Sayfa 315/883 İlkİlk ... 215265305313314315316317325365415815 ... SonSon
Arama sonucu : 7062 madde; 2,513 - 2,520 arası.

Konu: VESBE - Vestel Beyaz Eşya

1. beyler , citi ve deutche satıyor.ne den peki ? önemli bir durum değil mi
    bu arada Sanko da satmış😂😂

2.  Alıntı Originally Posted by 6.sense Yazıyı Oku
    beyler , citi ve deutche satıyor.ne den peki ? önemli bir durum değil mi
    bu arada Sanko da satmış����
    Obo var çünkü 10.6 gündemde.

3.  Alıntı Originally Posted by 6.sense Yazıyı Oku
    beyler , citi ve deutche satıyor.ne den peki ? önemli bir durum değil mi
    bu arada Sanko da satmış����
    Siz çok tecrübelisiniz. Gerçekte sattığını dusunuyormusunuz

4. açıkçası bütün tecrübelerimi bu hisse de yitirdim 😂😂 Ne desem bilemedim.İnanayım mı inanmayayım mı
     Alıntı Originally Posted by alanzo Yazıyı Oku
    Siz çok tecrübelisiniz. Gerçekte sattığını dusunuyormusunuz

5. Vay arkadaş bu hissede iyi bir hissede ne ararsan var.

--Ciro artışı--Var
    --Artan karlılık--Var
    --İhracat ağırlıklı satış--Var
    --Düşük f/k--Var
    --Yeni yatırımlar--Var
    --Temettü ödemesi-- Alası Var.

Ama tüm bunlara rağmen bir türlü fiyatlara yansımayan rakamlar var. Anlamak mümkün değil gerçekten hani yabancı temettüye gelirdi. Neden gelmiyor nerede bu temettü meraklısı yabancı yatırımcı.

Borsanın altın kuralı Beklentiyi al, gerçeği sat değilmiydi. Esas faliyetlerinden sermayesinin 3 katı kar eden bir şirket var ve 3 te 1 fiyattan işlem görüyor. Bundan daha iyi daha büyük beklenti mi olur.

6.  Alıntı Originally Posted by balıkadam Yazıyı Oku
    Vay arkadaş bu hissede iyi bir hissede ne ararsan var.

--Ciro artışı--Var
    --Artan karlılık--Var
    --İhracat ağırlıklı satış--Var
    --Düşük f/k--Var
    --Yeni yatırımlar--Var
    --Temettü ödemesi-- Alası Var.

Ama tüm bunlara rağmen bir türlü fiyatlara yansımayan rakamlar var. Anlamak mümkün değil gerçekten hani yabancı temettüye gelirdi. Neden gelmiyor nerede bu temettü meraklısı yabancı yatırımcı.

Borsanın altın kuralı Beklentiyi al, gerçeği sat değilmiydi. Esas faliyetlerinden sermayesinin 3 katı kar eden bir şirket var ve 3 te 1 fiyattan işlem görüyor. Bundan daha iyi daha büyük beklenti mi olur.
    Çok güzel yorum vede doğrular bu vestel beyaz koç grubuna bağlı olsaydı fiyat ne olurdu acaba arçelik sermayesi kadar kârı yok 15 tl vesbe iki buçuk karla 12 tl demek oluyorki şirket sahibi çok önemli türk traktör sermayenin üç katı kar fiyat 37 tl yazık bu vestel beyaza bu fiyata fili tavuk fiyatina satmak böyle bir şey ytdr

SM-G532F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7. Borsada yatırım yapmanın %5i bilgi gerisi psikoloji...
    Bunu en iyi bilenlerden biri de tahta yapıcı. OBO formasyonu boşa çizilmedi. Kendi kendine alıp satınca çizmek ne kolay...
    Kendine güvenen satsın, alttan alsın ;) aslında daha karlı.

Geçen gaza gelmiş nasılsa gitmez diye üstten satış emri vermiştim, gerçekleşince uyku uyuyamadım. Sanki yorganı kaptırdım 3-5 fazla verip lotları tamam ettim de uyudum.

Teknik düzeltme yapıyor, şirkete inanmayanları da döktüğü için çıkış daha güçlü olabilir kanaatindeyim.
    Tüm yorumlarım hayali, rakamlarım farazi, lafügüzaf, örnek filandır.
    Asla yatırım tavsiyesi değildir, her koyun kendi bacağından asılır.

8. Bu hissenin ederini bulması için derinliğinin artması lazım. Bunun içinde ya ikincil halka arz yada vestel elektroniğin elindeki hisselerin bir kısmını borsada satması gerekiyor.

Çünkü kurumsal bir yatırımcı ya da büyük yatırımcı istediği miktarda mal almaya kalksa hisse %10-20 yapacak.
    E diyelim ki aldi. Bu sefer de satması problem. Geçen gün gördük sanko 100 bin mali 2 günde zor satti.

SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 315/883 İlkİlk ... 215265305313314315316317325365415815 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •