Sayfa 315/1006 İlkİlk ... 215265305313314315316317325365415815 ... SonSon
Arama sonucu : 8045 madde; 2,513 - 2,520 arası.

Konu: Banka Mevduat faizleri ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - IV

Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    zincir market içkiyi temel gıda olarak kesiyor KDV ödememek için .
    Zaten temel gıda.
    Her akşam içiyoruz...
    Yeni yatırımcıyım. Benim yazdığımla yatırım yapmayınız. Selamlar.

2. İki gündür sahibindene bakıyorum eğer bu fiyatlara bu evler bu arabalar gidiyorsa 1000k 1500k çöp para olmuş ne dolar ne altın ne tl mevduat bu fiyat artışı hızına yetişemez bir emlakçıyı aradım laf olsun diye fiyat teklif ettim sen ne diyorsun bu fiyatın daha üstünü veren 50 kişi sırada bekliyor diyerek azarladı beni

3.  Alıntı Originally Posted by bahri Yazıyı Oku
    İki gündür sahibindene bakıyorum eğer bu fiyatlara bu evler bu arabalar gidiyorsa 1000k 1500k çöp para olmuş ne dolar ne altın ne tl mevduat bu fiyat artışı hızına yetişemez bir emlakçıyı aradım laf olsun diye fiyat teklif ettim sen ne diyorsun bu fiyatın daha üstünü veren 50 kişi sırada bekliyor diyerek azarladı beni

Madem boş konut kalmadı, konut stoğu bitti. Hükümete niye konut faizini indir baskısı yapıyor mütayitler. Ellerinde satacak konut yoksa faizlerin inmesi ne işlerine yaracak

4.  Alıntı Originally Posted by Byccx Yazıyı Oku
    Madem boş konut kalmadı, konut stoğu bitti. Hükümete niye konut faizini indir baskısı yapıyor mütayitler. Ellerinde satacak konut yoksa faizlerin inmesi ne işlerine yaracak
    evet bende aynısını düşündüm mb başkanı müteahhitler rahatsız o yüzden faiz indirdim diyor peki milyonluk evler için milet bu faizle kuyrukta bekliyorsa faiz yüksek diye koparılan tantana neyin nesi ?

5.  Alıntı Originally Posted by bahri Yazıyı Oku
    evet bende aynısını düşündüm mb başkanı müteahhitler rahatsız o yüzden faiz indirdim diyor peki milyonluk evler için milet bu faizle kuyrukta bekliyorsa faiz yüksek diye koparılan tantana neyin nesi ?
    Belli bir kesim, döviz ve altında ( yerli ve milli kesim ? ). Faiz yükseldiği an yaygara kopartıyorlar. Maksat TL değerlenmesin, çünkü döviz ve altın taşıyan bu kesim zarar eder :-)

Oyun böyük yiğenim, tüm masalarda varız :-)
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

6. KDV Yi zincir market ödemez KDV Yi son tüketici yani vatandaş öder.bu yazdığınıza göre vatandasin da içkiye düşük para vermesi lazım ..vatandastan KDV sini alıp devlete odemiyorsa ki..böyle bir şeyi aklından bile geçirmez o zincir market ....çünkü en büyük vergi kaçakçılık suçudur..
     Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    zincir market içkiyi temel gıda olarak kesiyor KDV ödememek için .
    Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7.  Alıntı Originally Posted by bahri Yazıyı Oku
    İki gündür sahibindene bakıyorum eğer bu fiyatlara bu evler bu arabalar gidiyorsa 1000k 1500k çöp para olmuş ne dolar ne altın ne tl mevduat bu fiyat artışı hızına yetişemez bir emlakçıyı aradım laf olsun diye fiyat teklif ettim sen ne diyorsun bu fiyatın daha üstünü veren 50 kişi sırada bekliyor diyerek azarladı beni
    Ben artik bizim insanımızı analiz edemiyorum.

Demek ki bu topik dışındaki herkes rasyonel kararlar verip betona ve dolara gömmüş parayı...

Demek ki herkeste şundan bundan miras kalan arsa vesaire var...

Biz de artik çok arttı buradan alınmaz derken o alinmaz dediğimiz rakamlarin bile iki katına çıktı fiyatlar anlasilmaz şekilde...

Doymak bilmeyen müteahhit kesimi ise hala ağlamaya devam ediyor...

İnanılmaz ama gerçek bu ulkede orta kesim bile yarim ev fiyatını 250-300k lari bir arabaya acimadan verebiliyor....

Hata bizde sanirim... Ha simdi patlayacak artik gidecek yeri kalmadı derken patlayan biz olduk....

Yakında ortalama bir araba 400-500 binden başlarsa ve millet yine sıraya girerse sasirmayacagim artik... Dedigim gibi ben bu milleti çözemiyorum...

Bu ülkede birikim yapan değil kredi kullanan kazanıyor...

8.  Alıntı Originally Posted by r.lucas Yazıyı Oku
    KDV Yi zincir market ödemez KDV Yi son tüketici yani vatandaş öder.bu yazdığınıza göre vatandasin da içkiye düşük para vermesi lazım ..vatandastan KDV sini alıp devlete odemiyorsa ki..böyle bir şeyi aklından bile geçirmez o zincir market ....çünkü en büyük vergi kaçakçılık suçudur..

Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Hepsi öyle mi yapıyor bilemem bizim mahalledeki zincirin marketi öyle yapıyor tüm yaz boyu da öyle idi tekil birşey değil yani .

Küçük yöresel bir zincir değil 2000 e yakın şubesi var bu zincirin

Sayfa 315/1006 İlkİlk ... 215265305313314315316317325365415815 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •