Ben de merakla bekliyorum bu isin sonunu elimde de tek lot yok
Syg,
Ben de merakla bekliyorum bu isin sonunu elimde de tek lot yok
Syg,
Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY
Egeen de de böyle yorumları coook okumuştuk... Merak güzeldir, candır,heyecandır... Ama sabır . Yatırımcı olmak şartıyla... Sevgilerle
****"*Güler Yatırım Holding A.Ş., faaliyetine ilk olarak menkul kıymet yatırım ortaklığı ile başlamış olup, mevcut durum itibariyle sermaye piyasalarında faaliyet gösteren %89,80 oranında bağlı ortaklığı A1 Capital Yatırım Menkul Değerler A.Ş. aracılığıyla finans sektörü ağırlıklı olarak faaliyetlerine devam etmektedir."
Sayın @dudu böyle bir durum var A1 capital in alislari @real_ist in yakaladığı gibi Güler yatirim holdinge olabilir mi
Redmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
O beyler ıyı akşamlar, bu topıc topıc olalı ,10 kışıyı bır arada görmedı,şu an 10 kışı bakıyor topığe![]()
Şımdı eğer A1 dekı toplanan lotlar Güler yatırım kendıne topluyorsa eğer ,dığer ıştırakınde olduğu gıbı en az yüzde 10 toplayacaktır bu da
375000 lot eder son takasları bılmıyoruz ama, benım tahmınım şu an 150000 160000 arasıdır ,yanı bır bu kadar daha toplaması lazım
bana göre, bu lotu 30-80 arası topladı bır bu kadar daa toplaması ıçınde en az 150 lıralara kadar toplaması lazım gıbı duruyor.....
Valla üstad, bizim iş artık çığrından çıkmaya başladı.
Ne güzel böyle güzide şirketi bes mantığıyla toplayacaktım.
Ancak, A1 denen şahsiyet geldi ve planıma çomak soktu..
Bu sebeble, esasen elimde de fazla lot yok..
Bizim durum, sizin şu güzel sözünüzü aklıma getiriyor..
" Borsa pişmanlıktır."
Saygılar
Batuhan
Bu görüşler yatırım tavsiyesi olmayıp tamamen benim hayal dünyamda uydurduklarımdır
Yer İmleri