Sayfa 316/864 İlkİlk ... 216266306314315316317318326366416816 ... SonSon
Arama sonucu : 6905 madde; 2,521 - 2,528 arası.

Konu: KLMSN - Klimasan Klima

1.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    aman bu spek ile didişmemek lazım...akrep dostumu bile iki günde yedi bitirdi bu spek canavarı...en iyisi ölü moda geçmek...
    Valla, o arkadaş çok heyecanlı görünüyordu , 2 günde soluğunu kestiler 😂

2. Hızlı giden atın b.ku seyrek dusermis[emoji2]

Redmi 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

3.  Alıntı Originally Posted by ibagatir Yazıyı Oku
    Valla, o arkadaş çok heyecanlı görünüyordu , 2 günde soluğunu kestiler ��
    aslında akrep dostum çok kaliteli vede başarılı bir arkadaşımızdır...ama bu spek bir çok kişiyi burada susturmuştur yapacak bir şey yok..bir süre acımızı çekecez...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

4. bir 3 aylık dönemde 85 gun spek gunu 5 gun yatırımcı gunu..İşi bitiren bitirir..

5.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    aslında akrep dostum çok kaliteli vede başarılı bir arkadaşımızdır...ama bu spek bir çok kişiyi burada susturmuştur yapacak bir şey yok..bir süre acımızı çekecez...
    Tek kalemde çok yüklü aldıysa, malı kusturana kadar bu rallide aşağı sürmelerine inanın zerre şaşırmam. Bol kazançlar iddialı bir arkadaştı bence geri gelip yazacaktır.

6. Yahu spek sen ya harbi malsın yada milleti mal yerinemi koyuyon ne yapıyon ya 😂😂😂

7. Bloomberg sayfasından hisse fiyatlarına baktım..(K) harfinde bir sayfada 15 adet hisse var birtek Klimasan KIRMIZI....Yorum serbest...

8. Herkes klimasan çıkacak diye bekliyor!!!bunu bilen spek milleti dökmeden bunu yukarı götürmez.eğer kağıda inanıyorsak beklemeliyiz.

Sayfa 316/864 İlkİlk ... 216266306314315316317318326366416816 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •