Sayfa 315/813 İlkİlk ... 215265305313314315316317325365415 ... SonSon
Arama sonucu : 6502 madde; 2,513 - 2,520 arası.

Konu: BUCIM - Bursa Çimento

1. yahu gözaltı piyasasında olan kağıtlarda bile hacim daha fazla............ hadi fiyata basıyorsun hadi senelerdin bir kere bile tavan olduğunu gören yok. yahu bari azcık hacim yap .................... Kİİ bizde fabrikanın varlığını hissedelim 500 milyon özsermaye ama işlem 5 bin lira yuhhhhhhhhhhh diyorum başka bir sey demiyorum

2.  Alıntı Originally Posted by beşiktAŞK Yazıyı Oku
    yahu gözaltı piyasasında olan kağıtlarda bile hacim daha fazla............ hadi fiyata basıyorsun hadi senelerdin bir kere bile tavan olduğunu gören yok. yahu bari azcık hacim yap .................... Kİİ bizde fabrikanın varlığını hissedelim 500 milyon özsermaye ama işlem 5 bin lira yuhhhhhhhhhhh diyorum başka bir sey demiyorum
    15. maddeye göre nasıl fırıldaklıklar cevirelim diye patron spek ve avanileri kafa kafaya vermiş nasıl bir operasyon yapaılım diye ince eleyip sık dokuyorlar..

7.000 tl ile nerdeyse %1 artıda..
    ZIR-DELİ Y.T.D

3.  Alıntı Originally Posted by beşiktAŞK Yazıyı Oku
    Madde 15. Yönetim hâkimiyetini elinde bulunduran pay sahiplerine, Yönetim Kurulu Üyelerine, idari sorumluluğu bulunan yöneticilerine ve bunların eş ve ikinci dereceye kadar kan ve sıhri yakınlarına Şirket veya bağlı ortaklıkları ile çıkar çatışmasına neden olabilecek nitelikte işlem yapabilmesi ve rekabet edebilmesi hususunda, Türk Ticaret Kanunu'nun 395. ve 396. maddeleri gereğince Yönetim Kurulu'na izin verilmesi ve yıl içerisinde bu kapsamda gerçekleştirilen işlemler hakkında Genel Kurul'a bilgi verilmesi,
    ortaklar tarafından onay alan bu madde digerleri zaten formalite oldugundan..
    spk onayına sunulacak ve ordanda onay alacaktır bunu engelliyecek bir durum yok..
    dolaylı olarak baskılayarak üçüncü veya beşinci şahıslardan kendi hesaplarına alacakları için bu 15 maddeyi işleme koydular önemli olan bu şahıslar ne kadar mal topladılar bence oldukça yüklüdür çünki 10 yıldır baskılanan hissenin sonuna gelindigi ve bu üçüncü veya beşinci şahıslardan virman yolu ile alamıyacaklardır şayet böyle olunca suç işlemiş olacaklar onun için bu gibi şikayetlerin önüne geçmek için seans içinde alınacak biri koyacak digeri alacak..işte o zaman yıllardır hisseyi baskılayanlar bunu alacak olan şahıs veya şahıslar olacak...?
    işte o zaman bu sıg tahta canlanacaktır ..
    hissede aksiyon başlayacaktır fazla bekletmezler..
    ZIR-DELİ Y.T.D

4. Gecen burda akcansa bucim kolerasyonunu belirtmiştim sn lunarda yazısırken akcansa %2 artı bucim 2 artı her zaman tabiki böyle olmaz ama bugun böyle oldu..... ne nasıl onemli değil ama yarında bu ve üstünde kapanış aylık grafik için iyi olur

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye/İstanbul
    Gönderi
    4,545
    Ufaktan kıpır dadı hayırlısı...[emoji4]
    Hiç bir şey göründüğü gibi değildir...

6. Ay sonu hareketiyle.......... mardinde cocuklar gibi şendi bugun ........ umalım da baharla beraber kağıtta buzları eritsin......... elin adamı Adnac de % 100 yukarıyı karı 100 de 100 attığı için yaptırmıyor.......... vardır elbet bir sebebi bizimki içinde çokça sebeb var kanal İstanbul var Çanakkale köprü inşaatı var kentsel dönüşüm var enerji fiyatlarındaki yükselişin durması var cemtas karı var kendi karı var stokların azalması gerçeği var....... bakalım yeni ay ne getirecek? Hayırlısı olsun diyelim

7. Bursa çimento genel müdürü, Sayın Osman Nemli beyin BTSO seçimlerinde inşaat komitesine girmesini kutlar, iyi haberlere vesile olmasını dilerim

8. bucım maşşallah senin ne ova,n belli ne dağ,ın belli tutmusun bir yol devekuşu gibi başın aşşagıda dötün dışarıda yatırımcı bekliyorsun ..her inişin bir çıkışı mutlaka olacak işte o zaman farkı nedir bilemiyoruz..İ.T nasıl hoşuna gidiyormu birazda mal toplayabiliyormusun üçüncü beşinci şahıslar üzerinden herhalde diger ortaklarınla birlikte %100 sahip olmadan götürmeyeceksin ..yol yürümekle bitmez nasılsa birgün ederini bulacak bucim ile leyla ile mecnun gibi olduk ...
    ZIR-DELİ Y.T.D

Sayfa 315/813 İlkİlk ... 215265305313314315316317325365415 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •