Bunu sattigim gun Mehmetcik Vakfina bir adak kurban bagisi yapacagim.
Syg,
Bunu sattigim gun Mehmetcik Vakfina bir adak kurban bagisi yapacagim.
Syg,
Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY
Gözde nin kârıni gördünüz mü
Oğlun güder,hatun sağarsa koyun olur...Türk atasözü
Mika tur 16 yeni işe alim yapıyor, krediyi de çektiler hadi bakalım.
http://www.kariyer.net/is-ilanlari/#&ckw=tatilbudur
sanırım değerleme artışı nasıl bir kar olursa olsun aferin adamlara hep birlikte kazanalım diyorlar bir şirketin yöneticilerinin ilk görevi şirkete kar ettirmek şirket değerini yükseltmektir yöneticilerini tebrik ediyorum eleman sayısı giderleri bizimkinden kat kat düşük katrilyonluk kar açıklıyorlar helal olsun adamlara demekki işler saldım çayıra mevlam kayıra ile olmuyor yatırımcıyı yıllardır güvenerek belkide çoluğunun çocuğunun rızkını bu ülkenin bir değeri görerek yatırım yapanları aptal yerine koymak sonuç bu
gözde yatırımın yönetici sahip ortak bütün ilgili insanları tebrik ediyorum adamlar nasıl elimizdekileri değerlendiririm nasıl kazandırırım peşinde bunca insanın ahını nasıl çekecekler bilmem
perakende şirketin var millet çatır çatır arz yapıyor işin başındasınız abidik gubidik şirketlerin arzına aracılık ediyorsunuz bir tanede sen yap gözdenin karını gördükten sonra içine düştüğümüz vahim durum ve bataklığın yeni farkına vardım bunca kaçan fırsattan sonra bu kağıt 3-4 olsa kimse sevinmez
Sayın @dudu burada takip ettiğim kadarıyla çok kaliteli ve kararlı üstelik düzeyli bir yatırımcı kitlesi var diğer topiklere nazaran son derece bilgili arkadaşlar ancak böylesi bir yatırımcı kitlesini bile isyan ettirmek tam anlamıyla iş bilmezliktir,
daha kimler gitti buralardan ismini vermeyeyim kimleri kahretmedi ki ,yalnız çuvaldızı birazda kendimize batırmamız lazım
genel kurula üç defa katıldım inanın dört yatırımcı yoktu onlardan da iki kişi konuştuk . adamlar güle oynaya çaylı ,çörekli yiyip içip genel kurulu kendileri çalıp kendileri oynayarak bitirip gidiyor ,yönetime yada Murat cığıma dur diyen yok hesap soran yok bu kağıdın üçte biri bizde gözde iki milyar kar açıklarken sen neden uyuyorsun yada paraları nasıl çar çur ettin bunun hesabını ver diyen yok ki bu genel kurula gelin yüzlerine yüzlerine vuralım birazda onlar kahrolsun o yüz varsa tabi
Yer İmleri