Sayfa 316/1001 İlkİlk ... 216266306314315316317318326366416816 ... SonSon
Arama sonucu : 8005 madde; 2,521 - 2,528 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz VIII

Duhul
    Nov 2018
    İkamet
    Gönüllerde yaşıyorum.
    Gönderi
    7,300
     Alıntı Originally Posted by subcomponent Yazıyı Oku
    dansözünü bilmem ama, 1 bavul, içinde 5- 6 kat kıyafetle gider Kütahyalı kadınlar düğüne (saat başı değişecek çünkü)
    yani o kadın değil COVID, terminal kanser olsa gider o düğüne, yoksa o kadar kıyafeti nasıl, kime gösterecek...

https://kutahya.ktb.gov.tr/TR-69388/...sel-giysi.html
    Yazık yav, işleri zor . İyi ki hayvanlar alemi gibi erkekler daha süslü değil. Yoksa o bavulu Reha abi taşıyor olurdu.

2. Yavv Reha abi, kocam degil simdi benim basima bir kor gursun sikmak gerekli. Birkac gun oncesi oda bulunsun diye aldigim 500 Aud dolarlik hisse bugun %1766 birgunde prim yapti. Dunku fiyati 0.45 AUD idi bugunku kapanisi 8.40 AUD. Bu para calismakla kazanilmaz abi. En az 500 dolarlik hisse alabilirsin. Hissenin adi AVITA MEDICAL LTD. Inanmiyanlar bakabilir.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,122
     Alıntı Originally Posted by Egeli Yazıyı Oku
    Bazen insanın mantığı, duygularına yeniliyor. Kendi koyduğu kuralı neden uygulamadı veya motivasyonu neydi bilemeyiz. Sonuç değişmiyor. Risk arttıkça kuralların ve kurallara uymanın artması gerekiyor.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    İnsanlık forumu bir üst moda geçerken böyle eften,püften pirimatımsı varlıklar yüzünden kabuk değiştirir,bizim neslimizin son gurubu olan homosapien yaklaşık 150- 400.000 senelik,önceki türlerini yok ettiği gibi şimdi kendi türü sırada,sadece dirençli akıllı türleri ayakta kalma ihtimali yüksek,oda bilimlen iç,içe olanlar açısından,yada toplumları çoğul toplumlardan uzak olanlar,12.000 öncesi buzul çağıydı,peşi muzzam yapıların yapılışı gizemini koruyor,demekki önceki insanlık kalıntılarından geriye kalmış zeki insan türleri ilerisini düşünmüş olacakki bu yapıları inşa ettiler,örneğin Göbekli tepe vs...Dünyada varlıklar bir geçiş dönemi yaşıyor,bu geçiş döneminde ise bilimselliğe önem verenler sadece ayakta kalacak.

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Alıntı Originally Posted by refaba Yazıyı Oku
    İnsanlık forumu bir üst moda geçerken böyle eften,püften pirimatımsı varlıklar yüzünden kabuk değiştirir,bizim neslimizin son gurubu olan homosapien yaklaşık 150- 400.000 senelik,önceki türlerini yok ettiği gibi şimdi kendi türü sırada,sadece dirençli akıllı türleri ayakta kalma ihtimali yüksek,oda bilimlen iç,içe olanlar açısından,yada toplumları çoğul toplumlardan uzak olanlar,12.000 öncesi buzul çağıydı,peşi muzzam yapıların yapılışı gizemini koruyor,demekki önceki insanlık kalıntılarından geriye kalmış zeki insan türleri ilerisini düşünmüş olacakki bu yapıları inşa ettiler,örneğin Göbekli tepe vs...Dünyada varlıklar bir geçiş dönemi yaşıyor,bu geçiş döneminde ise bilimselliğe önem verenler sadece ayakta kalacak.
    2. Dünya savaşında almanların teknik kabiliyeti rakiplerinde üstündü ancak sayısal üstünlük onlara yenilgiyi getirdi. Sayısal çoğunluğunuz yoksa salt bilimle ayakta kalamazsınız. Bunun dengesini sağlamanız gerekiyor. Herkes dahi olmadığına göre araya en iyi ihtimalle vasatlar karışacaktır. Dolayısıyla ideal toplum atlantis gibi bir ütopyadır.
    Geçmişte yapılan büyük yapıları insanların zaman kavramı olmamasına ve köleliğe bağlıyorum. Açıkçası bazen üzülüyorum. Bizim gördüğümüz devasa eserlerin büyük bir bölümünü hayal edenler, temelini atanlar göremedi.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
    avrupa birliği’nin ekonomik yaklaşımını temsil ettiği kabul edilen alman derecelendirme kuruluşu scope ratings, 2020 yılı ülkeler dış kırılganlık ve dayanıklılık raporunu yayınladı.

69 ülke hakkında notlar içeren raporda son sıradaki üç ülke arjantin, türkiye ve gürcistan.

https://odatv4.com/iflasi-beklenen-3...3052035_m.html
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

7. her ne kadar önemi kalmamış olsa da yarın şaaak diye yüzde kaç faiz iner

Sayfa 316/1001 İlkİlk ... 216266306314315316317318326366416816 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •