Sayfa 315/1005 İlkİlk ... 215265305313314315316317325365415815 ... SonSon
Arama sonucu : 8035 madde; 2,513 - 2,520 arası.

Konu: Viop LXV

1.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    İsrail tüm dünyaya bölgedeki en güçlü ülke benim mesajını verdi Genelkurmay başkanını vurmakla,

Bir gün de bize al sana bombe derse şaşırmayalım
    Bak ben diyorum, büyük ğoD lazım,

2.  Alıntı Originally Posted by deniz43 Yazıyı Oku
    Doğru;İran,İsrail'e hiç bir şey yapamaz,ordusu molla yönetimi sonrası ,"rejime darbe yapıp,devirmesin" diye iran ordusunun kolu kanadı kesildi,subayları idam edildi,pasifize edildi,ülkeyi koruyamaz hale getirildi. Hava kuvvetleri uçakları hurda,hava savunması yok(Bu arada bizim de 240 F-16 savaş uçağımızın 210 tanesi 1980 ve 1990'lı yıllarda üretilmiş olup kullanım ömrünü tamamlamak üzere,diğer 30 tanesi ise 208-2012 arasında üretilmiş olup ortalama 15 yıllıktır.)
    İsrail uçakları radarda gözükmeyen f-35 uçakları ile ellerini kollarını sallaya sallaya ,İranı istedikleri kadar , herhangi bir kayıp vermeden bombalayabilir, her yeri tahrip edebilirler.

Ama İran'ın sadece 1 kozu var,Hürmüz boğazını kapatıp,küresel petrol piyasasında kaos ve küresel ekonomide kasırga yaratabilir.Hürmüz boğazı kapanırsa;sadece İran değil,suudi arabistan,Irak,kuveyt,katar,bahrein,birleşik arap emirlikleri,tüm körfez ülkelerinin dünyaya petrol ve LNG arzı durur...
    Bu hürmüz efsanesi 10 yıllardır süre gelir durur. Askeri kuvveti olmayan bir ülke hele böyle bütün dünyayı endirekt de olsa etkileyecek bir boğazı falan tutamaz. Genelkurmay başkanının ülkenin başkentide yatağında vurulan bir ülke hele hiç.

3.  Alıntı Originally Posted by işçi74 Yazıyı Oku
    Bak ben diyorum, büyük ğoD lazım,
    Bopesbaskani oldukca kacinilmaz

4. Adamlar komuta kademesinde darbe olucak diye, kimseyi bırakmadılar, şimdi iç karışıklık çok yüksek ihtimalle çıkıcak, pazar ğünkü ğörüşme iptali iyi olmadı, eğer r yaparlarsa ki, ben öyle düşünüyorum, rejim değişecek tır.
    Başkada çıkış yok,

analiz diye ben buna derim işte

(takip edebildiğim, benim bildiğim kadarıyla ) 5-6 aydır... durup durup bazen aklına geldikçe basar forumlara

Alıntı Originally Posted by secbul Yazıyı Oku
    .
    .
    .
    Kötü haber loading.
    bist haber olmadan, kendi dinamikleri ile yemin etmişti oraya inmemeye

zaten HAS AYU olmakta bunu gerektirir...

bir daha böyle HAS ayulara başlık açtırmazsınız artık.... akıllanmışsınızdır iye düşünüyorum

6. İsrail Tayyibe hizlandir demiş süreci
    Suriye yönetimi değişti İran a girdiler
    Yeni anayasa ile pkk devleti kuruluyor
    Hersey çok açık eşekler görüyor akesekler göremedi hala
    Iha sıha ile 31 cektiriyorlar bunları fakirlestirip

7.  Alıntı Originally Posted by D83 Yazıyı Oku
    Bopesbaskani oldukca kacinilmaz
    Birileri kanser olur, kriz geçirir başkan

Alıntı Originally Posted by lunatic Yazıyı Oku
    Sn Forumdaş,
    İnandığınız tanrıya yapacağınız duayı neden buraya yazma gereği duydunuz merak ettim? Normalde bu konu sizin ile inandığınız tanrı arasında bir konu değil mi?
    Hem herkes kendi tanrısına duayı buraya yazmaya kalksa burası çarşamba pazarına dönmez mi?
    Biraz anlayış ve nezaket lütfen. Hayırlı cumalar
    Adam topiğin delisine yazdı onu....

Topikte elli türlü küfür/kâfir/putperest yazı yazıp burayı çarşamba pazarına çevirenlere niye aynı üslupta ikazda bulunmuyorsunuz?
    .

Sayfa 315/1005 İlkİlk ... 215265305313314315316317325365415815 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •