Sayfa 316/564 İlkİlk ... 216266306314315316317318326366416 ... SonSon
Arama sonucu : 4509 madde; 2,521 - 2,528 arası.

Konu: GLRYH - Güler Yatırım Holding

1. bir kagıt çıkması için önce sert düşmesi gerek gerilim oluşması için .sert düşmesi içinde ufak zıplatıp çakması beklenir .bu 3 günlük tepki bu sert düşüşün habercisi mi , bu düşüncemi destekleyen rtalbi düşük fiyata alma istekleri .tabiki uzun vadede tutulamaz bu kagıt .sinirlerinize hakim olun. umarım aklıma gelen bu kötü senaryolar gerçekleşmeşmez ,hızlıca gerilip tekrar yönünü yukarı çevirir.sabredenlerimizin 5.50 seviyelirini görecegini düşünüyorum yatırım tavsiyesi degildir.
    grafikteki benzerlikler.

2. Burdan aşağı trendin kırılımı gelmeli, feyk attı bence, aşağı giderse rta ile birlikte yine benim için sorun değil tahsisli fiyatı ne kadar düşük olursa o kadar lot fazla olur, ama güler için böyle bir avantaj yaratacaklarını düşünmüyorum, hayırlısı, yine yukardan veremedik, zararda oturmaya devam...
    Yazdığım yazılardaki içeriklerin tamamı kişisel düşüncemden ibarettir, Yatırım tavsiyesi değildir,

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939
    yahu philip capital yine verdi , biz vermedik ‽??

tek uzuldugum nokta bu

"bir yatırım tavsiyesi değildir"

4.  Alıntı Originally Posted by hayek Yazıyı Oku
    yahu philip capital yine verdi , biz vermedik ‽??

tek uzuldugum nokta bu

2-3 günlük baktığında 4.700 lot 9.3 ortalama ile satış ekside, çok bişey alamamış aslında 30000 tl civarı kazanmış,
    Yazdığım yazılardaki içeriklerin tamamı kişisel düşüncemden ibarettir, Yatırım tavsiyesi değildir,

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939
    bu adam birincil piyasadan 2.52 ye aldigi 300 bin lot hisseyi bir gun sonra 2.72 ye satan adam.

hep ayni hikaye

ismi de vardir onun bi bakayim A1 Capital Kap haberinde yaziyordur ??

evet buldum Ali Ocak... (27.4 Kap Bildirimi)

guzel is cikariyor ne diyeyim

Alıntı Originally Posted by karat Yazıyı Oku
    2-3 günlük baktığında 4.700 lot 9.3 ortalama ile satış ekside, çok bişey alamamış aslında 30000 tl civarı kazanmış,

6. Sayın hayek rta genel kurulunda kabul oyu veren 10.8 milyon oy gülere ait oylar mıydı, yoksa başkasının oylarımıydı, merak ettim birden, hatırlıyormusunuz?

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939
    icg finansal ve güler yatirim

ufak tefek bireysel oy olabilir
     Alıntı Originally Posted by karat Yazıyı Oku
    Sayın hayek rta genel kurulunda kabul oyu veren 10.8 milyon oy gülere ait oylar mıydı, yoksa başkasının oylarımıydı, merak ettim birden, hatırlıyormusunuz?

8.  Alıntı Originally Posted by hayek Yazıyı Oku
    icg finansal ve güler yatirim

ufak tefek bireysel oy olabilir

Teşekkürler, bir çıkarım yapamadım 10 milyon var zaten şirkette, ekstra 800.000 lot,

Sayfa 316/564 İlkİlk ... 216266306314315316317318326366416 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •