Sayfa 315/319 İlkİlk ... 215265305313314315316317 ... SonSon
Arama sonucu : 2549 madde; 2,513 - 2,520 arası.

Konu: BERA - Bera Holding A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by Hissedarxd Yazıyı Oku
    Adı temelci ama mesajlar trader...

Bi sakin... Kimsenin bir yere gittiği yok hele dur daha yeni aldık kağıdı...
    Yok ne haddimize😁 benim asıl portföy ttkomda. Orayı satabilseydim buradan daha yüklü alırdım. Bu holdinkte çok güzel görünüyor. Hem fiyatta çok kelepir.yatırımlarıda çok güzel.uzun vadede beklenebilir. Elbet ederine gider.

2. KONKA'daki şapşal geçenki bildirimde (https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/1371178) Taçhan'ın sermayesi ile ilgili rakamı neresinden uydurdu anlamıyorum, o değil ikaz etmesen haberleri bile olmayacak...Oradan oraya kaydur kuydur peşinde olursan olacağı bu... Bu arada BERA hisseleri halen duruyor, geçenki sirkülasyon başka bir şey demekki...

Sayın efeksk'nın dediği gibi:

Alıntı Originally Posted by efeksk Yazıyı Oku
    Hiç bişi olmasa da bişeyler olduğu kesin
    Gerçek, siz ona inanmaktan vazgeçtiğinizde ortadan kaybolmayan şeydir...

Alıntı Originally Posted by esozcan Yazıyı Oku
    12.68 önemli....
    12.68 sonrası ekmeğini yedik.. ancak çizmek istediğin resmi o zamanda beceremedin, şimdi de.. bereket versin haftalıkların eli kalem tutuyor da gözle görülen 1-2 çizik çiziyorlar... bu hafta yeşil bar ile kul yutmazı dize getirdin.. üstelik 17.02 üzeri de kapadın.. bunlar olumlu... devam edeceksen 17.62 kapısı orada.. hodri meydan.. gerçi öncesinde 17.16 direnci (DNX mührü) var.. EGGUB de haftalıkta ben geçer giderim dedi... nitekim geçti gitti ama sonra ayağına sıktılar.. bu yüzden önümüzdeki hafta dikkatli ol..
    malsız çulsuz takipte olacaksın..
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve grafikler ''Yatırım Danışmanlığı'' kapsamında değildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.

4. Kademeleri çerez gibi yiyorlar...Nasıl para varsa elemanlarda...
    Gerçek, siz ona inanmaktan vazgeçtiğinizde ortadan kaybolmayan şeydir...

Sayfa 315/319 İlkİlk ... 215265305313314315316317 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •