saatlik grafiğe göre sıkışan üçgen formasyonunun üzerinde bir kapanış yaptık..bu gün devam edersek ?? çıkışımız sertleşebilir...bu günkü beklentim nedir ?? dün 151 leri de gören atatp gün sonunda endeksin eksiye geçmesi ile panik oldu ,tavancılar ve kısacılar tavan olmayacağını anlayınca satışa yöneldiler bu yüzden de son dakikalarda hızlıca ve hacimsizce gevşedik..işte bu gün hacimsiz düşüşleri geri almayı ve çıkışımızın ivmelenmesini bekliyorum...yaklaşık 1-2 aydır devam eden sıkışan üçgen formasyonumuz vardı...yakın zamanda yaptığım teknik çalışmada bu formasyonunun sonlarına yaklaşmakta olduğumuzu söylemiştim...
teknik analiz bu formasyonun bitmek üzere olduğunu ve bayrak direği kadar bir çıkışın olması gerektiğini söylüyor...merakla bekliyoruz...eğer önceki 157 zirvemizi geçersek soluğu 180 civarlarında alabiliriz...bakalım tahta yapıcımız nasıl bir senaryoyu uygulayacak ?? sabır sabır sabır...
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
Yer İmleri