Sayfa 314/1024 İlkİlk ... 214264304312313314315316324364414814 ... SonSon
Arama sonucu : 8185 madde; 2,505 - 2,512 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1. Bu arada benim aldigim oranlar hakikaten dusuk kalmis. Bana %12 brut 32 gun oran verdiler. Baska bankaya tasimamak icin peki dedim.

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geçenlerde küçük bir miktar parayı 13.50 den burger den bağladığımda , aralık dönüşlü bağlarsam ne olur dediğimde 13.25 olur demişlerdi....Bunlar faizin yatay gideceğini düşünüyorlar .......

Alıntı Originally Posted by mehtapkarayol Yazıyı Oku
    Havaalanında simit kaşar neden yiyorsun ki
    Bu senin enflasyonun milletin değil.
    Bak iyi oku..!!
    Fişin yukarısındaki yazıyı..!!
    Model: yap işlet devret mantığındaki sömürü düzenini göz önüne seriyor..!!
    Das kapitalı anlayamazsın..!!
    Önceden de belirttim..!!
    Senin kapasiten yetmez..!!!
    Sen cübbeli Ahmet'i okumaya devam et..!!!
    HAYIR'LI akşamlar dileklerimle..!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

4. havaalanlarının en ücra köşelerini biliyorum ben olsam buralardan bu fiyatlara hiç bir şey yemem. neden dersen arka plan pislikten geçilmiyor. saw'da yolcuların bilmediği personelin giriş çıkış yaptığı bir alt kapı var. ben böyle pislik görmedim çöp suları çöpler leş gibi bir ortam gelen giden mallarda bunların arasından geçiyor. starbucks'ın mutfağı çöplük gibi kasalarca küflenmiş portakal sıkılmak üzere bekliyor. kafayı yiyecem. orada asla bir şey yemeyin.

Bunlar dolarin artisina belli bir yere kadar izin vericekler ama faizin artmasina asla izin vermezler .

6. Peki kimse sormazmi kurumlara ve vatandasa seferberlik cagrisinda bulunup dolar sattiran makam sahipleri nasil hesap verecek

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

7.  Alıntı Originally Posted by paramanya Yazıyı Oku
    Bunlar dolarin artisina belli bir yere kadar izin vericekler ama faizin artmasina asla izin vermezler .
    TL faiz artacağına dolar artsın. maalesef AK Beyinlerde mantık bu

8. Değerli Arkadaşlar bugün mevduatımın günü gelmişti.. Bir önceki %12 idi... Şimdi 30 baz artış ile %12,30 la 34 gün 700 K bağladım... Faizler yükseliyor.. Olması gerekende budur.. Saçma sapan faiz artırmamak için direnmek piyasayı direkt öldürmek demektir. Sor esnafa, yada sanayiciye... Kardeş 100,000 TL kredi alıcan %11 den mi alıcan %13 den mi? Ama %11 den alırsan USD 4 TL; %13 den TL kredisi alırsan USD 3,50 TL olucak desen...

Sanayicide, esnafda, çiftçide abi%13 den 100,000 TL ver ama USD 3,50 TL olsun der.. Mantık da akıl da bunu söyler... Ama TCMB faiz artmasında ne olursa olsun mantığındalar...

Bu işin ne bilimi, ne uzmanı ne de iktisatçısı olmanın lüzumu yoktur...

Neden?

Çünkü köy görünüyor da ondan... Kılavuzun gereği yok...

FED 25 baz artırdı mı? Sende direkt 50 baz artıracaksın.. Direnmeyeceksin... Direndin mi canın acıyor...

Sayfa 314/1024 İlkİlk ... 214264304312313314315316324364414814 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •