Sayfa 314/1007 İlkİlk ... 214264304312313314315316324364414814 ... SonSon
Arama sonucu : 8053 madde; 2,505 - 2,512 arası.

Konu: Viop XL

komisyona çalıştık bugün...

2.  Alıntı Originally Posted by AmigoOrhan Yazıyı Oku
    Durum acilse söyle kardeşim duşa gireyim. Ne zaman girsem fışkırtıyorlar bir yerlere.
    Bende poz. yok abi, boş boş izliyorum, fırsat bulursam açıcam ama hiç fırsat vermedi palagiller akşam pazarı ucuzluğu yaparsa dipten lönklerim diye bekliyorum. biz şort açınca fışkırttırıyor zalım
    Hamdım Piştim Yandım

3. Pala dondu dolasti makasi 10 puana getirdi

Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    Yaptığı beyinsizliğin farkına varmış gibi...biz ilk günden bunu derken, birileri de dahi putin, vardır bir bildiği diyordu!

Yok batı öyle batı böyle, batı batınca ciyaklama başladı..uyanda balığa gidelim..demokratların ilk işi rusya idi, cumhuriyetçiler çin ile, demokratlar rusya ile uğraşacaktı...çok güzel pas verdin adamlara, bunlar daha iyi günlerin.

en fazla ukraynayı elde edersin, batının çok da umrundaydı ukrayna...orayı kazanırsın, tüm komşularınla düşman olursun...batı da yaptırımlarla nefesini keser..rusyanın tek kurtuluşu var, putin bir şekilde geberip giderse, rusya rahatlar, bizim de çok işimize yarar..yoksa putinle yavaş yavaş kuzey koreye döner rusya, bırak çevre ülkeleri, şu an sahip olduğu pek çok bölgeyi kaybeder, bir sürü yeni ülke doğar.

en baştan beri söylüyorum ukrayna savaşının sonu ne olursa olsun potin bitmiştir
    içeride belki an itibariyle oyu artmış olabilir
    ama şu yaptırımlar sadce 6 ay sürsün herkes yandım anam namussuz putin diye haykırmaya başlar.
    potin artık siyasi meftadır. dünyada yeri yoktur.
    bir halt olacağı yok.

SPOT kapanış,

6.  Alıntı Originally Posted by Subjective Yazıyı Oku
    ya arkadaş nasıl oluyor böyle ben anlamadım.
    geçen günde benzeri bir durum olmuştu. buraya yazılanları okumaya girdim son 2-3 sayfayı okudum çok şaşırdım yazılanlarla göre borsanın en azından % 5 düşmüş olması gerek dedim yani o kıvamdaydı yorumlar.
    hemen ekranlarımı açtım baktım ki bizim bist % 0,50 artısda

benzeri durumu şimdi de yaşadım. son 2-3 sayfayı okuyan biri eyvah borsa göçtü tekme tokat girdiler sanacak. bir bakıverdim piyasa ekranlarıma bizim bist yine % 0,60 artı da

ne anlatıyonuz ben anlamıyorum artık...
    SHORT24 topigi olmak kolay degil.

7. Türkiye'yi soruna bulaştırmak istiyorlar.

>>>>>>>>>>>
    18.59: Rusya BBC News'a erişim engeli getirdi.

18.41: Kommersant'ın haberine göre 15 maddeden oluşan plan Ukrayna'nın NATO'ya giriş hedefinden vazgeçmesini, ülkede yabancı askeri üslerin ve silah sistemlerinin kurulmasına izin vermemesini öngörüyor. Buna karşılık ABD, İngiltere ve Türkiye Ukrayna'ya güvenlik garantisi verecek.

18.05: Financial Times, Rusya ve Ukrayna'nın taraflar arasında ateşkes sağlanması ve Rus askerlerinin ülkeden çekilmesi konusunda bir plan hazırladığını yazdı. Planda Ukrayna'nın tarafsızlığını ilan etmesi ve asker sayısını azaltması öngörülüyor. Kremlin sözcüsü Peskov haberi "Ayrıntı vermek için erken" sözleriyle yorumladı. Peskov ayrıca iki ülke liderlerinin müzakere etmek amacıyla değil, anlaşmayı bağıtlamak amacıyla bir araya gelebileceğini de söyledi.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

8. Zaytung haberi sandım gerçekmiş
    Yazık valla
    Hazine ve Maliye Bakanı Nebati'den yabancı yatırımcılara: “Bürokrasiyi alaşağı ederiz, arkamızda Cumhurbaşkanımız var rahat olun, mevzuatı da değiştiririz.â€

Sayfa 314/1007 İlkİlk ... 214264304312313314315316324364414814 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •