 -3 puan yükselmesi sizi aldatmasin
    acin bakin xu100 deki kagitlara cogu ekside yada cok az primli
    yalanci bahar su an
    pazartesi günü borsanın yükselmesini hiç bir sebep engelleyemez.
    Eğer borsa düşecekse bile bu önümüzdeki hafta olmayacak.

Baba aku komple yok!!!
    Kaputu acmis akuyu calmislar
    Kaputu aciyorsunuz akuyu neden caliyorsunuz...

Durum bu

Şşşş...
    Xtkjs eksi 0.45 te
    Ayik olalim

Onurum bu ekgyo neden yurumuyor

Sayfa 314/993 İlkİlk ... 214264304312313314315316324364414814 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz