Sayfa 316/359 İlkİlk ... 216266306314315316317318326 ... SonSon
Arama sonucu : 2871 madde; 2,521 - 2,528 arası.

Konu: NATEN - Naturel Yenilenebilir Enerji Ticaret A.Ş.

1. Bugünde Esenboğa ya gap boşluğunu aldırdı gün içi max 83,30 gün içi endüşük 76,00 Tl gördürdüler , garibim zaten pd si en düşük eneji şirketi idi tahta çok sığ istedikleri gibi top oynuyolar , aynı bu sığ tahta gibi , ceza geldğinden beri yüzümüz gülmüyor , çıkarken ceza düşerken bir ceza yok maalesef , düş ama çıkma ...., yaklaşık 8 ay oldu bu tahtayı takip edeli , seans başından sonuna kadar saniye boş bırakmıyolar tahtayı , yatırım tavsiyesi deildirr..
    Yaptigim yorumlar kesinlikle al sat tavsiye niteligi olmayip , yatirim tavsiyesi deidir.

Alıntı Originally Posted by Bay Tomi Yazıyı Oku
    Bugünde Esenboğa ya gap boşluğunu aldırdı gün içi max 83,30 gün içi endüşük 76,00 Tl gördürdüler , garibim zaten pd si en düşük eneji şirketi idi tahta çok sığ istedikleri gibi top oynuyolar , aynı bu sığ tahta gibi , ceza geldğinden beri yüzümüz gülmüyor , çıkarken ceza düşerken bir ceza yok maalesef , düş ama çıkma ...., yaklaşık 8 ay oldu bu tahtayı takip edeli , seans başından sonuna kadar saniye boş bırakmıyolar tahtayı , yatırım tavsiyesi deildirr..
    4 günden beri düşüş yaşıyoruz cuma gününden bugüne tepki vermeden fakat düzeltme 28 kasım tarihinde başlamış.Gap boşluk vardı kapandı yarın mantıklı olan tepki yükselişi yaşaması Naten hissesinde.Fakat düzeltme bitmedi böylede bir durum var.Daha önce 180 civarları dip yazmıştım Naten de yazımın arkasındayım he yarında tepki vermezse zaman kaybı olur.

5,günde tepki yükselişi geldi sonunda yeşili gördü Naten.Piyasa böyledir yok boşluk bıraktı yok ceza aldı düzeltmeye bahane bulurlar her zaman bu böyledir.Naten de düzeltmesinin düşüşün sonuna geldiğini düşünüyorum.

Düzeltmişse düzeltmiştir Heee düzeltmemişsede düzeltir heee

Alıntı Originally Posted by iceman Yazıyı Oku
    Gap yalan oldu
    4 Kasım tarihli yazın dökülmedin mi hala?

Alıntı Originally Posted by anadolulu alp Yazıyı Oku
    4 Kasım tarihli yazın dökülmedin mi hala?
    Bu yazının kime,niye,niçin yazıldığını bile anlayamıyorsun ama yinede sana cevap vereyim bir şeyler öğren
    Daha gap in nerede olduğundan haberin yok atıp tutuyor mangal da kül bırakmıyor sun...
    Seninle saklambaç oynayacak vaktim yok alıp satıyorum git ötede oyna

Haybeciiiii

Alıntı Originally Posted by iceman Yazıyı Oku
    Bu yazının kime,niye,niçin yazıldığını bile anlayamıyorsun ama yinede sana cevap vereyim bir şeyler öğren
    Daha gap in nerede olduğundan haberin yok atıp tutuyor mangal da kül bırakmıyor sun...
    Seninle saklambaç oynayacak vaktim yok alıp satıyorum git ötede oyna
    Bir şey bildiğin yok fakat kafana yazık vurma kafanı duvara.

Sayfa 316/359 İlkİlk ... 216266306314315316317318326 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •