Bu normalleşme adımlarını, yabancıya açılan kanalların tekrar kapatılmayacağı garantisi de izlerse, dolar bazlı dibin dibinin dibinde olan biste azıcık bile alım gelse çok değişik seviyelere gidebilir ihtimaller arasına yazmak lazım.
Bu normalleşme adımlarını, yabancıya açılan kanalların tekrar kapatılmayacağı garantisi de izlerse, dolar bazlı dibin dibinin dibinde olan biste azıcık bile alım gelse çok değişik seviyelere gidebilir ihtimaller arasına yazmak lazım.
dünden elimde kalan tüm aralık endeks pozları kapatmış durumdayım 129100 ile.. ekim vade kchol ile devam..
orada dun yarısını satmıştım, şimdi kısmi realizasyon yaptım 14.97..muhtemel tamamı kapanmış olur gün sonuna kadar..
It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)
2004-2005 TE ELİMDE BEŞİKTAŞ-KOZADAVETİYE vardı...onlar bile bir süre sonra rallinin kralını yaptı.
oysa borsada batmayacak o kadar güzel hisseler var ki..fiyatı leşşşşşş
ama bu eninde sonunda hak ettiği yere gelir...bence bu hisselerde bu fırsatlar 10 yılda bir gelir...
max. 18 ayda kanımca dolar bazında 3-4 kat prim beklerim..
çaktığımının gram altını
önce onstan darbe yedi
şimdide dolardan yiyor
ula benim günahım ne anasını satayım
benden tam bir shortcu olur ne alsam düşüyor
bunu bildiğimiz halde kazanamıyoruz ya
şans yok arkadaş yok yok yok işte
Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.
endeks pozları kapattım ama her iki yönü de ihtimal görüyorum.. bekleyeceğim..
diğer yandan banka hareketini endeksi ciddi overperform etmiş hisselerde realizasyon için kullanırlarsa, ki ihtimaldir, endeks görece ılımlı bir hareket yaparken bankalar bir kaç gün coşabilir..bazı kagıtlarda ise ciddi realizasyon olabilir.. fırsatlar çıkacak mı bakacağız..
It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)
Yer İmleri