Sayfa 315/996 İlkİlk ... 215265305313314315316317325365415815 ... SonSon
Arama sonucu : 7963 madde; 2,513 - 2,520 arası.

Konu: Viop - XXIII

1.  Alıntı Originally Posted by ALPER Yazıyı Oku
    Kırklareli açıklarında d.gaz bulunmuş diyolla. Peki bunun petkime, tüpraşa ya da ekgyo ya ne faydası var?

Doğal kaynak herkese faydası olur.....petkim TÜPRAŞ her ne şirketse ...…..doğal kaynak para vermeden ham madde temin ettiği için , kar marjı yüksek olur.Ama çuvallar dolusu para verip yurtdışından satın almak hoşuna gidiyorsa almaya devam edebilirsin kimse hayır demez üstelik alnından öperler.
    FAİZLE ALIŞVERİŞ YAPANIN , FAİZLE YATIP KALKANIN BURNU B.....K DAN KURTULMAZ.

Alıntı Originally Posted by soros74 Yazıyı Oku
    Belki de cuma günü damatın daha önce bahsettiği aya duble yol projesini açıklarlar
    Bu süperdi 😂

3. Dxy de güçlenme var yarın rüzgar tersine döner mi acaba.

4. Yary viobda ilk islemim olacak 10 kontrat endeks ne kadar vs kısa bir bilgi verebilecek kimse varmı?viop başlığıni takip ediyor hoşuma gidiyordu bir çaylak olarak yarın başlamak istiyorum.Allah utandırmasın.

5. Sn üstatlar ben acemiyim Bilgilendirirseniz sevinirim
    Az önce bir arkadaşım aradı borsa ile hiç alakası yok. Abi yarın Tüpraş alalımmı diyor? Niye dedim ne yapacan hisseyi borsaya hiç bulaşma dedim. Petrol bulduk uçacaz dedi. bende aylardır full maldayım
    Bu arkadaşın söyleminden sonra aklımda deli sorular dolara bakıyorum acaba benim için zamanı geldimi acaba?

6.  Alıntı Originally Posted by sazeli Yazıyı Oku
    Doğal kaynak herkese faydası olur.....petkim TÜPRAŞ her ne şirketse ...…..doğal kaynak para vermeden ham madde temin ettiği için , kar marjı yüksek olur.Ama çuvallar dolusu para verip yurtdışından satın almak hoşuna gidiyorsa almaya devam edebilirsin kimse hayır demez üstelik alnından öperler.
    Yerın kac kat altında cıkarma malıyeti ne olacak nekdr rezerv var 1 2 milyar dolarlıkmı.

Görende rusyanın rezervi kdr rezerv cıktı zannedecek . bu kacıncı ordan doğalgaz cıkıyor trakyadan.

Gerçi maliye bakanı dahi cıkıp 80 milyon önunde biz para basmadık dıyor. Dolar ne ki araba alacak olan yurtdısında seyahet edecek olanlar endıselenıyor dolar artısından vatandasım böyle dertleri yok endıseyede gerek yok dıyor.

Bunu dıyen doğalgaz da buldum. Der bulmasada buldum der ne olacak.

Rusyadan 4 kat pahalı aldıgın gazın hesabını soramıyorsun cıkan doğalgazınmı hesabını sorucan

Alıntı Originally Posted by JAS Yazıyı Oku
    Sallasınlar ya iyi işte, ucuz döviz alıyorsunuz. Bundan iyi fırsat mı olur ?

Lenovo P1a41 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Ben sabırsız biriyim dostum hemen çıksın ☺

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Ons 1750 civarı
    Reis bitirdin beni 😯

Sayfa 315/996 İlkİlk ... 215265305313314315316317325365415815 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz