Sayfa 314/372 İlkİlk ... 214264304312313314315316324364 ... SonSon
Arama sonucu : 2976 madde; 2,505 - 2,512 arası.

Konu: ATATP - ATP Ticari Bilgisayar AŞ

1. saatlik grafiğe göre sıkışan üçgen formasyonunun üzerinde bir kapanış yaptık..bu gün devam edersek ?? çıkışımız sertleşebilir...bu günkü beklentim nedir ?? dün 151 leri de gören atatp gün sonunda endeksin eksiye geçmesi ile panik oldu ,tavancılar ve kısacılar tavan olmayacağını anlayınca satışa yöneldiler bu yüzden de son dakikalarda hızlıca ve hacimsizce gevşedik..işte bu gün hacimsiz düşüşleri geri almayı ve çıkışımızın ivmelenmesini bekliyorum...yaklaşık 1-2 aydır devam eden sıkışan üçgen formasyonumuz vardı...yakın zamanda yaptığım teknik çalışmada bu formasyonunun sonlarına yaklaşmakta olduğumuzu söylemiştim...

teknik analiz bu formasyonun bitmek üzere olduğunu ve bayrak direği kadar bir çıkışın olması gerektiğini söylüyor...merakla bekliyoruz...eğer önceki 157 zirvemizi geçersek soluğu 180 civarlarında alabiliriz...bakalım tahta yapıcımız nasıl bir senaryoyu uygulayacak ?? sabır sabır sabır...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

2. Dün bofa yüklü alınca arkasından kimse gelmedi ve o alıma gitmeliydi dostum
    Şimdi klasik vermeye başladı 90 k şu sıralar buradan tekrar alıp tavana kadar götürebilirde bu bofa sağ solu belli olmaz inşallah söylediğin gibi olur keko, sevgiler

3. 20 k gibi kaldı ne var ne yok boşattı
    Klasik hareketi buradan biri alıp götürecekmi bakalım

4. tera aldı 80 k kadar bakalım üçgeni kıracakmı 2 aydır dar bantta sıkıştı iyice patlama bekliyoruz..

5. Tera gun sonu 150 bin net alima ulaştı. Ftse fonları için alimlar başlamış olabilir.onumuzdeki günlerde fon alımları satis baskısını kirmaya yardimci olacaktir

6.  Alıntı Originally Posted by hissedar01 Yazıyı Oku
    Tera gun sonu 150 bin net alima ulaştı. Ftse fonları için alimlar başlamış olabilir.onumuzdeki günlerde fon alımları satis baskısını kirmaya yardimci olacaktir
    atatp greenx ile fiyuu ,tıkla gelsin ve tgcard ile global bir şirket olma yolunda...yabancıların talep göstermesi normal olmalı...umarım güçlü bir alış gelir de son sıkışan üçgenden temenni kurtuluruz...gerçekten de çok sıkıcı olmaya başladı...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

7. Yazılar olsun. Biride çıksın tutsun artık ya nereden nereye çevirdiniz endeks kaç olmuş salak salak hisseler 8.500 beri x2 yapmış halen satacam derdiler YKB ne oluyor.

8.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    atatp greenx ile fiyuu ,tıkla gelsin ve tgcard ile global bir şirket olma yolunda...yabancıların talep göstermesi normal olmalı...umarım güçlü bir alış gelir de son sıkışan üçgenden temenni kurtuluruz...gerçekten de çok sıkıcı olmaya başladı...
    bu kadar kağıdı baskılamak nedir ? psikolojiyi yönetmek baya zor oluyor . güzel bi haber at hadi atatp

Sayfa 314/372 İlkİlk ... 214264304312313314315316324364 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •