Sayfa 316/506 İlkİlk ... 216266306314315316317318326366416 ... SonSon
Arama sonucu : 4044 madde; 2,521 - 2,528 arası.

Konu: KFEIN Kafein Yazılım Hizmetleri Ticaret A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by izci Yazıyı Oku
    Smartiks ile kıyaslamayı bizler yapıyoruz. Piyasa değil. Kafein kendi dinamiklerine göre bence harika bir yükseliş yaptı. Smartiks ise sadece ciddi bir şekilde spek tarafından abartıldı hepsi bu.
    Sonuçta anlaşılmayacak bir durum yok yani, maharajım abim...
    Yanılıyorsun dostum bu hisse sıkıntılı bir tahtası var. Ne olduğunu bilmiyorum ama öyle.
    Şirket güzel ama tahtası veya tahtacası kabız hıkınıyor durmadan.

Bugün bu pirime rağmen ciddi para çıkışı oldu hissede mesela.
    Yani itina ile mal yedirildi smart sayesinde oldu buda.

2. yarın yine bir şov yapar bu hisse ahanda buraya yazıyorum.
    risk ve kar bana ait kimseye yatırım yönlendirmesi olmasın.Yatırım danışmanı değilim kendi bacağımdan asılırım.
    Nakit kraldır.

3.  Alıntı Originally Posted by MAHARAJ Yazıyı Oku
    Yanılıyorsun dostum bu hisse sıkıntılı bir tahtası var. Ne olduğunu bilmiyorum ama öyle.
    Şirket güzel ama tahtası veya tahtacası kabız hıkınıyor durmadan.

Bugün bu pirime rağmen ciddi para çıkışı oldu hissede mesela.
    Yani itina ile mal yedirildi smart sayesinde oldu buda.
    Bugün ben de öyle düşündüm ve yarının riskini almamak için son beş dk 12 üzeri verdim gitti açıkçası.
    Düşerse düşünürüm, düşmezse karı yeter bana kalanlar kazansın.
    Ben sattığım için gider ama iyi mal verdim.. ��

4.  Alıntı Originally Posted by Zuway Yazıyı Oku
    Bugün ben de öyle düşündüm ve yarının riskini almamak için son beş dk 12 üzeri verdim gitti açıkçası.
    Düşerse düşünürüm, düşmezse karı yeter bana kalanlar kazansın.
    Ben sattığım için gider ama iyi mal verdim.. ��
    Kaç lot sattiniz acaba ? yani kac lot bu tahtayi nekadar etkiliyor bunu merak ettigimden soruyorum sadece.cevaplamayabilirsiniz tabi ki

5. Logo nun 1 liradan 60 liraya gelişini Apple nin 1 dolarda 270 dolara gelişini gördükten sonra bu şirket beni heyecanlandırıyor. Yatırım tavsiyesi değildir.

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

6.  Alıntı Originally Posted by Atakan5234 Yazıyı Oku
    Kaç lot sattiniz acaba ? yani kac lot bu tahtayi nekadar etkiliyor bunu merak ettigimden soruyorum sadece.cevaplamayabilirsiniz tabi ki
    Espiriydi sn Atakan ne kadar etkileyebilir ki tek başına bizim sattığımız, aldığımız.. Oradaki soru işaretleri şüphe uyandırmak için değildi bir emoji koyayım dedim onlar çıkmış.

7. Ben 5.500 lot aldim 12.20 den , aldiktan sonra bidaha orayi gormedi, hatta smart tavana kitledi yine de gormedi. Lakin oglen 3500 lot 12,00 den satmistim.geri alis noktasini iyi beceremedim

8.  Alıntı Originally Posted by Atakan5234 Yazıyı Oku
    Ben 5.500 lot aldim 12.20 den , aldiktan sonra bidaha orayi gormedi, hatta smart tavana kitledi yine de gormedi. Lakin oglen 3500 lot 12,00 den satmistim.geri alis noktasini iyi beceremedim
    Çok yanlış yaptınız yarın smart 12 doğru giderken buda akşam gitmiyor görüntüsü verdi kfain yarın 12.80 görmek umuduyla

PRA-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    risk ve kar bana ait kimseye yatırım yönlendirmesi olmasın.Yatırım danışmanı değilim kendi bacağımdan asılırım.
    Nakit kraldır.

Sayfa 316/506 İlkİlk ... 216266306314315316317318326366416 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •