Bu yılanoğlu birgün hepsini ütecek, ford da şişe de ereğli de şimdilik yıkılmadım ayaktayım dese de eninde sonunda yılan onları da sokucak.
Boşuna mı yılanoğlu diyoruz
Hamdım Piştim Yandım
Bende bundan bahsediyorum..shortcu fanatik kadar longcu fanatik olunmuyor..
Toaso vs uyardık ..
Biri sittir oldu gitti ama gene aynı..
Patronlarda maldı anasını satayım koca şirketleri TL bazlı degerlendirip aşağı vuracakalr...
O iş covidde yapıldı..
Sasa 4.8 di o zamanlar etmes diyen dangalaklar vardı bu forumda gördü ebesininkini..
Canımı sıkıyor şu fanatikler..
Bizde bozulma yok..
Aynen devam..
Bu adam da gider canını sıkma..
128 olacak diyen fenomen abi de gitti hepsi gitti gider..M2101K9AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
hala usd bazında ucuzuz formatında devam ediyoruz
aslında TL bazlı girdi, çıkarmı onun için uğraşılıyor.
ama iş çoktan kriz boyutuna geldi
bu anlaşıldığı anda cümbüş başlar
inşallah o noktaya gelmeden aklı selim kazanır ama bizde böyle iktisatçılar varken ?
yapılacak basit bir işi yapsalar, borsa tarihi noktalara gider.
adama basit bir aspirin lazım, modern tıp istemiyorum geleneksel yöntem kullanacağım diyor adam.
Bistte yada herhangi bir hisseye asla şort acmayın, zaten yatırımcısı yıllardır para kazanamamış, birde yılanoğlu vurmuş, siz vurmayın yazıktır günahtır.
Para kazanmak isteyen yılanoğlunun masasına gelsin, bedava para dağıtıyorlar, nerden alırsan kâr
Hamdım Piştim Yandım
Elli baz puan faiz artıracağını dese ne stres kalır piyasada ne vatandaşta...korkum vatandaşına tuzak kurmaları.. onu da yaparlar bunlar
Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Real time online yazana laf edene laf ederim.
Bir daha görmeyim.
Mart ayındaki longerleri bi daha sahneye almayım.
Hayat hoş gerisi boş
Dünyada her şey için, medeniyet için, hayat için, muvaffakiyet için en hakiki mürşit ilimdir, fendir. İlim ve fennin haricinde mürşit aramak gaflettir, cehalettir, dalalettir. Atatürk 22/09/1924 Samsun
Yer İmleri