''Söz konusu protokol çerçevesinde, ramazan ayında vatandaşların kırmızı eti piyasa fiyatının altında temin etmeleri için fiyatlar sabit tutulacak.
Ankara PERDER üyesi marketlerde dana kıymanın kilogram fiyatı 324 liradan, dana kuşbaşının fiyatı ise 354 liradan satılıyor. Uygulamanın başlamasıyla vatandaşlar da alışveriş için tercihlerini bu marketlerden yana kullanıyor.''
Dün Marketten kuşbaşı eti 550 liraya aldım...Bu fiyatlar ANKARANIN neresinde? Hep böyle şeyler çıkar ama alan var mı ki?
"Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."
Burcu Kıratlı
@burcukiratli__
Bakın bu önemli ‼ï¸
BDDK; bankalara 2023 net gelirlerinden en fazla %15 nakit temettü ödemesine izin verecek.
Bankalar, kar payı dağıtımı için ülkenin bankacılık düzenleyicisi olan BDDK'ya başvurularını zaten yapmış durumda.
Bir süredir bu kararın gelmesi bekleniyordu.
#xbank #bist100 #BorsaIstanbul
bankalar 2 gündür bu haberi bilenler tarafından yukarı sürülüyor gibi duruyor.
FORMASYON AVCISI 53
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
10128 ................................. .Tekrar LONG ........Aptal pala bugün gıdım gıdım az veriyor....................
Trm krdn sele gemlik alıyordum, 125 den 200cikmis,Marmara birliğin sele teneke sini aldım 10kilo , 1100tlye ,15 teneke,komşu dostlar paylaştık,
Şimdide danaya girek diyorlar,aklima dayı geldi ben bunları bi suya sokim![]()
yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643
Yer İmleri