Yavv Reha abi, kocam degil simdi benim basima bir kor gursun sikmak gerekli. Birkac gun oncesi oda bulunsun diye aldigim 500 Aud dolarlik hisse bugun %1766 birgunde prim yapti. Dunku fiyati 0.45 AUD idi bugunku kapanisi 8.40 AUD. Bu para calismakla kazanilmaz abi. En az 500 dolarlik hisse alabilirsin. Hissenin adi AVITA MEDICAL LTD. Inanmiyanlar bakabilir.![]()
İnsanlık forumu bir üst moda geçerken böyle eften,püften pirimatımsı varlıklar yüzünden kabuk değiştirir,bizim neslimizin son gurubu olan homosapien yaklaşık 150- 400.000 senelik,önceki türlerini yok ettiği gibi şimdi kendi türü sırada,sadece dirençli akıllı türleri ayakta kalma ihtimali yüksek,oda bilimlen iç,içe olanlar açısından,yada toplumları çoğul toplumlardan uzak olanlar,12.000 öncesi buzul çağıydı,peşi muzzam yapıların yapılışı gizemini koruyor,demekki önceki insanlık kalıntılarından geriye kalmış zeki insan türleri ilerisini düşünmüş olacakki bu yapıları inşa ettiler,örneğin Göbekli tepe vs...Dünyada varlıklar bir geçiş dönemi yaşıyor,bu geçiş döneminde ise bilimselliğe önem verenler sadece ayakta kalacak.
https://seyler.eksisozluk.com/amp/ol...mpression=true
Sonuna kadar okuyun ..
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
2. Dünya savaşında almanların teknik kabiliyeti rakiplerinde üstündü ancak sayısal üstünlük onlara yenilgiyi getirdi. Sayısal çoğunluğunuz yoksa salt bilimle ayakta kalamazsınız. Bunun dengesini sağlamanız gerekiyor. Herkes dahi olmadığına göre araya en iyi ihtimalle vasatlar karışacaktır. Dolayısıyla ideal toplum atlantis gibi bir ütopyadır.
Geçmişte yapılan büyük yapıları insanların zaman kavramı olmamasına ve köleliğe bağlıyorum. Açıkçası bazen üzülüyorum. Bizim gördüğümüz devasa eserlerin büyük bir bölümünü hayal edenler, temelini atanlar göremedi.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
O egeli ben değilim
avrupa birliği’nin ekonomik yaklaşımını temsil ettiği kabul edilen alman derecelendirme kuruluşu scope ratings, 2020 yılı ülkeler dış kırılganlık ve dayanıklılık raporunu yayınladı.
69 ülke hakkında notlar içeren raporda son sıradaki üç ülke arjantin, türkiye ve gürcistan.
https://odatv4.com/iflasi-beklenen-3...3052035_m.html
Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.
her ne kadar önemi kalmamış olsa da yarın şaaak diye yüzde kaç faiz iner![]()
Yer İmleri