İki gündür sahibindene bakıyorum eğer bu fiyatlara bu evler bu arabalar gidiyorsa 1000k 1500k çöp para olmuş ne dolar ne altın ne tl mevduat bu fiyat artışı hızına yetişemez bir emlakçıyı aradım laf olsun diye fiyat teklif ettim sen ne diyorsun bu fiyatın daha üstünü veren 50 kişi sırada bekliyor diyerek azarladı beni![]()
Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.
KDV Yi zincir market ödemez KDV Yi son tüketici yani vatandaş öder.bu yazdığınıza göre vatandasin da içkiye düşük para vermesi lazım ..vatandastan KDV sini alıp devlete odemiyorsa ki..böyle bir şeyi aklından bile geçirmez o zincir market ....çünkü en büyük vergi kaçakçılık suçudur..Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ben artik bizim insanımızı analiz edemiyorum.
Demek ki bu topik dışındaki herkes rasyonel kararlar verip betona ve dolara gömmüş parayı...
Demek ki herkeste şundan bundan miras kalan arsa vesaire var...
Biz de artik çok arttı buradan alınmaz derken o alinmaz dediğimiz rakamlarin bile iki katına çıktı fiyatlar anlasilmaz şekilde...
Doymak bilmeyen müteahhit kesimi ise hala ağlamaya devam ediyor...
İnanılmaz ama gerçek bu ulkede orta kesim bile yarim ev fiyatını 250-300k lari bir arabaya acimadan verebiliyor....
Hata bizde sanirim... Ha simdi patlayacak artik gidecek yeri kalmadı derken patlayan biz olduk....
Yakında ortalama bir araba 400-500 binden başlarsa ve millet yine sıraya girerse sasirmayacagim artik... Dedigim gibi ben bu milleti çözemiyorum...
Bu ülkede birikim yapan değil kredi kullanan kazanıyor...
Yer İmleri